Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos,

As dar tik tortus mokausi kepti blush2.gif , bet vis pasiziuriu jusu grozius ir pati uzsimaniau ismokti puosti.

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 26, 12:11)
Gal kas patars kaip rasti tortukų pavyzdžių su "Paslapčių sodo" herojais,nesigauna man blush2.gif

Gal tai pades Paslapciu sodas
Atsakyti
Mergaites ir Asseni, išduokit paslaptį kokia žėlę geriausia naudoti tortui - sumuštinis su ikra. Ar ikrai naudojat papildomai dažų, ar užteks apelsinų želės? ..ir švirkštą naudojat be adateles? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 26, 12:11)
Gal kas patars kaip rasti tortukų pavyzdžių su "Paslapčių sodo" herojais,nesigauna man blush2.gif

as esu dariusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 26 balandžio 2012 - 13:22
Mergaites atejau patarimo ax.gif Man reikia iskepti tokios formos kaip nuotraukoj torta. Gal galite patarti kokiu ismatavimu skardose kepti, jei man reikia, kad butu apie 10kg? g.gif

Kepsiu rikotos su vysniom. Galvoju pirma auksta is dvigubos norma, antra is vienos normos. Ar gerai kazi gausis? proporcijos bus islaikytos?

user posted image

buciau labai dekinga jei kas patartu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausi kai puosi sokoladinemis gelemis, drugeliaia tais azuriniais ar ta sokolada reikia kaip nors paruosti, ar uztenka islyditi plyta ir ant pergamentinio popieriaus nupiesti
Atsakyti
QUOTE(zziittaa @ 2012 04 26, 15:28)
Sveikos, norejau paklausi kai puosi sokoladinemis gelemis, drugeliaia tais azuriniais ar  ta sokolada reikia kaip nors paruosti, ar uztenka islyditi plyta ir ant pergamentinio popieriaus nupiesti

islydyti garu voneleje mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, rodausi savo siandienini darba tecio jubiliejui, turtingas kavos tortas apie 3kg, saldainiu mase, pastilazas 4u.gif tecio pravarde bitute biggrin.gif user posted image
Atsakyti
sveikos,
norejau pagaminti sokoladines rozes. Kiek esu skaicius, tai tinka baltas lydytas sokolas su medum (100gr sokolado 1 saukstas medaus). islydziau sokolada su dirbtiniu medum ir man gavosi snipstas. nes ta mase tiesiog susitrupiniavo. nelipo visai ir nieko negalima buvo is jos padaryti. ar cia sokoladas kaltas, ar medus ar as ne taip kazka dariau..?
Atsakyti
QUOTE(pelene83 @ 2012 04 26, 23:15)
sveikos,
norejau pagaminti sokoladines rozes. Kiek esu skaicius, tai tinka baltas lydytas sokolas su medum (100gr sokolado 1 saukstas medaus). islydziau sokolada su dirbtiniu medum ir man gavosi snipstas. nes ta mase tiesiog susitrupiniavo. nelipo visai ir nieko negalima buvo is jos padaryti. ar cia sokoladas kaltas, ar medus ar as ne taip kazka dariau..?

O koki sokolada naudojai?
Atsakyti
QUOTE(pelene83 @ 2012 04 26, 23:15)
sveikos,

gal perkaito sokoladas?
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 04 27, 08:57)
gal perkaito sokoladas?

Vienareikšmiškai, nes su tuo baltu kažkaip spec. dirbti reikia, aš tai net nebandau irnesakyk.gif
Atsakyti
Mergaites, o 1,5cm aukscio raideles ant torto jau per dideles ar pats tas? g.gif
Atsakyti