Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bijuna @ 2012 04 24, 13:06)
Atize, šaunuolė  mirksiukas.gif
dani84  labai neblogai, tas su vaisiais labai skaniai atrodo wub.gif
Auksiuke  ir ko taip tamsta ant saldumo traukia??? g.gif  biggrin.gif
Tiesa, atsiprašau kas "sukūrė" sūrio formos tortą, bet aš ji taip pat kopijuosiu  liezuvis.gif
Ir dar toks klausimėlis, kaip gražiau skaba užrašas ant torto:
GERO DARBO!
ar
SĖKMĖS DARBUOSE!
Prašė užrašyti ant torto išeinant atostogų ir vaišinant kolegas  g.gif

As vyrui boso dienos proga, ant torto buvau uzrasiusi (per visa sona) - "Greit suvalgot ir einat dirbt" Jis nesesi torta savo pavaldiniams vaisinti ir vaisino darbo metu, kai projekto jie nebesuspejo laiku padaryti, tad uzrasas buvo toks sakyciau bosiskas doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 24, 14:13)
Aišku man nėr ko lygintis prie kursus baigusiųjų,bet pasirodau savo darbelius.

bigsmile.gif thumbup.gif manau ir be kursų puikiai išėjo wub.gif
Atsakyti
Aš taip pat už antrą variantą.

QUOTE(loret30 @ 2012 04 24, 12:13)

šaunuolė bigsmile.gif thumbup.gif labai gražu, nepasakysi kad be kursų čia. Aš taip nė pro kur schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 24, 14:58)
bigsmile.gif  thumbup.gif  manau ir be kursų puikiai išėjo  wub.gif

blush2.gif Ačiū,bet įsivaizduoju kiek kursuose įvairių paslapčių sužinojo merginos...labai norėčiau ten papulti. wub.gif
Atsakyti
Loret30 o iš kokios tu masės darei puokšteles,tarp kitko jos labai gražios 4u.gif
Atsakyti
Gėlės iš AguOnos masytės.Ačiū AguOnai ax.gif nors mintimis- jau senai esu padėkojusi aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 24, 13:13)

Na, man tai labai labai labai... wub.gif wub.gif wub.gif Ypac rozes wub.gif
Atsakyti
ax.gif Ačiū,merginos už pagyras,bet vistiek noriu sužinoti-kuo tepti lapelius ,kad blizgėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 04 24, 14:53)
ax.gif Ačiū,merginos už pagyras,bet vistiek noriu sužinoti-kuo tepti lapelius ,kad blizgėtų  blush2.gif

Tikriausiai laku purksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 24, 17:17)
Tikriausiai laku purksti  mirksiukas.gif

Pgalvojau apie tą spec laką,bet tada labai blizgėtų,o ten taip natūraliai blizga unsure.gif Jaučiu liksiu nesužinojusi verysad.gif

Išsiaiškinau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 24 balandžio 2012 - 16:50
QUOTE(loret30 @ 2012 04 24, 17:31)
Pgalvojau apie tą spec laką,bet tada labai blizgėtų,o ten taip natūraliai blizga unsure.gif Jaučiu liksiu nesužinojusi  verysad.gif

Išsiaiškinau. smile.gif

na? smile.gif
Papildyta:
aš irgi akis varvinu į puokšteles, bet tokių tikrai nėra noro padaryti.. neįsivaizduoju tokios puokštės vertės.. jei ją daryti 8-9 valandas, tai visa diena, ir labai kruoštus darbas reikalingas, tai dar didesnė vertė.. jei man darbo užmokestis normalus prasideda 100 lt/diena, tai kiek ta puokštė kainuoja, jei ji pardavimui? 200 lt? na nežinau, nežinau ar labai daug kas nori tiek mokėti.. aišku, nekalbu apie apie emocijas ir jausmus, kai tokią padarai..
aš tik norėčiau elementariausių pradmenų.. kaip padaryti gražų didelį bijūną, kaip sulipdyti didžiulę rožę, kurią vieną gali tupdyti ant torto ir atrodys WAU nereik ir puokštės... smile.gif

na, nušaukit mane dabar doh.gif
Papildyta:
va pvz user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 24, 19:42)

na, nušaukit mane dabar  doh.gif

lotuliukas.gif Nenušausim lotuliukas.gif
Sutinku,kad viena didelė gėlė gali dailiai papuošti net 3 aukštų tortą-dariau taip ir patiko smile.gif

Aš lipdau todėl,kad man patinka ir lipdydama negalvoju apie jos pardavimą...o greičiausiai tos mano gėlytės "nutūps" ant torčiukų,kuriuos suvalgysim patys blush2.gif esam dideli smaližiai rolleyes.gif
Atsakyti