Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 24, 17:42)
na, nušaukit mane dabar  doh.gif

Nenušausim tave, labai taikliai parašei drinks_cheers.gif tik su laiku puokštę išmoksi padaryti nebe per 7-8 val, o per 2-3 val. Kaip ir lipdant bet kokius baibokus. Kol išmoksti visada ilgiau darai, gaila ir parduot. biggrin.gif

QUOTE(benomama @ 2012 04 24, 20:03)
Usai is dengimo mases tik nudazytos juodai.Dar kartais islieju is sokolado ant kepimo ar  sviestinio popieriaus .

Ūsus galima ir iš spageti daryti, tik nudažyti reik. smile.gif

Kamuolys thumbup.gif

Apie puokštę jau nieko nebesakau, nes žodžių nebėr... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano dovanėlė krikštadukrai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 25, 10:30)
Ūsus galima ir iš spageti daryti, tik nudažyti reik. smile.gif

Na taip ir as maniau,kad is spageciu,bet jie tokie kudi atrodo,tai pasirinkau tokius valgomus siaudelius,ir apliejau sokoladu mirksiukas.gif poryt kaip tik darysiu Kity ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2012 04 25, 12:04)
Mano dovanėlė krikštadukrai

4u.gif grazu 4u.gif
Atsakyti
Labas kepejeles, arteja dukrytes gimtadienis, noriu iskepti torta zuviuka nemo - gal kas galetu patarti kaip gauti naturalia oranzine spalva g.gif ar galima i grietinele pilti morku sulciu? g.gif
tortas butu toks:
http://cakeworkscent...ok/nemocake.jpg
ir kazi kai galvojate jei daryciau torta su maskarpone suriu iskepus biskvita ji apipjaustyti ir po to pertepima deti ir papuosti ar taip gerai butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 04 24, 23:16)
Labas vakaras kepejos ir ne tik wink.gif

Noreciau pasiteirauti, kaip apytiksliai zinot torto svori?? Kelis tortukus kepiau, bet niekad nesveriau  doh.gif  doh.gif  g.gif  g.gif  o dabar man butinai reikia zinot kiek mazdaug svertu. Mano tortines skersmuo 25 cm.

Suprantu, kad svoris skiriasi nuo to, koki torta kepi....bet tarkim jei jusu praso dvieju kg tortuko, tai kaip zinot kokio dydzio jį kept????
Na atsiprasau uz kvaila klausima...... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Aciu visoms uz pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jei sviestiniai pertepimai tai bus 2, 2.3kg. bet priklauso kaip puosite. (jei dengimo mase tai 0.5 kg bus sunkesnis tortas
jei as darau is 3 biskvitu tai man gaunasi 1.5 ir daugiau kg.
Teks jums viena issikepri ir matysite koks svoris taip bus lengviau orentuotis.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 24, 14:06)
Ir dar toks klausimėlis, kaip gražiau skaba užrašas ant torto:
GERO DARBO!
ar
SĖKMĖS DARBUOSE!
Prašė užrašyti ant torto išeinant atostogų ir vaišinant kolegas  g.gif

as parasyciau PAILSEKIT NUO MANES
Atsakyti
Geras thumbup.gif Pasiūlysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
vis seku jusu temuke ir negaliu atsigrozeti jusu darbais wub.gif
ikeliu ir as savo kelis darbelius,esu dar tik pradedancioji blush2.gif visko mokausi ax.gif

"Juodasis miskas" puosta slapiu beze ir pirktine lipdymo mase

user posted image
user posted image

Tortas "Medutis", slapia beze,gelytes is marcipanines mases
user posted image

Tortas "Medutis" su bananais ir braskemis. Slapia beze (cia Velykoms visciukas gigantas gavosi blush2.gif )
user posted image

Tortas "Medutis", slapias beze.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 04 25, 08:50)
nedėliok persikų labai arti krašto 4u.gif

aš tą patį pamaniau, kai pamačiau, bet tie persikai buvo įmaišyti į bendrą varškės masę... matys, su peiliu reikia gilyn sustumti ir storiau tepti sviestiniu kremu, o storai nenoriu, tik minimaliai doh.gif
Atsakyti
MINGULIUX,labai grazus tortai bigsmile.gif tikrai ne kaip pirmokes:) Gal airijoj siuos grozius kepat?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 25, 14:32)
MINGULIUX,labai grazus tortai  bigsmile.gif tikrai ne kaip pirmokes:) Gal airijoj siuos grozius kepat?

aciu blush2.gif
taip Airijoj kepu 4u.gif
Atsakyti