Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

vysninis karamelinis.pastilazas,saldainiukai.1900gr
user posted image
su Asseni originalu nera nei ka lyginti aisku ax.gif
Atsakyti
wow, wowo, wow, kokie tortaqi, kokios spalvos, nu labai gražu,žavinga!!! ir aš dar vieną mestelėsiu, baby shower tortas, rafaelo svajonė, pastilažas

user posted image
Atsakyti
nerealus tortukai wub.gif Olesta, su kuo padarote tortuko sonus tokius virsuje? blush2.gif
Atsakyti
uoj kiek grozybiu prisiziurejau thumbup.gif thumbup.gif ech, baltu pavydu pavydziu, kad turit tokias rankas thumbup.gif
bandysiu ir as kazka lipdyti lotuliukas.gif noriu paklausti jei torta dengiat pastilazu, tai kaip ant torto prilipinat ivairius papuosimus? 4u.gif

*saules_zuikutis* kaip daret apvalius rutulius tortui? gal cia spec formele? ar su kazkuo kitu formuojat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astiti: 29 balandžio 2012 - 19:39
zuikuti , kam lyginti kažką su kai kuo , kiekvienas tortas turi turėti savitumo , ir jis pas tave
good.gif .

Olesta wub.gif ... spalvytė verčia iš kojų , papuošimas taip pat .
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2012 04 29, 20:37)
*saules_zuikutis* kaip daret apvalius rutulius tortui? gal cia spec formele? ar su kazkuo kitu formuojat? 4u.gif

tuos apskritimus spalvotus?butent siuos isspaudziau su ''zolytes'' antgaliuku biggrin.gif daznai siuos irankius naudoju smile.gif
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 29, 21:05)
zuikuti , kam lyginti kažką su kai kuo , kiekvienas tortas turi turėti savitumo , ir jis pas tave
good.gif .

aciu smile.gif
Atsakyti
laba

@drij@ - visi tortai grazus, bet labiausiai tas su pakalnutem wub.gif wub.gif wub.gif fantastisko grozio

Diana - super makvynas

Saules zuikuti - grazus lb tomukas&dzeriukas

pamirsau nicka mergaites, dvieju aukstu tortukas - grazus wub.gif

likta - super thumbup.gif

o as be torto, bet su cukrinuke

user posted image
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 04 29, 20:18]
tuos apskritimus spalvotus?butent siuos isspaudziau su ''zolytes'' antgaliuku biggrin.gif daznai siuos irankius naudoju smile.gif

taip juos smile.gif pasirodo visai nesudetinga smile.gif o su kuo juos priklijuoji? 4u.gif
Atsakyti
[quote=astiti,2012 04 29, 21:48]
[quote=*saules_zuikutis*,2012 04 29, 20:18]

taip juos smile.gif pasirodo visai nesudetinga smile.gif o su kuo juos priklijuoji? 4u.gif
[/quote]
tiesiog teptuku sudrekinu vandenuku ir prilimpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 29, 20:54)
tiesiog teptuku sudrekinu vandenuku ir prilimpa  smile.gif

ir dar vienas klausimas man blondinei iskilo blush2.gif o visus torto papuosimus taip pritvirtinat? t.y. geles, buibokus ir t.t blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2012 04 29, 22:02)
ir dar vienas klausimas man blondinei iskilo  blush2.gif  o visus torto papuosimus taip pritvirtinat? t.y. geles, buibokus ir t.t blush2.gif

kaika paklijuoju su beziuku,kaika tiesiog vandenuku
Atsakyti
Keila wub.gif , tos geltonos tuoj pražys man po langu , tai kai žydi , kabu persisvėrus ir grožiuosi tuo krūmu wub.gif
Atsakyti