Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(janiku @ 2012 04 20, 16:55)
4u.gif Sveikos. Mes buvome aerouoste ir vaikams labai patik. Patarimas pasiimkite atskira leidima fotoaparatui kad galetumete fotografuoti

Vilniaus aerouoste??
Papasakok placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 15:09)
Dėkui, supratau. O piešinių turi būti tiek, kiek vaikų? Ar galima nuo klasės tik kelis?
Kada žadate važiuoti?

Važiuosim 05-28. Piešinių sakė neatrinkinėt, nes dažnai komisijos nariams dailininkams geresni tie kurie mums nekokie pasirodo mirksiukas.gif Tai vešiu visų vaikų po vieną biggrin.gif

QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 15:36)
LABAI LABAI PRAŠAU 4u.gif  smile.gif Jei nesunku ax.gif
PRABALSUOKITE ČIA
http://www.15min.lt/...etoja-51-212660
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

AČIŪ friends.gif

Pabalsavau lotuliukas.gif fainas vaikinas! Ryškiai prieky visų Tai tau nieko virtuvėj nereikia daryt lotuliukas.gif Jis aptarnauja mirksiukas.gif

NAMINUKE, mestelk oro uosto telefoniuką, please mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 20 balandžio 2012 - 16:16
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 20:46)
Esu pikta ir nuliūdus verysad.gif  - naudojausi senąja gmailo versija. Šiandien radau jau naują, kuri man visai neveikia. T.y. veikia, bet taaaaaaaaaip stabdo, kad norint pažiūrėti kas lapo apačioj reikia kelias minutes pralaukti. Ar niekam nekliūna naujoji versija. O gal kuri žinote, dėl ko čia taip? cray.gif

man išmetė naująją, aš vėl atsistačiau senąją mirksiukas.gif

QUOTE(Vilsonyte @ 2012 04 20, 15:27)
O kaip su akcija "Nedelsk" ar gavote padėkas???

Negavau g.gif O jūs?

QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 16:36)
PRABALSUOKITE ČIA

Balsavau 4u.gif 107 thumbup.gif
Atsakyti

PRABALSUOTA thumbup.gif

Sėkmės sūneliui 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS 4u.gif Balsavau ir aš, jau 119!Linkiu sėkmės,šaunus sūnus thumbup.gif
Smilga, nuoširdžiausi sveikinimai victory.gif
Atsakyti
PRABALSUOKITE ČIA
http://www.15min.lt/...etoja-51-212660
UŽ VAIDĄ V. mano sūnus

Šaunus vaikis thumbup.gif Prabalsuota smile.gif
Atsakyti
Balsavau. Sėkmės Vaidui.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 04 20, 17:12)
Vilniaus aerouoste??
Papasakok placiau ax.gif

Prieš 2 metus buvome. Prieš tai reikėjo leidimo gauti. Turėjome gidę, kuri aprodė pagrindinį pastatą papasakjo, p to nuvedė į kitą pastatą perėjme patikrą, susodin į autobusą visur apvežiojo, matė kylančius ir besileidžiančius lėktuvus. Toliau nuvežė prie priešgaisrinės, ten labai didelės mašinos. Vaikai laipiojo, apžiūrinėjo. Labai įdomiai pasakojo. Čia labai trumpai, bet vaikams labai patiko. Gaila kad negalėjome fotografuoti, nes pasirodo reikėjo atskiro prašymo fotografavimui
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 04 20, 18:38)
Turėjome gidę, kuri aprodė pagrindinį pastatą papasakjo, p to nuvedė į kitą pastatą perėjme patikrą, susodin į autobusą visur apvežiojo, matė kylančius ir besileidžiančius lėktuvus. Toliau nuvežė prie priešgaisrinės, ten labai didelės mašinos. Vaikai laipiojo, apžiūrinėjo. Labai įdomiai pasakojo.

Įdomiai nupasakojot. Užsinorėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 20, 18:41)
Įdomiai nupasakojot. Užsinorėjau blush2.gif

4u.gif Aš labai atsiprašau už praleistas raides, nes mano klaviatūra durniuoja, nors ir nauja
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 20, 16:10)
Bet siaip tai pavargau jau nuo tu gimtadieniu sventimu, nes dazniausiai paaukoju pamokos laika, o mokiniai to labai laukia. Gerai bent jau kad atpratinau tortus nesti. Nes atitempia o man tenka dalinti po lygiai, neduo dieve kuris gau mazesni gabaliuka doh.gif

Ir man nepatinka tie tortai ir dalybos... O dar kai kurių išrankumas tikrai sunervina. Todėl ir darau labai simboliškai. Vaikai nuspalvina klouniuką, surišam į knygelę. Solenizantas irgi spalvina ir jo kluoniukas būna pirmas. Kaip kas moka, taip ir rašo kitoje pusėje palinkėjimą, o solenizantas rašo svajonę.
Jei tėvai nori su tortu švęst, tai leidžiu ateit pamokų gale ir patiems dalint, pilstyt sultis, susitvarkyt paskui. Pirmokai dar labai vartotojiški. O vyresni, jei dar nori, tai tik per ilgąją pertrauką vaišinasi ir sveikinasi...
Atsakyti
PRABALSUOKITE ČIA

Balsas jau pas Vaida V., tegul sekmingai lyderiauja biggrin.gif
Atsakyti