Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nezinau, kas buvo ne taip, atrodo neilgai kaitinau, maisydama pastoviai. sokoladas net nezinau koks, radau kazkoki parduotuvej, buvo organinis parasyta. gal bandysiu su kitu. reikia man geltonu roziu, tai is tikro sokolado man netiks.. aciu vistiek uz pastebejimus.
Atsakyti
QUOTE(pelene83 @ 2012 04 27, 09:26)
nezinau, kas buvo ne taip, atrodo neilgai kaitinau, maisydama pastoviai. sokoladas net nezinau koks, radau kazkoki parduotuvej, buvo organinis parasyta. gal bandysiu su kitu. reikia man geltonu roziu, tai is tikro sokolado man netiks.. aciu vistiek uz pastebejimus.

o tu sokolada ant garu voneles tirpinai?.... dazniausiai perku juodaji karunos sokolada ir viskas visad gaunasi biggrin.gif O renkantis kita manau reiktu sudeti pasiziuret kas ten tokio sudetyje ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 27 balandžio 2012 - 09:36
Sveikos merginos visu tortai liuxiski. senokai jau ka nors kepiau bet tuoj prasides gimtadieniu maratonas kaip tycia visi kruvoj doh.gif
Turiu klausimeli tom kas daret tas tokias kaip rozes is bezo ar is kitokio kremo kur su konditeriniu maiseliu spaudziat .Noriu padengti visa torta 20cm tokiom rozem bet neturiu zalio supratimo kiek man to kremo reikia pasidaryti kad uztektu visam.darysiu greiciausiai is sviestinio nes su bezu dar bijau prasidet. o gal eina ir is grietineles jei labai standzia pasidarysiu g.gif
Atsakyti
Vakar, pirma karta, pabandžiau naudoti kepiniams skirta (toks permatomas pokelis su teta) 1,99 Maximoje ir labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 27, 11:11)
Vakar, pirma karta, pabandžiau naudoti kepiniams skirta (toks permatomas pokelis su teta) 1,99 Maximoje ir labai  thumbup.gif

ka toki???? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 04 27, 10:20)
ka toki???? lens.gif

Oi šokolada doh.gif
Atsakyti
laba visom, geru darbu ypac aki toks oras uz lango smile.gif
paziopsau tradiciskai ir as temute, nepykit kad kitu nekomentuosiu bet (:Buziukas:) torciukas labai nuotaika pakele, oi tos bites lotuliukas.gif
ir nors marskinukai biskiuka rodos dar noretu karsto lygintuvo biggrin.gif bet jau kaklaraistis ir apykakle tiesuteliai thumbup.gif oi negaliu tos bites akis ispute-fainai biggrin.gif
Atsakyti
merginos kepancios tortus UK, gal pagelbetumete... zodziu noriu papuosti torta pastilazu, gaminciau mase tiek torto dengimui tiek lipdymui. Dengimo recepte nurodytas dirbtinis medus, tai koki medu jus perkate? ziurejau vakar Sainsburys tai ten ivairiausiu geliu skirtingi medus, kuris ten dirbtinis, pasimeciau as... o kur ta gliukoze lipdymo masei isigyti? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, pakalbėkim apie mases.. Iki šiol pati dariausi, bet jei reikia kelių spalvų, tai didelis vargas, kol tolygiai išminkai. O ir pati masė ne visad pavyksta.. Tai limpa, tai negražiai kočiojasi doh.gif

Jei pirkčiau, tai 25 cm skersmens tortukui reikėtų pirkti du įpakavimus po 250 g, taip? Ir kur labiausiai apsimoka pirkti? Ar siunčiatės iš LT e-parduotuvių, ar perkate ebay, ar iš UK parduotuvių?

Mane vakar toks liūdesys apėmė.. Dariau du tortus. Vieną nukopijavau - tą tortą-sūrį. Neblogai gavosi, bet va kitas.. Iš maniškės masės gėlytės storos, nelabai gražios.. O va, vienos mergaitės stebiu tortus FB, nu dieve mano.. Tiesiog tobula, kažin, ar jie tikrai valgomi smile.gif Matosi, kad masė tikrai pirktinė.
Tai atrodo, šitaip stengiausi, tiek meilės įdėjau, o vistiek nėra tobula verysad.gif
Atsakyti
Laba diena.. 4u.gif Kazko ramu cia,matyt visos kepejeles darbuojasi prie geliu puoksciu ar ruosiasi savaitgalio parodai.. mirksiukas.gif
Buziuk,man labai patiko tavo torciukas teciui bitininkui-inteligentui -ir oficialus ir jaukus tuo paciu wub.gif
As ir imesiu viena temos pailiustravimui-
Vyriskiui galiunui-Kirbes medutis su zele gabaliukais,saldainiu mase
user posted image
QUOTE(pilarra @ 2012 04 27, 10:51)
merginos kepancios tortus UK o kur ta gliukoze lipdymo masei isigyti?  ax.gif

Del medaus kazkaip nezinau g.gif kiek maciau tik naturalu (bet gal kur netoli yra lietuviska ar kita is tos puses parduotuve,ten tikrai turetu buti),o gliukozes bent jau Tesco pardese tikrai yra Home baking skyriui-pati esu pirkus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 27 balandžio 2012 - 13:00
QUOTE(ingutia @ 2012 04 27, 14:20)
Matosi, kad masė tikrai pirktinė.

oi, kaip galit suklysti biggrin.gif is kur ten gali matytis, kad mase "pirktine" lens.gif na is skonio galima pasakyti butu, bet ne is vaizdo ant torto.

25 cm tortui padengti gal reiktu kokiu 500 - 700 gramu mases.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 04 27, 15:56)
oi, kaip galit suklysti  biggrin.gif  is kur ten gali matytis, kad mase "pirktine" lens.gif na is skonio galima pasakyti butu, bet ne is vaizdo ant torto.

25 cm tortui padengti gal reiktu kokiu 500 - 700 gramu mases.

Sakot biggrin.gif Tai nereikia nuleist tada rankų, tik kept ir praktikuotis biggrin.gif O kuri masė jums geresnė - kur cukraus pudros, cukraus pudros/krakmolo ar marshmallow saldainių?

Brangiai tada gaunasi dengti pirktine unsure.gif Nebent gėlytėms pirkti..
Atsakyti