Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu bet geliu grozis thumbup.gif Gal kada ir as taip mokesiu g.gif Aisku as cia tik svajoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 04 24, 09:37)
Nu bet geliu grozis  thumbup.gif  Gal kada ir as taip mokesiu  g.gif  Aisku as cia tik svajoju  smile.gif

nera nieko neimanomo mirksiukas.gif Tik vie nom pastangu reikia daugiau ideti kitoms maziau...
Atsakyti
nezinau net ar cia as su savo klausimu, bet kad cia pamaciau tai ir paklausiu, tikiuosi padesit, paaiskinsit blush2.gif

Kausriukas kaip ten tos rozytes susuktos is 14 apskritimu? labai graziai, dailiai ir tvarkingai atrodo, gal kazkur yra vaizdziai parodyta kaip taip susukti 4u.gif aciu visoms atsakiusios 4u.gif

as vis karts nuo karto turiu galimybe iskaepti tortuka, patinka man, bet tik kad su puosyba nelabai kas gaunasi, kai abi rankos kairios blush2.gif parodysiu kelis savo kreivuolius blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 04 24, 08:50)
Kadangi gelyciu kursai tai buvo dovana man gimtadienio proga, tai labai dziaugiuosi sudalyvavusi abiejuose kursuose ir taip turiningai praleidusi 5 darbo dienu savaite  4u.gif Ikeliu savo per kursus darytas puoksteles  biggrin.gif 

Fantastika wub.gif

QUOTE(dani84 @ 2012 04 24, 10:10)
as vis karts nuo karto turiu galimybe iskaepti tortuka, patinka man, bet tik kad su puosyba nelabai kas gaunasi, kai abi rankos kairios  blush2.gif  parodysiu kelis savo kreivuolius  blush2.gif

Mieli, paprasti, tokie labai naminiai smile.gif O ypac grazus tas kur su vaisiais smile.gif
Atsakyti
Kokie grazus visu tortukai bigsmile.gif ,
labiausiai patiko su suriais thumbup.gif wub.gif
o Atize puokstes superines, labai labai grazios wub.gif wub.gif wub.gif
dani84, su vaisiais fainutis tortukas, bet nesupratau kokiai progai skirtas pries paskutinis tortas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 balandžio 2012 - 10:51
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 24, 11:50)
Kokie grazus visu tortukai bigsmile.gif ,
labiausiai patiko su suriais thumbup.gif  wub.gif
o Atize puokstes superines, labai labai grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif
dani84, su vaisiais fainutis tortukas, bet nesupratau kokiai progai skirtas pries paskutinis tortas unsure.gif

cia buvo 25 metu gitadienis vaikinukui, reikejo didelio torto su nuotrauka ( 6 kg ) , gerio etiketes bei saldainiu taip pat su nuotrauka ir viskas vienoj kruvoj turejo but, tai va ir sudejau blush2.gif zinau kad nieko gero, bet yra kaip yra blush2.gif

aciu komplimentus 4u.gif blush2.gif

pavarvinu seile ziuredama i jusu visu kuriamus grozius, o apie geles ir puokstes net zodziu truksta, man to niekada neismokt doh.gif todel ir klausiu kaip ten su tom rozytem mazom, sakau gal jos bent pavyktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 04 24, 11:10)
parodysiu kelis savo kreivuolius  blush2.gif

as visu kreivuoliu noreciau bent po gabaliuka- tokie valgomi essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 04 24, 07:01)

Grazus tortai,o sakykit is ko Hello kitciui padaret usus?
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 04 24, 08:50)

Kadangi gelyciu kursai tai buvo dovana man gimtadienio proga

Ir aš norėčiau tokios dovanos ax.gif , Super gėlės thumbup.gif . Arba labai gabios studentės į mokslus susirinko, arba labai super mokytojos buvo , nes tos kurios savo gėlytes rodėt visų wub.gif , o gal abu variantai g.gif biggrin.gif .

kokie gražūs visų tortukai , sūriai bigsmile.gif , "valgomi tortukai thumbup.gif
Atsakyti

NEGALIU NEPASIDŽIAUGT PUOKŠTĖMIS thumbup.gif Super thumbup.gif net širdis alpėja tokį grožį pamačius
Atsakyti
Atize, šaunuolė mirksiukas.gif
dani84 labai neblogai, tas su vaisiais labai skaniai atrodo wub.gif
Auksiuke ir ko taip tamsta ant saldumo traukia??? g.gif biggrin.gif
Tiesa, atsiprašau kas "sukūrė" sūrio formos tortą, bet aš ji taip pat kopijuosiu liezuvis.gif
Ir dar toks klausimėlis, kaip gražiau skaba užrašas ant torto:
GERO DARBO!
ar
SĖKMĖS DARBUOSE!
Prašė užrašyti ant torto išeinant atostogų ir vaišinant kolegas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 04 24, 09:50)

Ikeliu savo per kursus darytas puoksteles  biggrin.gif

wub.gif Labai gražios puokštelės.
Gal galit pasakyti kuo tepate lapelius (ne žiedlapius) kad jie taip gražiai pas jus blizga? Pas mane jie-matiniai,nors bandžiau su degtine ir su vandeniuku-išdžiūsta ir nebeblizga verysad.gif

Aišku man nėr ko lygintis prie kursus baigusiųjų,bet pasirodau savo darbelius.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 24, 14:06)

Ir dar toks klausimėlis, kaip gražiau skaba užrašas ant torto:
GERO DARBO!
ar
SĖKMĖS DARBUOSE!
Prašė užrašyti ant torto išeinant atostogų ir vaišinant kolegas  g.gif

Aš už antrąjį variantą ax.gif
Atsakyti