QUOTE(insk @ 2013 11 29, 19:21)
Sveiki,
gal esate kaikas susidure su vaikų ftiziatrais Vilniuje, man aiškina, kad tik viena yra - santariškėse, gal buvote pas kelis specelistus?
pas mus paraudonavo mantu 22 mm. siunčia. O šis siuntimas jau antras, pries pusmeti jau buvom, kraujas tada rodė neigiama. Rekomendavo po pusmecio kartoti - ir vėl raudona.
Kaip manot, ar kraujo tyrimą galima daryti, turi skirti nemokamai? nes kai mes darėm, tai mokamą.
gal esate kaikas susidure su vaikų ftiziatrais Vilniuje, man aiškina, kad tik viena yra - santariškėse, gal buvote pas kelis specelistus?
pas mus paraudonavo mantu 22 mm. siunčia. O šis siuntimas jau antras, pries pusmeti jau buvom, kraujas tada rodė neigiama. Rekomendavo po pusmecio kartoti - ir vėl raudona.
Kaip manot, ar kraujo tyrimą galima daryti, turi skirti nemokamai? nes kai mes darėm, tai mokamą.
Mes buvome Santariškėse, ieškojau kur kitur gal rasiu bet neradau,kad būtų ftiziatrų. Man iškart nepatiko ten bet reikėjo atsakymo poliklynikai pažymai į mokyklą. Pas mus buvo irgi didelė dėmė, bet Santariškėse nuotrauka nieko nerodė, darėm kraujo tyrimą mokamą jis buvo neigiamas. Dabar turėjome jau eiti pakartotinai bet nutariau nebeiti ir nebedaryti daugiau jokių tyrimų ypač mantų, tegu priverčia jei nori. Man vienodai nors ir su policija tegu ieško, aš turiu atsakymą mokamo tyrimo,kad mano vaikas sveikas ir tegu pasikaria,tegu ieško, skambina aš tikrai vaiko ten nebevesiu ir nebetraumuosiu. Dėl tyrimo kraujo jis tik mokamas, jo ligonių kasos neapmoka, nes jis dar ganėtinai naujas ir manau brangesnis už mantų tai vargu ar kada bus perkamas ligonių kasų. Beja kai nuėjom pirmą kartą pas tą ftiziatrę ir pasakėm,kad norim kraujo tyrimą daryti tai nelabai jai tai patiko, gal mane pavadins paranojike bet man susidarė įspūdis,kad jie nelabai nori,kad mes juos darytume, nes daugeliu atveju manau paneigia mantų teigiamus tyrimus o juk jiems svarbu vaikučių turėti įskaitoje,kad gautų finansavimus. Tai tik mano sprendimas ir mano nuomonė, bet gal kas turi kitą nuomonę ir man paprieštaraus.