Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 30, 20:37)
sakai.. bet kad 30 cm snickers bus jau 4 kg koks drąsiai.. arba visi 5.. (dariau 28 cm formoj, 1,3 norma), dengiau mase, 4-5 kg gavosi...

as kepiau snikeri 20/10cm tai gavosi 3600gr.
25/16/8 gautusi manau apie 4,5kg.
kaip kitaip neisivaizduoju.
kepti arba 25/16/6-8 arba 30/20/10 ir pasverus pacius biskvitus bandyti zaisti su kremu svoriu-kazkiek daugiau/maziau jo deti,nesekti aklai recepturos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 30 balandžio 2012 - 20:01
o jei 20-15-10? ten puošiami bus tik šonai.. tų atskirimų didelių nereikia.. nesižiūrės?
bet jau toks miniatiūrinis bus... įkelsiu fotkę kokį noriu daryt
Atsakyti
sveikos, smile.gif vis groziuosi jusu darbais, bandau ir pati kazka lipdyti tik truksta ziniu ir patyrimo norejau jusu pasiklausti... bigsmile.gif
Noriu daryti torta bokalo formos ir iskilo daug neaiskumu. blush2.gif
1. kai pertepu torta jo nebereikia apteplioti grietinele(ar taip)?
2. torta padenkti sviestiniu kremu (ar taip)?
3. padenkti pastilazu, ir tada lipdyti bokalo sienas (ar taip)?

P.S. su kuo geriausia priklijuoti bokalo sienas? kaip isgauti ruda spalva?gal kas zino kur yra pirkti raidziu trafaretu?
ACIU, UZ JUSU PATARIMUS IR PAMOKYMUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 30, 20:30)
o jei 20-15-10? ten puošiami bus tik šonai.. tų atskirimų didelių nereikia.. nesižiūrės?
bet jau toks miniatiūrinis bus... įkelsiu fotkę kokį noriu daryt

Toks man atrodo, jau nebesieks 6kg g.gif Nebent tada labai i auksti pasiduos tortas g.gif
Atsakyti
va tokį darysiu
user posted image

aga, galvoju 20/15-10 bus per lengvas gal jau..
gal apatinis 25, o tada mažinti..
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 01, 00:00)
va tokį darysiu

aš tokį dariau.. apsigavau labai su meškiukais. Padariau juos iš vakaro, neva taip bus greičiau. Ir dėjau, matavau pagal viršutinio aukšto skardą. Atrodė, kad tiko.
Kitą dieną pasipuošiau tortą, sudėjau meškiukus ir ... meškiukai pasirodė per dideli ir per sunkūs ..
va tokia buvo mano klaida.
Atsakyti
QUOTE(zziittaa @ 2012 04 30, 23:24)
sveikos, smile.gif  vis groziuosi jusu darbais, bandau ir pati kazka lipdyti tik truksta ziniu ir patyrimo norejau jusu pasiklausti... bigsmile.gif
Noriu daryti torta bokalo formos ir iskilo daug neaiskumu. blush2.gif
1. kai pertepu torta jo nebereikia apteplioti grietinele(ar taip)?
2. torta padenkti sviestiniu kremu (ar taip)?
3. padenkti pastilazu, ir tada lipdyti bokalo sienas (ar taip)?

P.S. su kuo geriausia priklijuoti bokalo sienas? kaip isgauti ruda spalva?gal kas zino kur yra pirkti raidziu trafaretu?
ACIU, UZ JUSU PATARIMUS IR PAMOKYMUS  4u.gif

1 taip
2. taip
3 is pastilazo ir ''lipdyti'' sienas.Jei darysit pastilzo tai jos pacios labai graziai prilips prie sviestinio kremo. O dazyti pastilaza reiktu maistiniais dazais,jei darysit saldainiu mase ja galima daryti su sokoladu ir gausit ruda spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
simisimi84 oi koks fainas tortas, sekmes ji darant smile.gif 4u.gif

Cia mano tortukas pusseserei, kuri isskrenta i Australija gyventi smile.gif

user posted image
Atsakyti
pora vaikisku idesiu paivairinimui i eisiu ziuret, ko pridejot...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Simisimi turbut pasidalinsi ispudziais kaip darei triauksti ax.gif ,man bent praverstu blush2.gif
Auksiuke, saunuole 4u.gif
Atsakyti
2 aukštų snikerį mokėčiau 6 kg iškepti, bet trijų nibikaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 04 30, 23:37)
aš tokį dariau.. apsigavau labai su meškiukais. Padariau juos iš vakaro, neva taip bus greičiau. Ir dėjau, matavau pagal viršutinio aukšto skardą. Atrodė, kad tiko.
Kitą dieną pasipuošiau tortą, sudėjau meškiukus ir ... meškiukai pasirodė per dideli ir per sunkūs ..
va tokia buvo mano klaida.

na, dėl detalių darymo tos pačios spalvos.. pasidariau kartą rožinės spalvos kaspiną, ant rytojaus puošiu tortą ta pačia spalva,ta pačia spalva juostas dedu ir spalva skiriasi! dar buvau ir iš trijų meškinų vieną nusilipdžiusi, tai ir meškinas buvo kitoks, kuris buvo pastovėjęs, nes sopalva skiriasi. tai išvada tokia - tokiems tortams darysiu viską iš karto.. nes žėk mėįkinai bus vienokie, kaspinėliai kitokie...
dar čia įdomu bus kaip jis pasieks panevėžį .. tiksliau iš manęs paiims du tortus panašiai po 6 kilogramus, abui triaukščiai ir ten vešis.. doh.gif kaip juos susandėliuoti mašinoje reiks.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti