Vietoj puokščių , aš lėlytę
Barbė
[attachmentid=221453]
Šviesūs biskvitai, grietinėlės varškės kremas su konservuotais persikais ir vyšnių sultimis
Joooooooooooo puokstes superrrrrr kursai geras dalykas,gaila,kad mano kaimelyje tokiu nera, nkiek ismokau is interneto tiek turiu dovaneletikrai gera
Usai is dengimo mases tik nudazytos juodai.Dar kartais islieju is sokolado ant kepimo ar sviestinio popieriaus .
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 24, 13:16)
Grazus tortai,o sakykit is ko Hello kitciui padaret usus?
Usai is dengimo mases tik nudazytos juodai.Dar kartais islieju is sokolado ant kepimo ar sviestinio popieriaus .
Labas vakaras kepejos ir ne tik
Noreciau pasiteirauti, kaip apytiksliai zinot torto svori?? Kelis tortukus kepiau, bet niekad nesveriau o dabar man butinai reikia zinot kiek mazdaug svertu. Mano tortines skersmuo 25 cm.
Suprantu, kad svoris skiriasi nuo to, koki torta kepi....bet tarkim jei jusu praso dvieju kg tortuko, tai kaip zinot kokio dydzio jį kept????
Na atsiprasau uz kvaila klausima......
Aciu visoms uz pagalba
Noreciau pasiteirauti, kaip apytiksliai zinot torto svori?? Kelis tortukus kepiau, bet niekad nesveriau o dabar man butinai reikia zinot kiek mazdaug svertu. Mano tortines skersmuo 25 cm.
Suprantu, kad svoris skiriasi nuo to, koki torta kepi....bet tarkim jei jusu praso dvieju kg tortuko, tai kaip zinot kokio dydzio jį kept????
Na atsiprasau uz kvaila klausima......
Aciu visoms uz pagalba
Sakykit, merginos, jei torte bus sluoksnis ganašo ar šokoladinio muso (su grietinėle), o tortą aptepsiu sviestiniu kremu ir po to dengsiu marshmallow saldainių mase - ar neprasimuš man grietinėlė, pavyzdžiui, kuri "nedraugauja" su saldainių mase...?
Klausiu todėl, kad anąkart dariau varškinį sluoksnį su persikais. Tai vienoj vietoj persikai "išlindo" ir,matyt, lietėsi su apdengta mase, o ji ėmė toj vietoj ir praskydo, pačiuožė...
Kaip jūs darote?
Ačiū
Klausiu todėl, kad anąkart dariau varškinį sluoksnį su persikais. Tai vienoj vietoj persikai "išlindo" ir,matyt, lietėsi su apdengta mase, o ji ėmė toj vietoj ir praskydo, pačiuožė...
Kaip jūs darote?
Ačiū
QUOTE(Smulkmena @ 2012 04 24, 20:30)
Sakykit, merginos, jei torte bus sluoksnis ganašo ar šokoladinio muso (su grietinėle), o tortą aptepsiu sviestiniu kremu ir po to dengsiu marshmallow saldainių mase - ar neprasimuš man grietinėlė, pavyzdžiui, kuri "nedraugauja" su saldainių mase...?
Kaip jūs darote?
Ačiū
Kaip jūs darote?
Ačiū
jeigu torta kruopsciai aptepsite sviestiniu kremu tuomet turetu viskas buti gerai ir niekur niekas nenuciuos.
QUOTE(benomama @ 2012 04 24, 20:03)
Aciu
QUOTE(etoile @ 2012 04 24, 20:16)
Labas vakaras kepejos ir ne tik
Atsakiau kitoj temoj
Sveikos
Negaliu atsistebeto merginu padarytom gelytem fainai butu ismokt taip daryt
Na ir tortukai visu labai faini
Manes laukia kitai savaitei vienas tortukas, tai dabar studijuoju, kaip cia graziai didele roze padaryt
Ir dar as cia su tokiu klausimeliu, isanksto atsiprasau, kad ne i tema gal yra merginu kurios sakosi prekes is surbitono ir ebay. ar galetu mane pamokyt kaip apsipirkti, o jei atsirastu kurios sakosi ir priimtu mano norimus dalykelius prie to pacio uzsakymo, tai buciau laaaabai dekinga susibendraukim per a.z.
Negaliu atsistebeto merginu padarytom gelytem fainai butu ismokt taip daryt
Na ir tortukai visu labai faini
Manes laukia kitai savaitei vienas tortukas, tai dabar studijuoju, kaip cia graziai didele roze padaryt
Ir dar as cia su tokiu klausimeliu, isanksto atsiprasau, kad ne i tema gal yra merginu kurios sakosi prekes is surbitono ir ebay. ar galetu mane pamokyt kaip apsipirkti, o jei atsirastu kurios sakosi ir priimtu mano norimus dalykelius prie to pacio uzsakymo, tai buciau laaaabai dekinga susibendraukim per a.z.
QUOTE(Smulkmena @ 2012 04 24, 22:30)
Kaip jūs darote?
Ačiū
Kaip jūs darote?
Ačiū
nedėliok persikų labai arti krašto
atnešu Jums regbio kamuolį, pirmą kartą teko tokį daryti, tai nežinau kaip čia man pavyko, ar ne, bet turėjau paveiksliuką, kurį reikėjo atkartoti...juodas miškas
pora barbių
viena medutis, kita varškės tortas su vaisiais, pastilažas...
QUOTE(likta @ 2012 04 24, 20:53)
Vietoj puokščių , aš lėlytę
Labai
QUOTE(Olesta @ 2012 04 25, 06:50)
Regbio klamuolys pavyko manau puikiai, o ir barbes tokios tikros...
Asseni, puokste
Nuostabi puokštelė ir visos barbės
QUOTE(Asseni @ 2012 04 25, 09:07)
Atnesu prie Jusu gelyciu ir savo
Superine
Na man tos visos puokstes tuoj is proto isves . Negaliu atsiziuret.