Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 04 23, 21:13)
Super tortukai smile.gif
rugiagele26 o kokia spalva suris dazytas? ax.gif

Ta pati geltona, tik i ta atpjovimo vieta imaisyta siek tiek geltonu dazu, o ta virsutine daugiau, kad ryskiau gautusi. Emiau dazus SUGARFLAIR EGG YELLOW.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2012 04 23, 16:35)
Sveikos, imetu saviski, varskinis, pastilazas, truputi bezo..

labai labai dailus! saunuole. KIta karta dek normalaus dydzio nuotrauka-nereiks ci avisom didintis, kad gele apziuret mirksiukas.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 21:17)
Ta pati geltona, tik i ta atpjovimo vieta imaisyta siek tiek geltonu dazu, o ta virsutine daugiau, kad ryskiau gautusi. Emiau dazus SUGARFLAIR EGG YELLOW.

jau 3 kartus ziurejau, bet dar grizau paziuret i tuos surius blink.gif man antrodo nievazmozno taip padaryt... paklausykit, tai is pradziu visa apdengiat, atpjaunat, o paskui sonus- atpjovimus uzdengiat, ar atskirai dengiat. Sorry, jei nusisneku cool.gif
Atsakyti
As tai aptepiau sarlot kremu visa torta, tada ispjoviau gabaleli, dar sarlot kremu apdengiau "nuogas" vietas, ir tada ta sviesesne spalva vidines dalis apdengiau mase, o veliau apdengiau dideliu gabalu mases virsutine dali..
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš, dariau pora tortukų dukterėčios gimtadieniui
Ananasinis- karamelinis, puoštas pastiliažu, 3,5kg
user posted image
Ir kitas, negeru kampu nufotografuotas, mažylis 1,3kg skirtas i darželį. Pirmą kartą meginau daryti beze
user posted image
Atsakyti
Jau senokai zaviuosi tais surio tortais mmmmm kaip grazu wub.gif
pasirodysiu ir as
user posted image
Kavos tortas
user posted imageuser posted image
medutis
user posted imageuser posted image
Raudonasis velvetas.Su situo tai buvo istorija smile.gif Manodukryte zaide kompu ir sako,as kepu torta. Na galvoju prisiziurejoi mane ir fantazuoja. Po kieklaiko sako ateik as jau iskepiau torta. Na atejau paziureti,ogi mazoji man kepa raudonaji velveta,as i savo uzrasus,turiu recepta !!!!! Ir issikepiau, man sis skonis patiko.cia pjuvis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 23 balandžio 2012 - 22:27
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 21:17)

aciu
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 21:26)
As tai aptepiau sarlot kremu visa torta, tada ispjoviau gabaleli, dar sarlot kremu apdengiau "nuogas" vietas, ir tada ta sviesesne spalva vidines dalis apdengiau mase, o veliau apdengiau dideliu gabalu mases virsutine dali..

nu reiks kada susikaupt siam reikalui. Aciu
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2012 04 23, 23:26)

Raudonasis velvetas.Su situo tai buvo  istorija  smile.gif Manodukryte zaide kompu ir sako,as kepu torta. Na galvoju prisiziurejoi  mane ir fantazuoja. Po kieklaiko sako ateik as jau iskepiau torta. Na atejau paziureti,ogi mazoji man kepa raudonaji velveta,as i savo uzrasus,turiu recepta !!!!! Ir issikepiau, man sis skonis patiko.cia pjuvis

Man ir labai patiko Raudonojo velveto pertepimo sluoksnis.O su biskvitu tai vargau doh.gif Jau toks lengvutis,traputis,kad aš jį gabalais supjausčiau -sulūžinėjo. Sakiau daugiau nekepsiu aš jo.Geriau jau naudosiu Juodojo miško,arba Rafaelo su kakava biskvitą. Kaip tik savaitgalį planuoju kept.Ir mums su dukra dar labai vyšnių jame pritrūko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 04 24, 09:51)
Man ir labai patiko Raudonojo velveto pertepimo sluoksnis.O su biskvitu tai vargau  doh.gif  Jau toks lengvutis,traputis,kad aš jį gabalais supjausčiau -sulūžinėjo. Sakiau daugiau nekepsiu aš jo.Geriau jau naudosiu Juodojo miško,arba Rafaelo su kakava biskvitą. Kaip tik savaitgalį planuoju kept.Ir mums su dukra dar labai vyšnių jame pritrūko   ax.gif

g.gif na purus jis toks, bet as gal per maza forma pasiemiau,kad tie biskvitai man toki storoki buvo,gal todel ir netrupejo,bet skonis tai gerulis nestuke.gif
user posted imageRafaelo svajoneuser posted image
Ambasadoriaus medutis.user posted imageuser posted image grilijazinisuser posted image o cia mano torciukas "Brigsi"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 24 balandžio 2012 - 08:06
QUOTE(astuftis @ 2012 04 23, 21:28)
Pasirodysiu ir aš, dariau pora tortukų dukterėčios gimtadieniui

Grazu 4u.gif , bet tas, kur su zolyte, tai manau reiktu pirma dar aptepti zaliai ir tik tada zolyte daryti, nes dabar persisviecia biskvitas... smile.gif

QUOTE(benomama @ 2012 04 23, 22:26)
Jau senokai zaviuosi tais surio tortais mmmmm kaip grazu wub.gif
pasirodysiu ir as

Oho, kiek torciuku prikepet smile.gif Grazu 4u.gif
Atsakyti
Na patarimu kaip graziai padengti sonus spalva taip ir nesulaukiau ax.gif Nes bandziau tiek teptuku, tiek kempinele man nelabai gavosi vienodai grazia spalva padengti....

Kadangi gelyciu kursai tai buvo dovana man gimtadienio proga, tai labai dziaugiuosi sudalyvavusi abiejuose kursuose ir taip turiningai praleidusi 5 darbo dienu savaite 4u.gif Ikeliu savo per kursus darytas puoksteles biggrin.gif Viena is siu puoksteliu jau si savaitgali nutups ant torto, jeigu rezultatas gausis neblogas ikelsiu ir jum pasigrozeti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu negaliu nepakomentuoti puokščių bigsmile.gif bigsmile.gif Man jos jau gėlėmis kvepia per monitorių, tokios tikroviškos. Sakykit ar jos ilgai gali stovėti, ar paskui kas nors nutinka, išblunka, sutrupa ar pan.?
Atsakyti