QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 19, 20:24)
padeklai pas mane visokie : kartoniukai su graziu popieriumi, mediniai, plastikiniai, stikliniai, metaliniai
koks bebutu, visur priklijoju tirpintu pastilazu (paskui jis sukieteja) labai gerai laiko, o po tortu apacia as anksciau dejau sviestini popieriu gera (nepigu), iskerpu koki reik diametra, o paskutiniu kart kartoniukus naudojau.
Tai neturi reiksmes ka naudosite
Aciu labai, dabar jau viskas aiskiau, tortas ant kartoniuko tiesiai, kaip suprantu va tokio:
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54
nuo pacio kartoniuko tortas neslysta, nes vistiek kazkiek paslampa, o tada to kartoniuka apacia patepat pastilazu ir prilipenat prie turimo padeklo?
Jei taip, tuomet viskas aisku
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 19, 23:37)
ai beje, kad jau ne tuščiom ateit, tai įdedu, bet nžn vis man akmpuoti tie makvynai gaunas
O man tai labai grazu ir taip
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 04 20, 07:45)
O žalias baltymas pakankamai daug rizikų įneša
.
Kokiu riziku? Svarbiausia gerai nuplauti kiausinio luksta, nes visos bacilos gyvena ne kiausinyje, o ant jo luksto, bent jau man taip aiskino