Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū už torto įvertinimą, @adrij@ Jūsų žodžiai labai pamalonino, nuoširdus ačiū
Atsakyti
gal kuri turit nuorodą, kaip daryti rožes, tokias neprasiskleidusias, kur būna pailgas storas žiedas toks,. nes man tai tokios pavėpusios, gerai žydinčios gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Ar kažin išeitų padaryti 3 kg tortą dviejų aukštų?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 30, 12:27)

laisvai. kartą pagaminau 2,7 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 30, 10:27)

Manau taip,nes ir pati kaupiuosi dviaukscio gamybai.
Prie o paties paklausiu -ar bus gerai,jei pirmas ausktas jogurtinis,o antras medutis su vaisiais ir zele?Ar laikys,ar jau ramstyt reiketu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nuostabus tortai visu kepejeliu wub.gif negaliu atsigrozeti wub.gif
as ir su klausimuku blush2.gif koki reiktu kg. torta iskept 55 zmonems? ir jei daryciau dviauksti apacioje jogurtinis, virsui rafaelo, ar atlaikytu, reiktu sutvirtinti?
Atsakyti
aš tvirtinčiau bet kokiu atveju.. o jei dar jogurtiniai apačioje, jei diena bus šilta... prasmegsit su nesutvirtintu tortu kartu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 30, 11:27)

Manau taip, tik mazesnius tortukus daryt. As daryciau pirma auksta apie 2kg, o antra apie 1kg 4u.gif

QUOTE(lilan @ 2012 04 30, 12:19)
Sveikos  4u.gif
Nuostabus tortai visu kepejeliu  wub.gif negaliu atsigrozeti  wub.gif
as ir su klausimuku  blush2.gif  koki reiktu kg. torta iskept 55 zmonems? ir jei daryciau dviauksti apacioje jogurtinis, virsui rafaelo, ar atlaikytu, reiktu sutvirtinti?

As daryciau 8-10 kg mazdaug. Manau viskas atlaikytu, bet jeigu reiktu kazkur gabentis, as dar sutvirtinciau, del sventos ramybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 30, 12:43)
Ar laikys,ar jau ramstyt reiketu?[/font]

Nesuprantu-kodėl neparamstyt,jeigu kyla abejonės ax.gif
Susmaigsčiau po 3 medinius iešmelius,kad prilaikytų svorį.
Medutis,Snickersas ir Juodasis miškas. Bendras svoris apie 10 kg.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 30, 12:26)
aš tvirtinčiau bet kokiu atveju.. o jei dar jogurtiniai apačioje, jei diena bus šilta... prasmegsit su nesutvirtintu tortu kartu... bigsmile.gif

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 04 30, 12:29)
Manau taip, tik mazesnius tortukus daryt. As daryciau pirma auksta apie 2kg, o antra apie 1kg  4u.gif
As daryciau 8-10 kg mazdaug. Manau viskas atlaikytu, bet jeigu reiktu kazkur gabentis, as dar sutvirtinciau, del sventos ramybes smile.gif

QUOTE(loret30 @ 2012 04 30, 12:30)
Nesuprantu-kodėl neparamstyt,jeigu kyla abejonės  ax.gif
Susmaigsčiau po 3 medinius iešmelius,kad prilaikytų svorį.
Medutis,Snickersas ir Juodasis miškas. Bendras svoris apie 10 kg.

Aciu merginos uz patarimus 4u.gif
beje as turiu tortu formas 25 cm ir 20cm ar tiktu toks variantas?o gal jus pasiulysit koki geresni varianta?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 30, 11:26)

Aciu,reikes nerizikuot 4u.gif
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 04 30, 11:29)

O siaube,tai ten tik torta reiketu valgyt blink.gif biggrin.gif
Mes isvaisinom 44 viena vakara ir kita diena 41zmogu su 5kg ir dar liko.Juk ne visi ir valgo torta,tai manau tikrai labai daug liks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 30, 13:58)

Mes isvaisinom 44 viena vakara ir kita diena 41zmogu su 5kg ir dar liko.Juk ne visi ir valgo torta,tai manau tikrai labai daug liks  rolleyes.gif

Tai jau tikrai labai ne saldžiaėdžiai pas jus baliavojo lotuliukas.gif Aš kada sarmatą net apturėjau.. Pas mane baliavojo 24 žmonės,dauguma vyrų buvo nevalgantys tortų. Tai galvoju Malkų po sniegu iš vienos normos bus pats tas (kaži kiek jis sveria g.gif ) Tai,jedryd madryd,po pirmo kavos pagėrimo jo neliko doh.gif Tai kažkaip man 5kg dviem dienom 44 žmonėm,ir dar liko... tongue.gif
Atsakyti