Tortas varškinis gaivumėlis su persikais ir trintom braškėm(iš mano daržo) 2,7 kg
Labutis visoms Jau kelinta diena skaitinėju tortų papuošimo temas ir niekaip nesusidarau bendros nuomonės, apie tortų puošimą paveikslėliais Radau meian paaiškinimą kaip paveikslėlį piešti ant žele torto, o kaip paveikslėlį perkelti ar bent nupiešti ant paprasčiausio torto niekur neįskaitau Gal kuri galėsite atsakyti į mano klausimus:
1. Kuo dengti tortą, kad vėliau ant tos masės galėčiau piešti?
2. Ar piešimui tinka išlydyti žele saldainiai?Jei ne tuomet kuo galėčiau išpiešti gražią miney mous'ę?
Ačiū atsakiusioms
1. Kuo dengti tortą, kad vėliau ant tos masės galėčiau piešti?
2. Ar piešimui tinka išlydyti žele saldainiai?Jei ne tuomet kuo galėčiau išpiešti gražią miney mous'ę?
Ačiū atsakiusioms
QUOTE(Nevute @ 2012 05 01, 00:08)
Cia mano tortukas pusseserei, kuri isskrenta i Australija gyventi
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 01, 00:21)
pora vaikisku idesiu paivairinimui i eisiu ziuret, ko pridejot...
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 01, 10:06)
Tortas varškinis gaivumėlis su persikais ir trintom braškėm(iš mano daržo) 2,7 kg
grazus torciukai,tik Dianos batukai gal kiek mazesni galejo buti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 01, 09:30)
na, dėl detalių darymo tos pačios spalvos.. pasidariau kartą rožinės spalvos kaspiną, ant rytojaus puošiu tortą ta pačia spalva,ta pačia spalva juostas dedu ir spalva skiriasi! dar buvau ir iš trijų meškinų vieną nusilipdžiusi, tai ir meškinas buvo kitoks, kuris buvo pastovėjęs, nes sopalva skiriasi. tai išvada tokia - tokiems tortams darysiu viską iš karto.. nes žėk mėįkinai bus vienokie, kaspinėliai kitokie...
išvada tokia - maistiniais dažais dažytos masės detales reikia laikyti tamsioje vietoje, neleidžiant saulei kaitint. Jeigu iš to pačio guzo daryti kaspinai ir meškinai, tai jų atspalviai turi sutapti. NOrs.. na visaip pasitaiko.
@drij@ kaip visada su savo torčiukais į pasakų šalį nukėlė
Ir kitų mamyčių torčiukai nuostabūs, Olestos rožė pereinamų spalvų įspūdinga
mmmmmmmmmmmmmmmm paganiau akytes.
Ir kitų mamyčių torčiukai nuostabūs, Olestos rožė pereinamų spalvų įspūdinga
mmmmmmmmmmmmmmmm paganiau akytes.
Labas rytas
Turiu klausimuką
Noriu puošt tortuką vaisiais, pamirkytais toje bespalvėje žele, bet ant ko aš galiu tai dėti? Grietinėlė tirps turbūt. Beze? Šokoladas Tortukas varškinis gaivumėlis, tai turbūt nelabai tiks šokoladas
Turiu klausimuką
Noriu puošt tortuką vaisiais, pamirkytais toje bespalvėje žele, bet ant ko aš galiu tai dėti? Grietinėlė tirps turbūt. Beze? Šokoladas Tortukas varškinis gaivumėlis, tai turbūt nelabai tiks šokoladas
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 01, 00:21)
pora vaikisku idesiu paivairinimui i eisiu ziuret, ko pridejot...
antras tortukas nerealus
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 01, 09:29)
Labas rytas
Turiu klausimuką
Turiu klausimuką
Dekorgalyje ar zelatinoje paprastoje? Jei zele tai deti ant grietineles,jei dekorgalis tai ant beze? as taip manau
Ne paprasta želatina, o ta kur bespalvė, lyg saldi, kur ant tortų vaisinių pila, vaisius merkia, greit stingsta
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 01, 10:06)
kuklus gražus, dailus.. gal batukai didoki arba tortas mažokas naminės braškės... negaila dėti jų į tortukus, kepamus kitiems? )
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 01, 11:32)
Ne paprasta želatina, o ta kur bespalvė, lyg saldi, kur ant tortų vaisinių pila, vaisius merkia, greit stingsta
Kas cia per biesas? As zinau tik dekorgeli,parodyk
turiu tokią iš Lt http://www.oetker.lt...edai/tortu_zele Kažką panašaus pirkau tesco, kur per daug atskiedžiau ir viskas nutekėjo O šiaip gal lenkų-lietuvių pardėj būtų. Tai va ji greit sustingsta, bet ant ko galiu dėt nežinau...