Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Atsiprašau, blush2.gif dar nemoku šiuo puslapiu naudotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 22, 22:27)
ka cia prie jusu... nu bet vie tiek dedu smile.gif

Kuklus, bet grazus 4u.gif

QUOTE(Atize @ 2012 04 23, 08:26)
Veliau ikelsiu savo puokstels, jeigu smalsu jums...

Man labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
merginos, kokiu graziu cia esat prideje tortu doh.gif ....super bokalai thumbup.gif ,

Keilos- laivas wub.gif ,ramunes - valgomas su mazom gelytem,labai kuklus ir

grazus 4u.gif

Atize puikus tortas 4u.gif

Atsakyti
Čia skaičiau, kad buvo kursai puošimo ax.gif norėčiau sužinoiti, kur jie vyksta ir kaip į juos galima pakliūti? g.gif
Atsakyti
ramune - kuklus, grazus tortukas. Pati kaip sakei klaida zinai del beze/zolytes 4u.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinima smile.gif
Atize spalva labai pataikyta thumbup.gif ir siaip labai fainas, jau toks mokyklinis, brrr oi nesinoretu man ten vel biggrin.gif
del geliu-visad smalsu, lauksim
del padengimo kiek pamenu su kempinele "tapsnoja" dazus, kad lygiau butu-jei klystu pataisys mane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 balandžio 2012 - 09:56
QUOTE(Gituliukas @ 2012 04 23, 07:52)
Čia skaičiau, kad buvo kursai puošimo ax.gif  norėčiau sužinoiti, kur jie vyksta ir kaip į juos galima pakliūti?  g.gif

Tie kursai ne daznai vyksta,jei pavelavai i traukini -zek jo ir neber smile.gif
Atsakyti
Na tikiuosi, kad dar suspėsiu kada nors mirksiukas.gif Facebook
Bandau ir aš įkelti savo tortuką ax.gif
Papildyta:
Gal man, naujokei kas nors papasakotų, kaip čia įkelti nuotrauką tiesiog iš kompo blush2.gif
Ačiū
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau pasiklausti, kokia mase rekomenduotumet apdzibuoti torta? Kad butu tvirti ir grazios formos tie dzibukai, neisteztu? mat nesu puosus dzibukais dar , tai noreciau pabandyti ax.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles biggrin.gif
QUOTE(Gituliukas @ 2012 04 23, 11:10)
Gal man, naujokei kas nors papasakotų, kaip čia įkelti nuotrauką tiesiog iš kompo blush2.gif Ačiū

tiesiai is kompo negalima 4u.gif bet is FB lengvai- spaudziat ant nuotraukos desiniu klavisu issirenkate -kopijuoti URL adresa. nuoroda ikelti i IMG mygtuko issokanti langeli 4u.gif arba tiesiog pries ir po nuoroda uzrasyti [IMG] 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2012 04 23, 11:03)
sveikos kepejeles biggrin.gif

tiesiai is kompo negalima 4u.gif bet is FB lengvai-

Kaip tai negalima? blink.gif
Kai rasot komentara,taigi yra ,kad galima prideti faila,Browse parasyta,tai pasirenkat foto is kompo,ji turi but sumazinta apie 100kb,kad neistampyt puslapio,ir uzkraunat faila.Viskas paprasta,arba per imageshack.us visada naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2012 04 23, 13:51)
Sveikos 4u.gif  norejau pasiklausti, kokia mase rekomenduotumet apdzibuoti torta? Kad butu tvirti ir grazios formos tie dzibukai, neisteztu? mat nesu puosus dzibukais dar , tai noreciau pabandyti ax.gif

Tam tinka: plakta grietinėlė, bezė (paprasta ir šlapia), sviestiniai kremai. Jei dar ką pamiršau, tikiuosi, kas nors papildys...
Atsakyti