QUOTE(Forgete @ 2014 01 15, 18:30)
o ko jūs čia to įstatymo ieškot, tiesiai gydytojai sakykit - parodykit teisinį aktą tada žiūrėsim. Prievarta nieko negali būti.
na vat, ieskau, kad atsikirst nes nervas jau ima, kai kaskart nuejus vis kabinasi prie to mano vaiko. o kad jis alergiskas, 1 menesiuko apisirgo, ir daviau tik influcid, atsidurem ligoninej, nes isbere. siaip yra vaistu ragaves, daugiau alergiju uminiu tokiu neislindo, bet alergiskas yra kazkam, nes kartais islenda AD. tai vat ir bijau su visais skiepais ir Mantu.
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 15, 19:23)
Jei ir isleistas koks isakymas, greiciausiai rekomendacinio pobudzio, tai negi reiskia kad privalote ji vykdyti? Pasidarykit mokama jei gydytojai bus ramiau. Nors as tai visai nedaryciau Mano irgi neskiepyti vaikai, apie toki istatyma nieko niekas nesake. Vakar beje buvau pas gydytoja, neuzsimine net.
Beje matyt isakymas yra isleistas ir kad skiepyt visus 100 proc, bet juk neskiepijat O pergyvenat del mantu..
Beje matyt isakymas yra isleistas ir kad skiepyt visus 100 proc, bet juk neskiepijat O pergyvenat del mantu..
tai ir nevykdysiu, jei bus ir privalomas visu 100 proc., jei turesiu padaryt tyrima, jog suzinot atsakyma del TB, tai ir padarysiu kai reiks - bet tik kraujo. o pergyvenu, nes ir taip i mane kreivai ziuri kai atvedu apsirgusi vaika, nes daug kartu teko atkirst del skiepu, tai ir vel is naujo cia as savo tiesas jai pradesiu destyt
tik va, vis tiek noretusi zinot, nes kasmet tuos mokamus jei bereikalo reiks daryt, tai ir per kisene eina, kaip sakant jei vien del gydytojos principu. na reiks paieskot, gal tikrai koks isejo ar iseis istatymiukstis