Nu bet geliu grozis Gal kada ir as taip mokesiu Aisku as cia tik svajoju
QUOTE(leila10 @ 2012 04 24, 09:37)
Nu bet geliu grozis Gal kada ir as taip mokesiu Aisku as cia tik svajoju
nera nieko neimanomo Tik vie nom pastangu reikia daugiau ideti kitoms maziau...
nezinau net ar cia as su savo klausimu, bet kad cia pamaciau tai ir paklausiu, tikiuosi padesit, paaiskinsit
Kausriukas kaip ten tos rozytes susuktos is 14 apskritimu? labai graziai, dailiai ir tvarkingai atrodo, gal kazkur yra vaizdziai parodyta kaip taip susukti aciu visoms atsakiusios
as vis karts nuo karto turiu galimybe iskaepti tortuka, patinka man, bet tik kad su puosyba nelabai kas gaunasi, kai abi rankos kairios parodysiu kelis savo kreivuolius
Kausriukas kaip ten tos rozytes susuktos is 14 apskritimu? labai graziai, dailiai ir tvarkingai atrodo, gal kazkur yra vaizdziai parodyta kaip taip susukti aciu visoms atsakiusios
as vis karts nuo karto turiu galimybe iskaepti tortuka, patinka man, bet tik kad su puosyba nelabai kas gaunasi, kai abi rankos kairios parodysiu kelis savo kreivuolius
QUOTE(Atize @ 2012 04 24, 08:50)
Kadangi gelyciu kursai tai buvo dovana man gimtadienio proga, tai labai dziaugiuosi sudalyvavusi abiejuose kursuose ir taip turiningai praleidusi 5 darbo dienu savaite Ikeliu savo per kursus darytas puoksteles
Fantastika
QUOTE(dani84 @ 2012 04 24, 10:10)
Mieli, paprasti, tokie labai naminiai O ypac grazus tas kur su vaisiais
Kokie grazus visu tortukai ,
labiausiai patiko su suriais
o Atize puokstes superines, labai labai grazios
dani84, su vaisiais fainutis tortukas, bet nesupratau kokiai progai skirtas pries paskutinis tortas
dani84, su vaisiais fainutis tortukas, bet nesupratau kokiai progai skirtas pries paskutinis tortas
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 24, 11:50)
Kokie grazus visu tortukai ,
cia buvo 25 metu gitadienis vaikinukui, reikejo didelio torto su nuotrauka ( 6 kg ) , gerio etiketes bei saldainiu taip pat su nuotrauka ir viskas vienoj kruvoj turejo but, tai va ir sudejau zinau kad nieko gero, bet yra kaip yra
aciu komplimentus
pavarvinu seile ziuredama i jusu visu kuriamus grozius, o apie geles ir puokstes net zodziu truksta, man to niekada neismokt todel ir klausiu kaip ten su tom rozytem mazom, sakau gal jos bent pavyktu
QUOTE(dani84 @ 2012 04 24, 11:10)
parodysiu kelis savo kreivuolius
as visu kreivuoliu noreciau bent po gabaliuka- tokie valgomi :
QUOTE(benomama @ 2012 04 24, 07:01)
Grazus tortai,o sakykit is ko Hello kitciui padaret usus?
QUOTE(Atize @ 2012 04 24, 08:50)
Ir aš norėčiau tokios dovanos , Super gėlės . Arba labai gabios studentės į mokslus susirinko, arba labai super mokytojos buvo , nes tos kurios savo gėlytes rodėt visų , o gal abu variantai .
kokie gražūs visų tortukai , sūriai , "valgomi tortukai
NEGALIU NEPASIDŽIAUGT PUOKŠTĖMIS Super net širdis alpėja tokį grožį pamačius
Atize, šaunuolė
dani84 labai neblogai, tas su vaisiais labai skaniai atrodo
Auksiuke ir ko taip tamsta ant saldumo traukia???
Tiesa, atsiprašau kas "sukūrė" sūrio formos tortą, bet aš ji taip pat kopijuosiu
Ir dar toks klausimėlis, kaip gražiau skaba užrašas ant torto:
GERO DARBO!
ar
SĖKMĖS DARBUOSE!
Prašė užrašyti ant torto išeinant atostogų ir vaišinant kolegas
dani84 labai neblogai, tas su vaisiais labai skaniai atrodo
Auksiuke ir ko taip tamsta ant saldumo traukia???
Tiesa, atsiprašau kas "sukūrė" sūrio formos tortą, bet aš ji taip pat kopijuosiu
GERO DARBO!
ar
SĖKMĖS DARBUOSE!
QUOTE(Atize @ 2012 04 24, 09:50)
Labai gražios puokštelės.
Gal galit pasakyti kuo tepate lapelius (ne žiedlapius) kad jie taip gražiai pas jus blizga? Pas mane jie-matiniai,nors bandžiau su degtine ir su vandeniuku-išdžiūsta ir nebeblizga
Aišku man nėr ko lygintis prie kursus baigusiųjų,bet pasirodau savo darbelius.
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 24, 14:06)
GERO DARBO!
ar
SĖKMĖS DARBUOSE!
Aš už antrąjį variantą