Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Gal kur uzmatet purskiamu perlo blizgio dazu?
Atsakyti
Tokiu:
http://www.tastyfun....amutrinis_100ml
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 05 03, 09:24)

Manau kad toks smile.gif. Cia ant mases purkst tinkamas kiek supratau ir blizgesys gautusi?

Dar merginos sakykit 3 aukstu tortas pagal aukstus kokius geriausia daryt, kad viens i kita nesulystu smile.gif ir tolimesniai kelionei tiktu?
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 05 03, 07:57)
Gal kur uzmatet purskiamu perlo blizgio dazu?

Pries pra savaiciu pirkau cakedeco.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 02, 21:03)

o as ka tik priekaista gavau is uzsakoves, kad tipo zolytes dar is kremo nepadariau... Nu jej bohu, butu perkrauta  doh.gif ai

man tai cia jau nieko nebetruksta, visko yra tiek kiek reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Auksiuke, nekreipk demesio i tokius durnius, viskas ten lb grazu, negaliu pakest kai nieko nesuprantantys pradeda aiskint ko dar reikejo ar nereikejo, tegul patys tada kepasi ir puosiasi.
Nevute kad ir kaip nesiseke,rezultatas bent jau man tai lb patiko, toks grazus paprastumu
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 14:58)
Auksiuke, nekreipk demesio i tokius durnius, viskas ten lb grazu, negaliu pakest kai nieko nesuprantantys pradeda aiskint ko dar reikejo ar nereikejo, tegul patys tada kepasi ir puosiasi.
Nevute kad ir kaip nesiseke,rezultatas bent jau man tai lb patiko, toks grazus paprastumu

Skonis draugų neturi 4u.gif Kas gražu vienam, nebūtinai gražu ir kitam.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 05 03, 15:34)
Skonis draugų neturi 4u.gif Kas gražu vienam, nebūtinai gražu ir kitam.

drinks_cheers.gif Ir su klientu turi būt mandagus,kitą sykį ir užgniaužt savyje kylantį norą kažką grubiau atsakyti,nebent nenori,kad jis kitą sykį užsisakytų,ar kam kitam pasiūlytų
Atsakyti
Laba diena,

kadangi bandysiu pirma karta torta puosti jau taip rimciau. tai turiu klausima: ar rafaelo torta galima dengti pastiliazu, torta aptepus tuo paciu torto kremu (grietinele+sviestas+kokoso drozles+kondensuotas pienas)?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Labai grazuciai tortukai, tobuli tiesiog wub.gif o as ir vel patarimo atejau blush2.gif Sutepiau tortuka snickers'a ir dabar mastau, kaip papuosti g.gif Jei dengiant mase, kokia siulytumet? unsure.gif Paprasta saldi man kazkaip nelabai, atrodo schmoll.gif be to, jei tepsiu ant virsaus ta garnasa, tai dar po mase sviestinio kremo reiks, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 03, 16:57)

Sutepiau tortuka snickers'a ir dabar mastau, kaip papuosti  g.gif  Jei dengiant mase, kokia siulytumet?  unsure.gif  Paprasta saldi man kazkaip nelabai, atrodo  schmoll.gif  be to, jei tepsiu ant virsaus ta garnasa, tai dar po mase sviestinio kremo reiks, ar ne?  g.gif

|Snickersas ir taip yra labai saldus tortas. Man skaniausiai jis dera su beze,bet tikriausiai nelabai ryšitės tokiam "žygiui",gal šlapią beze bandykit?

Po ganašu sviestinio kremuko nereikia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VyteNemunelis @ 2012 05 03, 16:46)

kadangi bandysiu pirma karta torta puosti jau taip rimciau. tai turiu klausima: ar rafaelo torta galima dengti pastiliazu, torta aptepus tuo paciu torto kremu (grietinele+sviestas+kokoso drozles+kondensuotas pienas)?

Aš taip nerizikavau-aptepiau sviestas+ kondensovkė.-taip aš garantuota,kad viskas bus gerai,nes tos apdengimo masės-gan įnoringos g.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 03, 17:28)
|Snickersas ir taip yra labai saldus tortas. Man skaniausiai jis dera su beze,bet tikriausiai nelabai ryšitės tokiam "žygiui",gal šlapią beze bandykit?

Po ganašu sviestinio kremuko nereikia. 4u.gif

Oi, ne beze tai ne schmoll.gif astik keleta menesiu naujai iskepta kepeja biggrin.gif As suprantu, kad po ganasu svioestinio nereikia tept, bet man idomu, jei nuspresciau, pvz., sokoladine saldainiu mase dengt ir ant virsaus desiu garnasa, ar dar antvirsaus reikia sviestinio kremo? Ta prasme, tarp garnaso sluoksnio ir dengimo mases? g.gif
Atsakyti