Atsiprašau, dar nemoku šiuo puslapiu naudotis
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 22, 22:27)
ka cia prie jusu... nu bet vie tiek dedu
Kuklus, bet grazus
QUOTE(Atize @ 2012 04 23, 08:26)
Veliau ikelsiu savo puokstels, jeigu smalsu jums...
Man labai smalsu
merginos, kokiu graziu cia esat prideje tortu ....super bokalai ,
Keilos- laivas ,ramunes - valgomas su mazom gelytem,labai kuklus ir
grazus
Atize puikus tortas
Keilos- laivas ,ramunes - valgomas su mazom gelytem,labai kuklus ir
grazus
Atize puikus tortas
Čia skaičiau, kad buvo kursai puošimo norėčiau sužinoiti, kur jie vyksta ir kaip į juos galima pakliūti?
ramune - kuklus, grazus tortukas. Pati kaip sakei klaida zinai del beze/zolytes
aciu uz ivertinima
Atize spalva labai pataikyta ir siaip labai fainas, jau toks mokyklinis, brrr oi nesinoretu man ten vel
del geliu-visad smalsu, lauksim
del padengimo kiek pamenu su kempinele "tapsnoja" dazus, kad lygiau butu-jei klystu pataisys mane
Atize spalva labai pataikyta ir siaip labai fainas, jau toks mokyklinis, brrr oi nesinoretu man ten vel
del geliu-visad smalsu, lauksim
del padengimo kiek pamenu su kempinele "tapsnoja" dazus, kad lygiau butu-jei klystu pataisys mane
QUOTE(Gituliukas @ 2012 04 23, 07:52)
Čia skaičiau, kad buvo kursai puošimo norėčiau sužinoiti, kur jie vyksta ir kaip į juos galima pakliūti?
Tie kursai ne daznai vyksta,jei pavelavai i traukini -zek jo ir neber
sveikos kepejeles
tiesiai is kompo negalima bet is FB lengvai- spaudziat ant nuotraukos desiniu klavisu issirenkate -kopijuoti URL adresa. nuoroda ikelti i IMG mygtuko issokanti langeli arba tiesiog pries ir po nuoroda uzrasyti [IMG]
QUOTE(Gituliukas @ 2012 04 23, 11:10)
Gal man, naujokei kas nors papasakotų, kaip čia įkelti nuotrauką tiesiog iš kompo Ačiū
tiesiai is kompo negalima bet is FB lengvai- spaudziat ant nuotraukos desiniu klavisu issirenkate -kopijuoti URL adresa. nuoroda ikelti i IMG mygtuko issokanti langeli arba tiesiog pries ir po nuoroda uzrasyti [IMG]
QUOTE(sugarbabe @ 2012 04 23, 11:03)
sveikos kepejeles
tiesiai is kompo negalima bet is FB lengvai-
tiesiai is kompo negalima bet is FB lengvai-
Kaip tai negalima?
Kai rasot komentara,taigi yra ,kad galima prideti faila,Browse parasyta,tai pasirenkat foto is kompo,ji turi but sumazinta apie 100kb,kad neistampyt puslapio,ir uzkraunat faila.Viskas paprasta,arba per imageshack.us visada naudoju
QUOTE(Murciux @ 2012 04 23, 13:51)
Sveikos norejau pasiklausti, kokia mase rekomenduotumet apdzibuoti torta? Kad butu tvirti ir grazios formos tie dzibukai, neisteztu? mat nesu puosus dzibukais dar , tai noreciau pabandyti
Tam tinka: plakta grietinėlė, bezė (paprasta ir šlapia), sviestiniai kremai. Jei dar ką pamiršau, tikiuosi, kas nors papildys...