Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(janiku @ 2012 04 20, 16:55)
4u.gif Sveikos. Mes buvome aerouoste ir vaikams labai patik. Patarimas pasiimkite atskira leidima fotoaparatui kad galetumete fotografuoti

Jau išsiunčiau informaciją apie oro uostą į paštą. Paskambinau vadybininkei, sutarėm laiką ir ji atsiuntė dokumentą-prašymą, kurį turėsim užpildyt ir išsiųst prieš tris dienas iki apsilankymo. Dabar jau duodamas leidimas vienai fotografavimo įrangai. O prašyme galima nurodyti tikslų fotoaparatų skaičių, tai tikriausiai jų gali būti ir daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 15:36)
LABAI LABAI PRAŠAU 4u.gif  smile.gif Jei nesunku ax.gif
PRABALSUOKITE ČIA
http://www.15min.lt/...etoja-51-212660
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

Jau prabalsuota iš skirtingų naršyklių. Šaunuolis, darbštuolis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 20 balandžio 2012 - 18:43
QUOTE(naminukė @ 2012 04 20, 19:35)
Jau išsiunčiau informaciją apie oro uostą į paštą. Paskambinau vadybininkei, sutarėm laiką ir ji atsiuntė dokumentą-prašymą, kurį turėsim užpildyt ir išsiųst prieš tris dienas iki apsilankymo. Dabar jau duodamas leidimas vienai fotografavimo įrangai. O prašyme galima nurodyti tikslų fotoaparatų skaičių, tai tikriausiai jų gali būti ir daugiau.
Papildyta:
Jau prabalsuota iš skirtingų naršyklių. Šaunuolis, darbštuolis  thumbup.gif

Jau pabalsuota. Sėkmės jaunuoliui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 20:43)
Labukas visoms,

Man kaip visada iškyla klausimų. Dabar norėčiau jūsų kompetetingos nuomonės apie gimtadienių šventimą klasėse. Kaip švenčiate, ką dovanojate? Nes man asmeniškai, jie nepatinka. Bet kadangi aš atėjau į klasę, kurioje buvo tos tradicijos, tai net nežinau, nes patirties praktiškai neturiu  doh.gif

Mes švenčiame ax.gif Vaikai labai lakia ir nori. Yra klasėj ir tokių, kurie namie taip ir nešvenčia, tik klasėj, tai jiems tikrą šventę stengiamės padaryti - susinešame visi po truputį vaišes, nupiešia atvirukus, kas kori dar ir ką padaro ar simboliškai nuperka (kaip jau kas gali, neliepiu specialiai), susėdame, sakome garsiai linkėjimus, dainuojame. Socialiniai įgūdžiai lavinami - ko jau ne biggrin.gif Aš nuo savęs kažką simboliškai dovanoju, pvz. pernai po puodelį, šiemet visiems dovanoju kaktusiukus smile.gif
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 19, 21:11)
Skaitai mano mintis. Planuoju paįvairinti prezentaciją trumpu vaidinimu. Patiko, kaip vaizdžiai nupasakojai pianiną- reklamą. Gal ir man kažką panašaus padaryti? g.gif Jau baigiu ruošti prezentaciją. Parašiau, kaip Betukas ir Smilga patarė (tikslus, uždavinius, laukiamus rezultatus ir pridėjau foto iš įvairių vaiinimų). Truputį "sausai" atrodo, bet manau, kad kai vaikai suvaidins, tai bus drinks_cheers.gif
Ačiū, Betuk yahoo.gif

Nėr už ką, širdis šokinėja iš laimės, kai gali būt kažkam naudingas wub.gif

Labas vakarėlis 4u.gif

Ačiū, mergaitės, už patarimus dėl uždavinių, gal ir teisingu keliu einu rolleyes.gif

Gero savaitgalio 4u.gif Vaidotas thumbup.gif Prabalsuota thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 20 balandžio 2012 - 19:30
Balsas atiduotas.
Sėkmės lyderiui.

Su pirmokais taip pat gimtadienius švenčiu. Šiemet dovanoju užrašų knygeles. Kai kurie tėvai tą dieną įdeda saldainių vaikams, bet dauguma nieko. Nežinau, kaip pasielgti su vasarą gimusiais vaikais. Kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 04 20, 18:38)
Prieš 2 metus buvome. Prieš tai reikėjo leidimo gauti. Turėjome gidę, kuri aprodė pagrindinį pastatą papasakjo, p to nuvedė į kitą pastatą perėjme patikrą, susodin į autobusą visur apvežiojo, matė kylančius ir besileidžiančius lėktuvus. Toliau nuvežė prie priešgaisrinės, ten labai didelės mašinos. Vaikai laipiojo, apžiūrinėjo. Labai įdomiai pasakojo. Čia labai trumpai, bet vaikams labai patiko. Gaila kad negalėjome fotografuoti, nes pasirodo reikėjo atskiro prašymo fotografavimui

Aciu, janiku, idomu labai turbut, bet ir rupesciu nemazai.
Papildyta:
QUOTE(1aviada @ 2012 04 20, 21:06)
Balsas atiduotas.
Sėkmės lyderiui.

Su pirmokais taip pat gimtadienius švenčiu. Šiemet dovanoju užrašų knygeles. Kai kurie tėvai tą dieną įdeda saldainių vaikams, bet dauguma nieko. Nežinau, kaip pasielgti su vasarą gimusiais vaikais. Kaip jūs darot?

O as pasinaudojau Aurutes siulymu ir atprintinu klounus (ant lapo gaunasi du), iskerpu, duodu nuspalvint, kitoje puseje raso linkejimus ir tada surise padovanojam jubiliatui.
Klounai kiekvienam vaikui skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 04 20, 21:06)

Nežinau, kaip pasielgti su vasarą gimusiais vaikais. Kaip jūs darot?

Mes kaip susitariame. Arba paskutine mokslo metu diena, arba rugsejo pradzioje visus vasarinukus sveikiname blush2.gif
Atsakyti
Ačiū brangiosios, kad pabalsavot 4u.gif
Vaišinu visas
user posted image

user posted image
user posted image

Išmokau įkelti paveiksliukus thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 20 balandžio 2012 - 20:24
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 20, 21:18)
Mes kaip susitariame. Arba paskutine mokslo metu diena, arba rugsejo pradzioje visus vasarinukus sveikiname blush2.gif

As palnuoju sveikint paskutine m.m diena ir dar svesti klases pirmaji gimtadieni. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Prabalsuota. Dėl aeruosto kažkuriai esu davusi išsamią info. Vargo nedaug tik reikia faksu nusiųsti prašymą ir sąrašą, aišku prieš tai susiskambinti ir suderinti dieną ir valandą.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 20, 18:35)
Jau prabalsuota iš skirtingų naršyklių. Šaunuolis, darbštuolis  thumbup.gif

AČIŪ, kad priminei. Ir aš dar pabalsavau iš kitų naršyklių mirksiukas.gif
Jau lyderiauja, vaikinas. Kai balsavau pirmą kartą buvo antras blush2.gif
Ryt dar iš mokyklos pabasuosiu. Reik laimėt drinks_cheers.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 04 20, 20:12)
O as pasinaudojau Aurutes siulymu ir atprintinu klounus (ant lapo gaunasi du), iskerpu, duodu nuspalvint, kitoje puseje raso linkejimus ir tada surise padovanojam jubiliatui.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Vasarinukus galima paskutinę metų dieną pasveikint. Pirmoj klasėj taip ir dariau. Ketvirtoj bus vasarinukam tortadienis per "išleistuves" nors nelabai išleistuviškas mano renginys būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 20 balandžio 2012 - 20:30
Ka ,Aurut, kitamet siulai vietoj klounu?? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 20, 21:12)

Ar klounų pavyzdžiai yra mūsų pašte? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 04 20, 21:29)
Ryt dar iš mokyklos pabasuosiu.

Ar rytoj Tau ne išeiginė? mirksiukas.gif
Papildyta:
Peliuk,kada galiu užsirašyti pas Tave į kursus? blush2.gif ax.gif
Noriu suprasti, ką darau ne taip karpydama su Audacity ir mėgindama konvertuoti failus.
Atsakyti