Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 28, 15:23)

Čia kaip suprantu apie tokius šneka eina

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 27, 11:59)
laba visom, geru darbu ypac aki toks oras uz lango smile.gif
paziopsau tradiciskai ir as temute, nepykit kad kitu nekomentuosiu bet (:Buziukas:) torciukas labai nuotaika pakele, oi tos bites  lotuliukas.gif
ir nors marskinukai biskiuka rodos dar noretu karsto lygintuvo biggrin.gif bet jau kaklaraistis ir apykakle tiesuteliai thumbup.gif oi negaliu tos bites akis ispute-fainai biggrin.gif

dekui blush2.gif

QUOTE(Divia @ 2012 04 27, 13:58)
Buziuk,man labai patiko tavo torciukas teciui bitininkui-inteligentui -ir oficialus ir jaukus tuo paciu  wub.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų tortukai bigsmile.gif
aš irgi ne tuščiom ax.gif , pirmoji mano barbė rolleyes.gif

Rafaelo, 2,5 kg, pastilažas
user posted image
user posted image

Atsakyti
O cia mano sio savaitgalio darbeliai;''Varskes gaivumelis'' ,2kg,puosta su slapia beze ir pastilazu

user posted image

Ir ''Medutis'',2.6kg.puosta pastlazu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 04 27, 12:58)

Del medaus kazkaip nezinau  g.gif kiek maciau tik naturalu (bet gal kur netoli yra lietuviska ar kita is tos puses parduotuve,ten tikrai turetu buti),o gliukozes bent jau Tesco pardese tikrai yra Home baking skyriui-pati esu pirkus  4u.gif

Aciu uz atsakyma, gyvenu siaures vakaru Londone, tai cia netoli manes yra nedidele lietuviu parduotuve, siandien uzejau, deja, dirbtinio medaus neturi verysad.gif nejaugi visos merginos UK pastilazui naudojate lietuviska dirbtini medu? labai noriu vyrui padaryti torta "alaus bokala", bet bijau, kad viska sugadinsiu ipylusi bet koki medu... na jei niekas nepatars, teks rizikuoti unsure.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pilarra @ 2012 04 28, 16:08)
Aciu uz atsakyma, gyvenu siaures vakaru Londone, tai cia netoli manes yra nedidele lietuviu parduotuve, siandien uzejau, deja, dirbtinio medaus neturi verysad.gif  nejaugi visos merginos UK pastilazui naudojate lietuviska dirbtini medu? labai noriu vyrui padaryti torta "alaus bokala", bet bijau, kad viska sugadinsiu ipylusi bet koki medu... na jei niekas nepatars, teks rizikuoti unsure.gif  smile.gif

Vietoj dirbtinio medaus dedu (kiek raso recepte) Liquid Glucose,kurios yra visuose supermarketuose Baking skyriuje. mirksiukas.gif
Atsakyti
rasa zyk - fantastiska barbe 4u.gif

o- re-ar - nu jau banto dailumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 28, 17:51)

o- re-ar - nu jau banto dailumas wub.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilarra @ 2012 04 28, 20:08)
Aciu uz atsakyma, gyvenu siaures vakaru Londone, tai cia netoli manes yra nedidele lietuviu parduotuve, siandien uzejau, deja, dirbtinio medaus neturi verysad.gif  nejaugi visos merginos UK pastilazui naudojate lietuviska dirbtini medu? labai noriu vyrui padaryti torta "alaus bokala", bet bijau, kad viska sugadinsiu ipylusi bet koki medu... na jei niekas nepatars, teks rizikuoti unsure.gif  smile.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 04 28, 20:16)
Vietoj dirbtinio medaus dedu (kiek raso recepte) Liquid Glucose,kurios yra visuose supermarketuose  Baking skyriuje.  mirksiukas.gif

As merginos galvoju o kaip tas golden syrup netiktu? g.gif juk ten irgi kaip dirbtinas medus juk irgi kazkokia gliukoze ar ne?
O del skystos gliukozes tai as irgi ja pirkau bet radau tik mazais tokiais tiubikais tai mano akimis neapsimoka dirbtinis is lietuvines daug apsimokiau.O gal jus dzokada kurnors biski didesnem pakuotem rade pirkti tos gliukozes?
Atsakyti
labai dailūs Rasa_zyk ir O-RE-AR tortukai thumbup.gif

aš paršliaužus iš daro irgi spėjau pasiruošti rytdienos baliui šiokį tokį tortuką, idėjos buvo didesnės, bet nebeturiu šiandien jėgų daryti lapukų šakeles...turtingas kavos tortas, pastilažas, plikyti lapukai...

user posted image

user posted image
Atsakyti
As turiu klausimuka. Bandziau puosti su grietinele, bet nekas gavosi blush2.gif , nezinau kur problema g.gif , nemanau kad grietinele perplakiau, nes atrode lyg tais normali, bet pradejau puosti ir s... gavosi, gal per silta buvo virtuveje? nzn kur problemos ieskoti. pirma kart ir taip buvo, bet tada tai tikrai perplakiau... gal kas koki patarima turit?
imetu foto kas gavosi,nors gal nelabai matosi blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 04 29, 00:25)
labai dailūs Rasa_zyk ir O-RE-AR tortukai thumbup.gif

aš paršliaužus iš daro irgi spėjau pasiruošti rytdienos baliui šiokį tokį tortuką, idėjos buvo didesnės, bet nebeturiu šiandien jėgų daryti lapukų šakeles...turtingas kavos tortas, pastilažas, plikyti lapukai...

blink.gif sioki toki ???!!! blink.gif man cia tai butu minimum savaites projektas tokias tvarkingas rozytes susukt mirksiukas.gif Labai liux Olesta 4u.gif jum jau turbut tortuka padaryt kaip viens du trys smile.gif
Atsakyti