Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 28, 10:41)
nori ryškaus ryškaus makvyno.

nu as tai jau turbut nesikartosiu su savo isradimu biggrin.gif
QUOTE(aura. @ 2012 04 28, 10:50)
Klausymas : iš ko padaros smėlį, na kai buna traktorius stumia žemes, arba dykuma ....  man tai mintis džiuvesėliai, bet kaip jie laikosi ?

is trupinuku(biskvito,ar tiesiog kokiu sausainuku). o laikosi jis -tiesiog prilimpa pries sviestinio kremo(arba kokio beziuko)
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 04 28, 10:50)
Klausymas : iš ko padaros smėlį, na kai buna traktorius stumia žemes, arba dykuma ....  man tai mintis džiuvesėliai, bet kaip jie laikosi ?

Is biskvito, arba sausainiu sutrupintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 28, 11:17)
nu as tai jau turbut nesikartosiu su savo isradimu  biggrin.gif

kalbi apie dažus želatinoje? na gaunasi raudona, bet ne tokia, kokios reikia.. NORI ŽVILGANČIO, AKIS BADANČIO MAKVYNO smile.gif) apskritai mane tie makvynai, kempiniukai jau žudo, galėtų ką labiau pamėgti..
tai matau išeitį tik vieną, dažyti ant viršaus.. bet kaip ir ant kokios masės: baltos ar raudonos jau?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 28, 11:17)
nu as tai jau turbut nesikartosiu su savo isradimu  biggrin.gif

is trupinuku(biskvito,ar tiesiog kokiu sausainuku). o laikosi jis -tiesiog prilimpa pries sviestinio kremo(arba kokio beziuko)

ačiū, bandysim ax.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 04 28, 11:17)
Is biskvito, arba sausainiu sutrupintu mirksiukas.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 28, 09:26)
kalbi apie dažus želatinoje? na gaunasi raudona, bet ne tokia, kokios reikia.. NORI ŽVILGANČIO, AKIS BADANČIO MAKVYNO smile.gif) apskritai mane tie makvynai, kempiniukai jau žudo, galėtų ką labiau pamėgti..
tai matau išeitį tik vieną, dažyti ant viršaus.. bet kaip ir ant kokios masės: baltos ar raudonos jau?

Geriau ant rausvos kokios mases,bus lengviau. O dazyti: nusikerpi paprasta kempinele (indams kur plauti) kokio reikia dydzio,isidedi dazu i bliudeli (pas mane 'paste' jei skystesni gan nereikia vandens nezinau),kitoj pusej bliudelio isipilu kelis lasus degtines arba vandens,ir kempines svelniaja puse patapsnojant kazkiek i dazus,kazkiek i degtine/vandeni tapsnoji ant torto,kai pabandysi,pati matysi kiek reikia daugiau i dazus tapsnoti kiek i vandeni,nuo to ryskumas ir pasidengimas priklauso.
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 04 27, 22:58)
fotikas is sausu kvieciu ir marselow saldainiu biggrin.gif

blink.gif kaip suprast? atsiprasau bet nesuprantu kaip cia , kaip is tu kvieciu padaryti? pirma karta toki salyka girdziu:bigsmile: labai labai prasau placiau paaiskinkit 4u.gif
Atsakyti
As tai isivaizduoju kur buna vaikam kvieciai su medumi sumaISOMI SU ISTIRPINTAIS SALDAINIAis marselow ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 04 28, 13:33)
blink.gif  kaip suprast? atsiprasau bet nesuprantu kaip cia , kaip is tu kvieciu padaryti?  pirma karta toki salyka girdziu:bigsmile: labai labai prasau placiau paaiskinkit  4u.gif

...is sausu pusruciu kur vaikai su pienuku labai megsta
eiga tokia: kiekiu nezinau dedu is akies... dedi i mikruske saldainius kad issipustu biggrin.gif pamaisai ir tuoj dedi kviecius ir maisai maisai dar dadedi kiek reikia... cia reikia suktis greitai nes greitai stingsta , toliau pasitepi delnus sviestu (sviestas tam kad neliptu prie ranku ) ir imi ta guzala ir spaudi, spaudi pasidarai daug maz kokios reikia formos ir pasidedi bent pusei dienos kad sustingtu.....toliau su peiliu apsidailini, labai gerai pjaustosi , mano mazoji labai megsta tuos likucius biggrin.gif ....turbut vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 04 28, 16:29)
...is sausu pusruciu kur vaikai su pienuku labai megsta
eiga tokia: kiekiu nezinau dedu is akies... dedi i mikruske saldainius kad issipustu biggrin.gif  pamaisai ir tuoj dedi kviecius ir maisai maisai dar dadedi kiek reikia... cia reikia suktis greitai nes  greitai stingsta , toliau pasitepi delnus sviestu (sviestas tam kad neliptu prie ranku ) ir imi ta guzala ir spaudi, spaudi  pasidarai daug maz kokios reikia formos ir pasidedi bent pusei dienos kad sustingtu.....toliau su peiliu apsidailini, labai gerai pjaustosi   ,  mano mazoji labai megsta tuos likucius biggrin.gif ....turbut vsio mirksiukas.gif

Aha mazdaug aisku smile.gif o cia betkokie sausi pusryciai tinka ar kokie smulkesni turi buti? weetabixai tinka? kokius butent jus naudojot? ir tada kai sustengsta norimos formos, nudazot tiesiog teptuku taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 28 balandžio 2012 - 14:08
QUOTE(niukse @ 2012 04 28, 15:06)

ir tada kai sustengsta norimos formos, nudazot tiesiog teptuku taip?

biggrin.gif ....pirma uzdengi pastilazu ar kita mase,balta ar dazyta,paskui teplioji teptuku jei nori riskesnes spalvos:D
kvieciai su medum, su kitais dar neaksperimentavau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena
Čia kaip suprantu apie tokius šneka eina
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčiksa: 28 balandžio 2012 - 14:23
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 28, 17:23)
Laba diena
Čia kaip suprantu apie tokius šneka eina

Aaa va sitie tada supratau 4u.gif aciu merginos uz kantrybe man kol daeina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 28 balandžio 2012 - 14:28