Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

čia brangios, o ten priklauso nuo dydžio jei neklystu nuo 3 iki 7 eurų Kretoj.
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 05 10, 10:19)
Oho kokios brangios  blink.gif .Kiek ten kainuoja?

aš Rode po 3 eurus pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 05 10, 10:19)
Oho kokios brangios  blink.gif .Kiek ten kainuoja?

mažiukės nuo 2e, perkant 3 vnt. 5e., didelės (maždaug per du delnus) apie 5e
Atsakyti
Sveika sugrįžusi trixy,
kiek supratau viešbučiu nenusiviliai. Mes jau šį šeštadienį skrendam, tai kažkaip neramu. Jūs tikriausiai nuomavotės mašiną, ir nuo oro uosto vykote patys. Mes tai bandysime iki viešbučio nusigauti arba autobusu arba taksi. Spęsime vietoje.
Kaip įdomu, kad ant kambarių yra kainos nurodytos. Įdomu, jei užsisakinėjome kaip 5 žv. viešbutį, o nuvykę sužinosime, kad pagal kainą, kurią mes mokėjome, gyvensime kaip 4 žv. ar 3 žv.
O kaip ten su animacija ir pramogomis vaikams?
Kadangi pirmą kartą skrendame su šeima patys, t.y. be agentūros ir dar į 5 žv. viešbutį, tai viskas neaišku. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 05 10, 11:26)

QUOTE(trixy @ 2012 05 10, 11:26)

Aciu,pirksiu biggrin.gif
Ka dar tokio idomesnio is Rodo galima parsivezti? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Labai prasau patirusiu keliautoju pagalbos rolleyes.gif Kadangi siemet seimos biudzetas neleidzia uzsisakyti poilsine kelione i kokia nors Turkija pas Novatura ar pan. doh.gif nusperdem pabandyti susiorganizuoti patys blush2.gif ir butent i Roda mirksiukas.gif
Kaip suprantu reikia pradeti nuo skrydzio, o kur ju ieskoti ? g.gif Nes tai ka randu skaiciukai labai dideli blink.gif

Tai mano pirmas bandymas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 10 gegužės 2012 - 13:39
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 05 10, 14:17)
Kaip suprantu reikia pradeti nuo skrydzio, o kur ju ieskoti g.gif  Nes tai ka randu skaiciukai labai dideli  blink.gif

Tai mano pirmas bandymas  blush2.gif

Labas,

supratimas labai teisingas, thumbup.gif tik jei yra noras skristi vasara ir be agenturu, tada kiek vėlokai, dabar pasiūlyčiau gaudyti paskutinę minutę.
Paprastai kainu reikia ieškoti ryanair arba wizzair puslapyje. Dar galima pažiūrėti skrendu.lt, ten kainos (bent jau man) beveik atitinka tas, kokios būtu perkant tiesiogiai.

Gal kas iš grįžusių gali pasakyti kokios taksi kainos šiemet iš oro uosto iki Rodo miesto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 05 10, 10:26)
aš Rode po 3 eurus pirkau smile.gif

Nesupykit labai, bet nusipirkot tikra s..., geros kempines, prisodrintos visu geru mineralu ir pan kainuoja daugiau smile.gif
Atsakyti
o pas mane nerimas - mažoji apsirgo. kosti. šlapiai, atsikoso, bet į daržiuką neleisčiau su tokiu kosuliu. kad tik rimčiau nesusirgtų ir temperatūra nepakiltų.
tikėkimės išvyksim į Rodą ir ten tas klimatas greitai kosulį išgydys. nes sunku bus 3,5 metų vaikui išaiškinti kad negali maudytis, kai sesė ir visi kiti aplinkiniai pliuškensis.
Gerai kad neįvykusios kelionės draudimą turim
Atsakyti
Sveikos, norėjau pagalbos, gal kas esat buve ir Kretos, Rodo ir Koso salose ir galite patarti kur geriausia butu vykti medaus mėnesiui pailsėti, tokia poilsinė kelionė pirma tai atrodo visur norisi, tai apsispręsti labai sunku, o dar mintyse buvo ir Tenerife ar Gran kanarija, oj kaip sunku apsispręsti, tai gal kas gali ką parekomenduoti, labai dėkinga būsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2012 05 11, 09:28)
Sveikos, norėjau pagalbos, gal kas esat buve ir Kretos, Rodo ir Koso salose ir galite patarti  kur geriausia butu vykti medaus mėnesiui pailsėti, tokia poilsinė kelionė pirma tai atrodo visur norisi, tai apsispręsti labai sunku, o dar mintyse buvo ir Tenerife ar Gran kanarija, oj kaip sunku apsispręsti, tai gal kas gali ką parekomenduoti, labai dėkinga būsiu   4u.gif

Buvau Kose ir Kretoj. Tai į Kosą medaus mėnesio nevažiuočiau, nes sala maža ir mažiau yra į ką pasižiūrėti.
Rode dar nebuvau, bet iš foto, komentarų internete apie Rodą - turbūt rinkčiausi Kretą. norėčiau į ją dar kartą sugrįžti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evru: 11 gegužės 2012 - 08:34
mes buvom rode medaus menesio smile.gif tai užteko ir ramiai pabūti, ir pasitusint, ir pakeliauti smile.gif buvomm faliraki miestelyje, Mitsis Faliraki beach hotel smile.gif
Atsakyti