Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2012 04 22, 09:18)
namų sąlygomis marcipaninės masės nepadarysit. Pradžiai pasiieškokit info, kaip ir iš ko ją gamina.

Aš pasidomėjau prieš klausdama. Va čia 3 receptukai lietuviškai aprašyti Naminis marcipanas

Angliškas variantas:

Ingredients
2 cups confectioners' sugar
1/2 pound finely ground blanched almonds
2 egg whites
1/2 teaspoon salt
1/2 teaspoon almond extract

Produktai prieinami, tik galvojau gal kas realiai išbandė, ar tinka tokios masės lipdymui, ar tik šiaip pasmaguriauti.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 04 22, 12:20)
Aš pasidomėjau prieš klausdama. Va čia 3 receptukai lietuviškai aprašyti Naminis marcipanas

Angliškas variantas:

Ingredients
2 cups confectioners' sugar
1/2 pound finely ground blanched almonds
2 egg whites
1/2 teaspoon salt
1/2 teaspoon almond extract

Produktai prieinami, tik galvojau gal kas realiai išbandė, ar tinka tokios masės lipdymui, ar tik šiaip pasmaguriauti.

ar kada bandėt "sutrinti" migdolus? recepte viskas "easy".
Realiai šitam forume buvo išbandyta ir prieita nuomonės, kad tai brangu ir namuose nepadaroma iki tokio lygio, kad nulipdžius figūrėlę, gautųsi bent patenkinamas rezultatas. Migdolai namų sąlygom nesusitrina iki vientisos masės, kad ir kiek receptuose berašytų.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 04 22, 10:28)
ar kada bandėt "sutrinti" migdolus? recepte viskas "easy".
Realiai šitam forume buvo išbandyta ir prieita nuomonės, kad tai brangu ir namuose nepadaroma iki tokio lygio, kad nulipdžius figūrėlę, gautųsi bent patenkinamas rezultatas. Migdolai namų sąlygom nesusitrina iki vientisos masės, kad ir kiek receptuose berašytų.

Nebent ji gyvena uzsienyje,bent jau uk yra pirkti tokiu jau sutrintu migdolu,bet vistiek pigiau ir paprasciau gaunasi nusipirkti jau pagaminta marcipana smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip pagaminto marcipano ir butent lipdimui gali nusipirkti tikrai no nebrangiai . Kaip kitose šalyse nežinau. O ir ner ten ko taip žavetis , del šventos ramybes geriau nusipirkti , ji ilgai stovi.
Atsakyti
Dėkoju visoms dėl atsakymų apie marcipaną, išbandysiu pirktinį 4u.gif
Atsakyti
@drijos tortai superiniai, ypac tas su meskyte wub.gif
bokalai ir laivas taip pat verti ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 21, 22:43)
Sutinku su naitu 100 procentų , viskas turi ribas , tortuose taip pat .

O tokį ar skaniai valgytumėt ?

http://www.part.lt/i...07265fe5917.jpg

tokį ? http://www.part.lt/i...b5784816944.jpg

Iš pagarbos savo burnai , neįkiščiau nė gabalėlio .

Nuostabūs alaus bokalai , tortas su keksiukais  wub.gif .

Nu bet ir slykstumas bash.gif gun_bandana.gif ir sugalvoja gi doh.gif
Atsakyti
Dianaaa1215, *saules_zuikutis*, bokalai drinks_cheers.gif

DoVuKe, labai grazu 4u.gif

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 04 22, 10:19)
Sveiki. Senokai rodziausi, kakaip man geda savo tortus deti prie jusu sedevru ax.gif
Bet paskutini pasrodysiu "juodas miskas", 3,800kg, cukrine geliu mase, pastilazas.

O man labai ir net labai grazus wub.gif Labai grazios gulbes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 21, 21:31)
Susibridinau  rolleyes.gif
ISPAIKYTA,super papuliai  thumbup.gif Tomas tikriausiai  patenkintas paliko  thumbup.gif

Bent jau zmona tai patenkinta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Tortai nuostabus thumbup.gif
ka cia prie jusu... nu bet vie tiek dedu smile.gif pas mane toks paprastas, valgomas smile.gif
2,5kg Snikersas, slapia beze, pastilazo vos.
user posted image
Realiai spalvos ryskios, cia foto taip isblukinta smile.gif
na pagaliau susidraugavau su zoles antgaliu, tik beze nedaplakiau (klaida cia savo zinau-laiko nebebuvo doh.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 22, 23:27)
Tortai nuostabus thumbup.gif
ka cia prie jusu... nu bet vie tiek dedu smile.gif pas mane toks paprastas, valgomas smile.gif
2,5kg Snikersas, slapia beze, pastilazo vos.
...

Sveikos mergaitės,
norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti ax.gif Prisižiūrėjau daug grožybių, viskas super thumbup.gif
Mano hobis- taip pat tortai, gal vėliau ir aš nuotraukų įkelsiu, kai perprasiu šią sistemą ax.gif

! 
Necituokite nuotraukų.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2012 - 05:49
Merginos, noriu jusu paklausti, torta kepiau jau senokai, bet vis niekaip nesumastau... Kaip be aerografo graziai padengti torto sonus, piesiau su americolor spalva - silver sheen airbrush color. Nu man sonai tokie kaip plemais nuejo, tepiau teptuku, o gal yra kokia gudrybe kaip graziai padengti ax.gif

Tortas atrode stai taip, cia buvo skirta pirmoko 100-dieniui (dabar madinga svesti ne tik 12, bet ir pirmokams biggrin.gif )
user posted image

Spalvas lentos tai pataikiau, kad butu originalios, nes lenta originali stai tokia:
user posted image

Kaip ir cia esanti dauguma as irgi buvau gelyciu mokymo kursuose abiejuose biggrin.gif ax.gif Veliau ikelsiu savo puokstels, jeigu smalsu jums...
Atsakyti