Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 04 29, 18:46)
nerealus tortukai wub.gif Olesta, su kuo padarote tortuko sonus tokius virsuje? blush2.gif

Torto krastam naudojami specialus Krimper'iai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas kepejeles.Tortukai tai jusu tikrai yra i ka paziureti ir pasimokyti .Tikrai labai grazus darbai.Retai bespeju uzsukti cia bet kiek speju bent pasidziaugiu tortukais.Idesiu ir as viena is paskutiniu kazko man nenori kelti nuotraukyciu nezinau kodel
pastilazas,bezas aisingas
user posted image
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif .
Rytinukas .

" Persikinis "

user posted image...user posted image
Atsakyti
laba

@adrija@ kuo ispaudiate ta geles ornamenta ant zalio pastilazo? Kur geriausia pirkti irankius ???
Atsakyti
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
torto viršų krimperiu visada darau 4u.gif

Atsakyti
na stai viena is mano puoksciu jau nutupe ant torto ax.gif

user posted image

user posted image

Norejau kazka is gelyciu padaryti, bet truksta priemoniu man doh.gif O su paprastu pastilazu nesamone daryti geles doh.gif Tad teko pasitenkinti drugeliais...
Atsakyti
Atize labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraka @ 2012 04 30, 08:44)
laba

@adrija@ kuo ispaudiate ta geles ornamenta ant zalio pastilazo?  Kur geriausia pirkti irankius ???

Čia pirkau , o kur geriausia , spręsti jums .. http://www.surbitona...ins_16.5cm.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 30 balandžio 2012 - 09:18
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 29, 22:10)
Keila   wub.gif , tos geltonos tuoj pražys man po langu , tai kai žydi , kabu persisvėrus ir grožiuosi tuo krūmu  wub.gif

Aciu 4u.gif

Atize - grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 30, 09:35)
Labas rytas visoms  smile.gif .
Rytinukas .

" Persikinis "

nerealus wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 04 30, 09:45)
ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif
torto viršų krimperiu visada darau 4u.gif

taip ir pagalvojau, gal isduosit butent koki naudojat? labai jau graziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 04 30, 09:56)
nerealus wub.gif
taip ir pagalvojau, gal isduosit butent koki naudojat? labai jau graziai atrodo blush2.gif

Čia jų pilna , rinkitės kuris raštas jums gražiausias

http://www.surbitona...impers_302.html
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 04 30, 07:54)
Norejau kazka is gelyciu padaryti, bet truksta priemoniu man  doh.gif  O su paprastu pastilazu nesamone daryti geles doh.gif  Tad teko pasitenkinti drugeliais...

Grazus tortas,o gelytes visada darau is to paties pastilazo ir gaunasi normaliai,tik kad trapios buna,labai atsargiai reikia su jom ax.gif
Atsakyti