Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

Man toks keistas klausimas iskilo, kaip su maistu buna, iki kada veliausiai jie pateikia uzkandziu jei turi AI? Mano viesbucio aprasyme raso, kad uzkandziai nuo 11-18val, o vakariene iki 21.30val, tai ka man reikes vaikui duoti po 24val, jei jis nores ko nors pakramtyti, ar cia isivele klaida, ar buna vis tiek kazkokio maisto, nes kiek esu buvusi kitur tai uzkandziai po vakarienes iki nakties.
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2012 05 01, 18:01)
Balandžio pradžioje grįžome iššios nuostabios salos ir norėčiau rekomenduoti automobilio nuomos kompaniją Autotourcars ,kurią radau internete: parašiau užklausią el.paštu ir tai buvo pigiausias ir geriausias nuomos variantas, su visiškai pilnu draudimu (t.y. stiklai, auto dugnas ir t.t.),  t.y. nelaimės atveju būtų nereikėję nieko mokėti, nereikėjo kreditinės kortelės ir jokio užstato thumbup.gif Savaitė nuomos kainavo 110 eurų, sumokėjome grynais (nedidelis auto FIAT'as, 5 durelių, su kondicionieriumi, 2-as vairuotojas įskaičiuotas, puikiai važiavo) thumbup.gif Atskridus, jau laukė manęs atvykimo salėje su lentele, kur buvo užrašytas mano vardas ir pavardė. Tikrai labai malonus aptarnavimas thumbup.gif

įdomumo dėlei parašiau jiems, paklausiau kiek kainuotų mūsų norima klasė auto (C klasė). tai siūlo brangiau nei kad mes mokėsim. mes mokam 200 E už 10 dienų, jusiškė siūlo 230 E.
gal imant mažiukę mašiną ir būtų pigiau

QUOTE(Zirafa09 @ 2012 05 01, 19:06)
Man toks keistas klausimas iskilo, kaip su maistu buna, iki kada veliausiai jie pateikia uzkandziu jei turi AI? Mano viesbucio aprasyme raso, kad uzkandziai nuo 11-18val, o vakariene iki 21.30val, tai ka man reikes vaikui duoti po 24val, jei jis nores ko nors pakramtyti, ar cia isivele klaida, ar buna vis tiek kazkokio maisto, nes kiek esu buvusi kitur tai uzkandziai po vakarienes iki nakties.

tai pasiimsit ką nors iš vakarienės ir parisnešit namo.
nebent ale carte dirbs ilgiau.
kose Mitsis Blue domes buvo kad blyninė ir ledainė tai tikrai dirbo iki 24 val. d4l kit7 alecarte nepamenu
bet tai ko tas vaikas valgo naktį? bus proga atpratinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evru: 01 gegužės 2012 - 21:01
Gryzome sestadieni. Nerealybe konkreti. Grazu. Oras puikus,jura kaip musu baltija vidurvasari (kol brendi,atrodo salta,po to visai siltas vandenukas). thumbup.gif Sezonas tik tik prasideda,bet kasdien zmoniu daugeja.
Atsakyti
QUOTE(Picute @ 2012 05 01, 22:00)
Gryzome sestadieni. Nerealybe konkreti. Grazu. Oras puikus,jura kaip musu baltija vidurvasari (kol brendi,atrodo salta,po to visai siltas vandenukas).  thumbup.gif  Sezonas tik tik prasideda,bet kasdien zmoniu daugeja.

kokiam viešbutyje buvot?
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 05 01, 22:01)
kokiam viešbutyje buvot?

Grand Hotel. Rode.
Atsakyti
Sveikos, vakar grizome is Miraluna Resort viesbucio. Klauskite kas idomu. Oras labai labai atsilo. Isvaziuojant pakilo iki 34 laipsniu. Poilsiautoju padaugejo. Pas mus buvo uodu, taip , kad pasiimkite priemoniu. Siaip - nerealu.
Atsakyti
QUOTE(srovė @ 2012 05 02, 09:29)
Sveikos, vakar grizome is Miraluna Resort viesbucio. Klauskite kas idomu. Oras labai labai atsilo. Isvaziuojant pakilo iki 34 laipsniu. Poilsiautoju padaugejo. Pas mus buvo uodu, taip , kad pasiimkite priemoniu. Siaip - nerealu.

bigsmile.gif kaip viešbutis? kiek laipsnių šilumos? uodų labai daug???viskas domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 05 02, 08:59)
bigsmile.gif kaip viešbutis? kiek laipsnių šilumos? uodų labai daug???viskas domina biggrin.gif

Na, viesbutis tikrai labai neblogas. Zinoma, kas vaziuos ieskoti priekabiu- tikrai ju ras. Kambariai dideli, erdvus, svarus. Patalyne ir ranksluoscius keicia kasdiena. Maistas tikrai skanus. Zinoma, palyginus su kitais , gal truputi mazoka saldumynu, bet tai mums juk tik i nauda:). Bet man maistas tikrai skanus. Kas nespeja pusryciu, pietu ar vakarienes pavalgyti pagrindiniame restorane, yra taverna. Musu vyrai zaide tenisa, tai jie ten tik ir maitinosi. Animacija visai puiki. Yra vandens aerobika. Na, zinoma, kituose Rodo viesbuciuose animacijos visai nebudavo, tai nelabai turiu su kuo lyginti, taciau patys animatoriai tokie silti zmones, visa laika pakalbina, aprodo viska, na, zodziu, rodo demesi . Maciau vienas ir lotynu sokius moko kasdiena. Papludymys nelabai vykes, tai mes guledavome prie baseino, arba vaziuodame i Rodo salos papludimius. Ten ju tikrai puikiu. Man labiausiai patiko Fourni papludimys prie Monolitos vienuolyno ir Ladiko papludimys. Na, bet ju ten tikrai gausu. Plaukeme i Simio sala. Labai labai verta. Pabuvome vel kitokioje aplinkoje.
Na, jei ka - klauskite. Man dar galva apsvaigusi nuo ispudziu, tai atsiprasau uz padrikas mintis:).
Tiesa, mus uzpjove paskutine nakti uodai. Oro kondicionierius kambaryje neveike, reikejo miegoti atsidarius balkona. Lauke paskutine naktis buvo silta, uodu priskrido begale.
Bet siaip man patiko viskas.
Atsakyti
QUOTE(KuklA++ @ 2012 05 02, 09:09)
Tai gal buvote tame viesbutyje? mes pirmakart tai idomu viskas smile.gif

taip, buvome Mitis Faliraki beach hotel. Buvome rugsėjo mėnesį medaus mėnesio. Viskas nerealu, dėl viešbučio neturiu nė vieno nusiskundimo. Norėčiau grįšti dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 05 02, 08:59)

Tiesa, del oro. Isvykstant diena buvo net 34 laipsniai. Vakarai vesoki, man reikejo megztuko. Bet orai zenkliai syla. Atvykome 21 balandzio , isvykome geguzes 1 diena, tai zenkliai atsilo.
Atsakyti
QUOTE(srovė @ 2012 05 02, 10:11)
Na, viesbutis tikrai labai neblogas. Zinoma, kas vaziuos ieskoti priekabiu- tikrai ju ras. Kambariai dideli, erdvus, svarus. Patalyne ir ranksluoscius keicia kasdiena. Maistas tikrai skanus. Zinoma, palyginus su kitais , gal truputi mazoka saldumynu, bet tai mums juk tik i nauda:). Bet man maistas tikrai skanus. Kas nespeja pusryciu, pietu ar vakarienes pavalgyti pagrindiniame restorane, yra taverna. Musu vyrai zaide tenisa, tai jie ten tik ir maitinosi. Animacija visai puiki. Yra vandens aerobika. Na, zinoma, kituose Rodo viesbuciuose animacijos visai nebudavo, tai nelabai turiu su kuo lyginti, taciau patys animatoriai tokie silti zmones, visa laika pakalbina, aprodo viska, na, zodziu, rodo demesi . Maciau vienas ir lotynu sokius moko kasdiena. Papludymys nelabai vykes, tai mes guledavome prie baseino, arba vaziuodame i Rodo salos papludimius. Ten ju tikrai puikiu. Man labiausiai patiko Fourni papludimys prie Monolitos vienuolyno ir Ladiko papludimys. Na, bet ju ten tikrai gausu. Plaukeme i Simio sala. Labai labai verta. Pabuvome vel kitokioje aplinkoje.
Na, jei ka - klauskite. Man dar galva apsvaigusi nuo ispudziu, tai atsiprasau uz padrikas mintis:).
Tiesa, mus uzpjove paskutine nakti uodai. Oro kondicionierius kambaryje neveike, reikejo miegoti atsidarius balkona. Lauke paskutine naktis buvo silta, uodu priskrido begale.
Bet siaip man patiko viskas.

o kiek kainavo kelionė į Simi salą?
kodėl kondicionierius neveikė? dar tipo nepriklauso?? g.gif

QUOTE(srovė @ 2012 05 02, 10:14)
Tiesa, del oro. Isvykstant diena buvo net 34 laipsniai. Vakarai vesoki, man reikejo megztuko. Bet orai zenkliai syla. Atvykome 21 balandzio , isvykome geguzes 1 diena, tai zenkliai atsilo.

eina sau.... jau sakau pradedu bijoti karščio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 05 02, 09:18)
o kiek kainavo kelionė į Simi salą?
kodėl kondicionierius neveikė? dar tipo nepriklauso?? g.gif
eina sau.... jau sakau pradedu bijoti karščio doh.gif

I symio sala plaukeme is Mandraki uosto Rode. Atlekeme pries pat plaukima, tai zmogui kainavo 25eurai(pirmyn , atgal). Jei butumemem pirke pries kelias dienas, gal butu buvusi kokia nuolaida. Del kondicionieriaus,tai mums jo nereikejo, tai ir nejungeme. O paskutini vakara, kai nejo atsiginti uodu, pabandeme ijungti, tai neveike. Tai nebesiaiskinome, nes reikejo isvykti. Tas oras tai toks labai keistas. Ryte vesoka, po to syla, ir tas 34 laipsniai gal kokias geras 2 valandas buvo. Paskuoi vel vesta. Bet tikrai nesalta. O kaip bus birzelio menesi, tai net neisivaizduoju. Turbut ziauriai karsta. Siap tai vien is karsciausiau dienu buvo. Pries tai oras sieke 28 laipsniu diena.
Atsakyti