Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Vietoj puokščių lotuliukas.gif , aš lėlytę
Barbė
[attachmentid=221453]
Šviesūs biskvitai, grietinėlės varškės kremas su konservuotais persikais ir vyšnių sultimis
Atsakyti
Joooooooooooo puokstes superrrrrr doh.gif kursai geras dalykas,gaila,kad mano kaimelyje tokiu nera, nkiek ismokau is interneto tiek turiu verysad.gif dovaneletikrai gera 4u.gif
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 24, 13:16)
Grazus tortai,o sakykit is ko Hello kitciui padaret usus?

Usai is dengimo mases tik nudazytos juodai.Dar kartais islieju is sokolado ant kepimo ar sviestinio popieriaus .
Atsakyti
Labas vakaras kepejos ir ne tik wink.gif

Noreciau pasiteirauti, kaip apytiksliai zinot torto svori?? Kelis tortukus kepiau, bet niekad nesveriau doh.gif doh.gif g.gif g.gif o dabar man butinai reikia zinot kiek mazdaug svertu. Mano tortines skersmuo 25 cm.

Suprantu, kad svoris skiriasi nuo to, koki torta kepi....bet tarkim jei jusu praso dvieju kg tortuko, tai kaip zinot kokio dydzio jį kept????
Na atsiprasau uz kvaila klausima...... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Aciu visoms uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, jei torte bus sluoksnis ganašo ar šokoladinio muso (su grietinėle), o tortą aptepsiu sviestiniu kremu ir po to dengsiu marshmallow saldainių mase - ar neprasimuš man grietinėlė, pavyzdžiui, kuri "nedraugauja" su saldainių mase...?

Klausiu todėl, kad anąkart dariau varškinį sluoksnį su persikais. Tai vienoj vietoj persikai "išlindo" ir,matyt, lietėsi su apdengta mase, o ji ėmė toj vietoj ir praskydo, pačiuožė...

Kaip jūs darote? g.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2012 04 24, 20:30)
Sakykit, merginos, jei torte bus sluoksnis ganašo ar šokoladinio muso (su grietinėle), o tortą aptepsiu sviestiniu kremu ir po to dengsiu marshmallow saldainių mase - ar neprasimuš man grietinėlė, pavyzdžiui, kuri "nedraugauja" su saldainių mase...?

Klausiu todėl, kad anąkart dariau varškinį sluoksnį su persikais. Tai vienoj vietoj persikai "išlindo" ir,matyt, lietėsi su apdengta mase, o ji ėmė toj vietoj ir praskydo, pačiuožė...

Kaip jūs darote?  g.gif

Ačiū

jeigu torta kruopsciai aptepsite sviestiniu kremu tuomet turetu viskas buti gerai ir niekur niekas nenuciuos.
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 04 24, 20:03)
Usai is dengimo mases tik nudazytos juodai.Dar kartais islieju is sokolado ant kepimo ar  sviestinio popieriaus .

Aciu
QUOTE(etoile @ 2012 04 24, 20:16)
Labas vakaras kepejos ir ne tik wink.gif

Atsakiau kitoj temoj ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Negaliu atsistebeto merginu padarytom gelytem wub.gif fainai butu ismokt taip daryt cool.gif
Na ir tortukai visu labai faini wub.gif
Manes laukia kitai savaitei vienas tortukas, tai dabar studijuoju, kaip cia graziai didele roze padaryt ax.gif
Ir dar as cia su tokiu klausimeliu, isanksto atsiprasau, kad ne i tema 4u.gif gal yra merginu kurios sakosi prekes is surbitono ir ebay. ar galetu mane pamokyt kaip apsipirkti, o jei atsirastu kurios sakosi ir priimtu mano norimus dalykelius prie to pacio uzsakymo, tai buciau laaaabai dekinga blush2.gif 4u.gif susibendraukim per a.z.
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2012 04 24, 22:30)

Kaip jūs darote?  g.gif

Ačiū

nedėliok persikų labai arti krašto 4u.gif

atnešu Jums regbio kamuolį, pirmą kartą teko tokį daryti, tai nežinau kaip čia man pavyko, ar ne, bet turėjau paveiksliuką, kurį reikėjo atkartoti...juodas miškas
user posted image

pora barbių

viena medutis, kita varškės tortas su vaisiais, pastilažas...
user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas, mergaites

O tortu grazumas, o jau merginos kokios dailios wub.gif , apie geles is vis patyliu, nuostabaus grozio, lyg ka tik nuskintos wub.gif

Atnesu prie Jusu gelyciu ir savo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 04 24, 20:53)
Vietoj puokščių  lotuliukas.gif , aš lėlytę

Labai wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 04 25, 06:50)

Regbio klamuolys pavyko manau puikiai, o ir barbes tokios tikros... wub.gif

Asseni, puokste wub.gif
Atsakyti
Nuostabi puokštelė ir visos barbės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 04 25, 09:07)
Atnesu prie Jusu gelyciu ir savo

Superine wub.gif

Na man tos visos puokstes tuoj is proto isves doh.gif wub.gif . Negaliu atsiziuret. doh.gif
Atsakyti