Gal kur uzmatet purskiamu perlo blizgio dazu?
QUOTE(Bijuna @ 2012 05 03, 09:24)
Manau kad toks . Cia ant mases purkst tinkamas kiek supratau ir blizgesys gautusi?
Dar merginos sakykit 3 aukstu tortas pagal aukstus kokius geriausia daryt, kad viens i kita nesulystu ir tolimesniai kelionei tiktu?
QUOTE(rivera @ 2012 05 03, 07:57)
Gal kur uzmatet purskiamu perlo blizgio dazu?
Pries pra savaiciu pirkau cakedeco.lt
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 02, 21:03)
o as ka tik priekaista gavau is uzsakoves, kad tipo zolytes dar is kremo nepadariau... Nu jej bohu, butu perkrauta ai
man tai cia jau nieko nebetruksta, visko yra tiek kiek reikia
Auksiuke, nekreipk demesio i tokius durnius, viskas ten lb grazu, negaliu pakest kai nieko nesuprantantys pradeda aiskint ko dar reikejo ar nereikejo, tegul patys tada kepasi ir puosiasi.
Nevute kad ir kaip nesiseke,rezultatas bent jau man tai lb patiko, toks grazus paprastumu
Nevute kad ir kaip nesiseke,rezultatas bent jau man tai lb patiko, toks grazus paprastumu
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 14:58)
Auksiuke, nekreipk demesio i tokius durnius, viskas ten lb grazu, negaliu pakest kai nieko nesuprantantys pradeda aiskint ko dar reikejo ar nereikejo, tegul patys tada kepasi ir puosiasi.
Nevute kad ir kaip nesiseke,rezultatas bent jau man tai lb patiko, toks grazus paprastumu
Nevute kad ir kaip nesiseke,rezultatas bent jau man tai lb patiko, toks grazus paprastumu
Skonis draugų neturi Kas gražu vienam, nebūtinai gražu ir kitam.
QUOTE(ingutia @ 2012 05 03, 15:34)
Skonis draugų neturi Kas gražu vienam, nebūtinai gražu ir kitam.
Ir su klientu turi būt mandagus,kitą sykį ir užgniaužt savyje kylantį norą kažką grubiau atsakyti,nebent nenori,kad jis kitą sykį užsisakytų,ar kam kitam pasiūlytų
Laba diena,
kadangi bandysiu pirma karta torta puosti jau taip rimciau. tai turiu klausima: ar rafaelo torta galima dengti pastiliazu, torta aptepus tuo paciu torto kremu (grietinele+sviestas+kokoso drozles+kondensuotas pienas)?
kadangi bandysiu pirma karta torta puosti jau taip rimciau. tai turiu klausima: ar rafaelo torta galima dengti pastiliazu, torta aptepus tuo paciu torto kremu (grietinele+sviestas+kokoso drozles+kondensuotas pienas)?
Sveikos, merginos
Labai grazuciai tortukai, tobuli tiesiog o as ir vel patarimo atejau Sutepiau tortuka snickers'a ir dabar mastau, kaip papuosti Jei dengiant mase, kokia siulytumet? Paprasta saldi man kazkaip nelabai, atrodo be to, jei tepsiu ant virsaus ta garnasa, tai dar po mase sviestinio kremo reiks, ar ne?
Labai grazuciai tortukai, tobuli tiesiog o as ir vel patarimo atejau Sutepiau tortuka snickers'a ir dabar mastau, kaip papuosti Jei dengiant mase, kokia siulytumet? Paprasta saldi man kazkaip nelabai, atrodo be to, jei tepsiu ant virsaus ta garnasa, tai dar po mase sviestinio kremo reiks, ar ne?
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 03, 16:57)
Sutepiau tortuka snickers'a ir dabar mastau, kaip papuosti Jei dengiant mase, kokia siulytumet? Paprasta saldi man kazkaip nelabai, atrodo be to, jei tepsiu ant virsaus ta garnasa, tai dar po mase sviestinio kremo reiks, ar ne?
|Snickersas ir taip yra labai saldus tortas. Man skaniausiai jis dera su beze,bet tikriausiai nelabai ryšitės tokiam "žygiui",gal šlapią beze bandykit?
Po ganašu sviestinio kremuko nereikia.
Papildyta:
QUOTE(VyteNemunelis @ 2012 05 03, 16:46)
kadangi bandysiu pirma karta torta puosti jau taip rimciau. tai turiu klausima: ar rafaelo torta galima dengti pastiliazu, torta aptepus tuo paciu torto kremu (grietinele+sviestas+kokoso drozles+kondensuotas pienas)?
Aš taip nerizikavau-aptepiau sviestas+ kondensovkė.-taip aš garantuota,kad viskas bus gerai,nes tos apdengimo masės-gan įnoringos
QUOTE(loret30 @ 2012 05 03, 17:28)
|Snickersas ir taip yra labai saldus tortas. Man skaniausiai jis dera su beze,bet tikriausiai nelabai ryšitės tokiam "žygiui",gal šlapią beze bandykit?
Po ganašu sviestinio kremuko nereikia.
Po ganašu sviestinio kremuko nereikia.
Oi, ne beze tai ne astik keleta menesiu naujai iskepta kepeja As suprantu, kad po ganasu svioestinio nereikia tept, bet man idomu, jei nuspresciau, pvz., sokoladine saldainiu mase dengt ir ant virsaus desiu garnasa, ar dar antvirsaus reikia sviestinio kremo? Ta prasme, tarp garnaso sluoksnio ir dengimo mases?