Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Betukas @ 2012 04 19, 20:50)

Būrelio prezentacija gali būt ir su gyvu pristatymu bigsmile.gif  Stendas padarytas, foto reportažas. Jei tai muzikinis - tai ir parodyti dainą, vaidinimą ar kitą, na žiūrint kas per būrelis juk  mirksiukas.gif Aš esu dariusi tokį pristatymą mokiniams, kad rinktųsi. Kadangi turėjau dainavimo būrelį, tai pamenu padariau iš vatmano lapo pianiną,išlanksčiau panašią formą, natų vietoje virš klaviatūros padėjau "natas", o tose natose eiliuotai parašyta ką mes veikiame, kaip linksma , smagu ir pan...Paskui rimtus tikslus, uždavinius, laukiamus rezultatus ir prisegiau lapą su lentele, kur jau rašėsi norintys lankyti  ax.gif Tai kabojo koridoriuje ant sienos ir visi galėjo vartyti skaityti  mirksiukas.gif

Skaitai mano mintis. Planuoju paįvairinti prezentaciją trumpu vaidinimu. Patiko, kaip vaizdžiai nupasakojai pianiną- reklamą. Gal ir man kažką panašaus padaryti? g.gif Jau baigiu ruošti prezentaciją. Parašiau, kaip Betukas ir Smilga patarė (tikslus, uždavinius, laukiamus rezultatus ir pridėjau foto iš įvairių vaiinimų). Truputį "sausai" atrodo, bet manau, kad kai vaikai suvaidins, tai bus drinks_cheers.gif
Ačiū, Betuk yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 20:20)
Na mes dalyvavome projekte "Susitikime prie Baltijos" ir laimėjom kelionę į jūros muziejų. ax.gif 

Čia tai bent thumbup.gif Sveikinu! O dalyvavote tik viena klasė ar daugiau kolegių prisijungė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 19 balandžio 2012 - 21:08
Į paštą siunčiu uždavinius pamokai iš seminaro.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 04 19, 22:13)
Ačiū  4u.gif
Tai parašyt uždavinį moku, bet susimąsčiau, kaip jį įgarsinat jūs vaikams? Ir ar aš gerai darau...Kiek stebėjo pavaduotoja pamokas, neprikibo, sakė gerai, bet...kokiems auditoriams ar tiks?  g.gif

Na pvz.: perskaitę tekstuką vadovėlyje, apibūdinsite 3-4- sakinukais pagrindinį veikėją... ? Gerai g.gif ?

QUOTE(naminukė @ 2012 04 19, 22:28)
Jei pavaduotoja sakė, kad gerai, tai tikriausiai gerai  smile.gif
Aš irgi panašiai uždavinį skelbiau per atvirą pamoką, tai mūsiškė pavaduotoja irgi sakė, kad gerai...  smile.gif

Į paštą įmečiau kvietimą dalyvauti akcijoj "Gerumo paukštis". Gal kas susidomės..

Aš taip pat manau, kad tu teisingai formuluoji uždavinį, nes darau tą patį. Pavyzdžiui pasaulio paž. pamokoje: Naudodamiesi savo patirtimi, dirbdami grupėse bei savarankiškai, gebėsite atpažinti ir įvardinti 2-4 pavasarines gėles.
Tik pas mus reikalaujama, kad paskelbus uždavinį, įvardintume už ką konkrečiai vaikai turės įsivertinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 19 balandžio 2012 - 21:21
QUOTE(naminukė @ 2012 04 19, 21:28)
Jei pavaduotoja sakė, kad gerai, tai tikriausiai gerai  smile.gif
Aš irgi panašiai uždavinį skelbiau per atvirą pamoką, tai mūsiškė pavaduotoja irgi sakė, kad gerai...  smile.gif

Sveikos !
Aš dar suabejočiau, ar tai, ką sakytų pavaduotoja, tiktų kokiems tikrintojams... (Čia pas mus). biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 19:46)
Esu pikta ir nuliūdus verysad.gif  - naudojausi senąja gmailo versija. Šiandien radau jau naują, kuri man visai neveikia. T.y. veikia, bet taaaaaaaaaip stabdo, kad norint pažiūrėti kas lapo apačioj reikia kelias minutes pralaukti. Ar niekam nekliūna naujoji versija. O gal kuri žinote, dėl ko čia taip? cray.gif

as ir su nauja versija per Internet Explorer visai nieko net paziuret negaliu, teko pradet Google Chrome naudotis, cia viskas kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 04 19, 22:36)

Aš dar suabejočiau, ar tai, ką sakytų pavaduotoja, tiktų kokiems tikrintojams... (Čia pas mus).  biggrin.gif

Ir pas mus... Abejonių dėl pavaduotojos kompetencijos kyla dažnokai))) ji maišyta baltarusė-lenkė,o kuruoja lietuvius pradinukusPapildyta:
QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 22:19)
Aš taip pat manau, kad tu teisingai formuluoji uždavinį, nes darau tą patį. Pavyzdžiui pasaulio paž. pamokoje: Naudodamiesi savo patirtimi, dirbdami grupėse bei savarankiškai,  gebėsite atpažinti ir įvardinti 2-4 pavasarines gėles.
Tik pas mus reikalaujama, kad paskelbus uždavinį, įvardintume už ką konkrečiai  vaikai turės įsivertinti.

Lamur, uždavinį formuluoji teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 19 balandžio 2012 - 22:28
QUOTE(ninkute @ 2012 04 19, 20:53)
Sveikutės, smagu, kad smilgai pasisekė. Na, kadangi jau tą audito malonumą senai praėjusi, bet galiu pasakyti, kad tik pirmadienis atrodo labai baisokai, o po to jau viskas paprasčiau. Taigi, smilga, savaitgalis ant nosies, tad pirmyn į „relaksacijos seansą“, o į kokį, tai pati sumąstysi, nes jau uždavinius po audito super moki kelti. Manau, kad nesunkiai išsikelsi uždavinį atsipalaidavimui.
Na, o man tik pažaliuot lieka, nes atviros pamokos dar priešaky.

Viskas bus ok thumbup.gif , o dėl savaitės tai tikrai taip yra, ne veltui sakoma, kad ir šuo kariamas pripranta lotuliukas.gif . Tikiuosi jau šiandien nebeateis, nes ir vaikai sakė, kad jau jiems nusibodo tie svečiai lotuliukas.gif .

QUOTE(Betukas @ 2012 04 19, 21:13)
Ačiū  4u.gif
Tai parašyt uždavinį moku, bet susimąsčiau, kaip jį įgarsinat jūs vaikams? Ir ar aš gerai darau...Kiek stebėjo pavaduotoja pamokas, neprikibo, sakė gerai, bet...kokiems auditoriams ar tiks?  g.gif

Na pvz.: perskaitę tekstuką vadovėlyje, apibūdinsite 3-4- sakinukais pagrindinį veikėją... ? Gerai g.gif ?

Aš taip panašiai skelbiau uždavinius ir nei viena iš trijų auditorių neprikibo prie jų schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 19, 20:32)
Mes su vaikais prieš keturis metus buvome Kaune "Megoje" ir dalyvavome loterijoje. Tai tada irgi pasisekė, nes laimėjome kelionę į Klaipėdos  jūrų muziejų  mirksiukas.gif . Labai buvo smagi kelionė, tik kad  kelias labai tolimas, tai negalėjome daug kur apsilankyti. Buvome pačiame muziejuje (gidė nemokamai, pietūs nemokamai visiems), delfinariume programa ir laisvas laikas prie jūros. Gaila, kad buvo lapkritis, jau šalta, bet vaikams vistiek labai patiko  mirksiukas.gif . Niekada nelaimiu jokiose loterijose, o tada vos nuo kėdės nenuvirtau, kai paskambino ir pasakė, kad laimėjom  lotuliukas.gif   thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 19, 20:36)
Kuri čia klausė dėl garlaivio, tai mes užsisakėm nupiešti Indiją ir plaukiosim nemokamai, be to į pilį bilietai bus tik po 4 lt, kibinai 30 proc. pigiau.

Kaip suprast užsisakėt? blink.gif Aš tai supratau, kad piešia kas nori ir siunčia tuos piešinius. Paaiškink, gal ką ne taip supratau.

QUOTE(Aurute @ 2012 04 19, 20:58)
Esat šaunuoliai thumbup.gif . Edukacinė ten tikrai įdomi. Labai gaila, kad delfinariumas dabar nedirba. Ten irgi nuostabios edukacinės.

Bandysim užsakyt jums orą user posted image

Ačiū ačiū ačiū drinks_cheers.gif
Vietoj delfinariumo į mini zoosodą nuvarysim mirksiukas.gif

QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 21:43)
Labukas visoms,
Man kaip visada iškyla klausimų. Dabar norėčiau jūsų kompetetingos nuomonės apie gimtadienių šventimą klasėse. Kaip švenčiate, ką dovanojate? Nes man asmeniškai, jie nepatinka. Bet kadangi aš atėjau į klasę, kurioje buvo tos tradicijos, tai net nežinau, nes patirties praktiškai neturiu  doh.gif

Gimtadienius švenčiu tik pirmoje klasėje. Kitose jei vaikai atsineša vaišių, tai patys per pertrauką ir išdalina. Aš tik į pasiekimų knygutę įklijuoju sveikinimą.

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 19, 22:11)
Čia tai bent thumbup.gif Sveikinu! O dalyvavote tik viena klasė ar daugiau kolegių prisijungė?

Ačiū 4u.gif
Kadangi autobusas veža dvi klases, tai pasiūliau dar prisijungti savo buvusiems mokiniams. Tad važiuoja dabartiniai mano antrokai ir mano buvę šeštokai smile.gif
Darbus abi klasės darėme atskirai, skirtingus.

QUOTE(leliuko_mama @ 2012 04 19, 23:10)
sveikutes  4u.gif

as ir su nauja versija per Internet Explorer visai nieko net paziuret negaliu, teko pradet Google Chrome naudotis, cia viskas kuo puikiausiai  4u.gif

Vat sūnus man vakar tą patį sakė, pamatęs, kad gatava kompa sudaužyti lotuliukas.gif Raiks pabandyti, nes dabar tei tik nervų gadinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 20 balandžio 2012 - 12:27
QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 22:19)
Aš taip pat manau, kad tu teisingai formuluoji uždavinį, nes darau tą patį. Pavyzdžiui pasaulio paž. pamokoje: Naudodamiesi savo patirtimi, dirbdami grupėse bei savarankiškai,  gebėsite atpažinti ir įvardinti 2-4 pavasarines gėles.
Tik pas mus reikalaujama, kad paskelbus uždavinį, įvardintume už ką konkrečiai  vaikai turės įsivertinti.

Na, man tikriausiai pasisekė, nes mūsiškės pavaduotojos kompetencija neabejoju. Ji pati veda seminarus apie IKT panaudojimą, inovatyvius mokymo metodus ir kt.. Dar per atvirų pamokų aptarimus ji sako, kad vaikams galima pamokos uždavinį nusakyti paprasčiau, suprantamiau, o pamokos plane parašyti moksliškiau. Toks uždavinys, kaip Betukas kad sakė, tai tikrai tinkamas ir suprantamas vaikams.
Va, dėl to įsivertinimo pamokos pradžioj, tai nežinau. Gal geriau kiekvieną užduotį skiriant iškart ir pasakyt vertinimo kriterijus, kad vaikas galėtų įsivertint. Mane per atvirą pamoką gyrė dar už tai, kad ir kiekvienos užduoties atlikimą apibendrindavau.
Papildyta:
QUOTE(lamur @ 2012 04 19, 21:43)
Dabar norėčiau jūsų kompetetingos nuomonės apie gimtadienių šventimą klasėse. Kaip švenčiate, ką dovanojate? Nes man asmeniškai, jie nepatinka. Bet kadangi aš atėjau į klasę, kurioje buvo tos tradicijos, tai net nežinau, nes patirties praktiškai neturiu  doh.gif

Oi, pamiršau pasisveikint.. doh.gif

Gimtadienius švenčiam, dovanojam didelį balioną, ant kurio užsirašom vardus, gal dar kokį lipduką priklijuojam. Dar dovanojam pasveikinimų knygutę. Tai sulenkti A4 lapai, ant vieno lapo pasveikinimus nupiešia du vaikai. Tai knygelei aš padarau gražų viršelį su paveiksliuku, visus lapus sudedam į krūvelę ir perrišu juostele. Anksčiau labai nervindavo bėgiojimas su saldainių maišais skaičiuojant kam kiek ko tenka. Dabartinėj laidoj viena mama atnešė supakavus kiekvienam vaikui po atskirą "lauknešėlį". Ta mintis taip patiko, kad dabar per gimtadienius pats jubiliatas išdalina kiekvienam vaikui po maišelį ir sumaišties nelieka.
Anksčiau esu darius aitvarus. Padarau aitvarą ir parašau ant jo sveikinimą. Vaikai gauna po 10x10 cm lapelį, ant jo parašo sveikinimą ir sulanksto armonikėle. Vaikų sveikinimus pririšdavau kaip aitvaro uodegą.
Papildyta:
Pasigirsiu, vakar užsisakiau ekskursiją į Oro uostą. Paskambinus klausiau, ar pirmokai ne per maži, tai sakė, kad pas juos ir darželinukai lankosi. Žadėjo nuvežt į gaisrinę, parodyt, kur kyla lėktuvai ir pavežiot ten, kur šiaip lankytojų neįleidžia. Įtariu, kad pačiai labai įdomu bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 20 balandžio 2012 - 13:07
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 20, 13:26)
thumbup.gif
Kaip suprast užsisakėt? blink.gif Aš tai supratau, kad piešia kas nori ir siunčia tuos piešinius. Paaiškink, gal ką ne taip supratau.

Ne, reikia pasiskambinti ir susitarti, kada bus jūsų laikas. Juk ekskursijų bus daugybė, tai, kad nebūtų susigrūdimo reik užsisakyt. O piešinius atsivežt ir lipant į garlaivį paduot. Bent jau taip supratau, bet taip ir seimūnės padėjėja paaikškino. Piešinys, kaip bilietas.

QUOTE(naminukė @ 2012 04 20, 14:12)
Dar per atvirų pamokų aptarimus ji sako, kad vaikams galima pamokos uždavinį nusakyti paprasčiau, suprantamiau, o pamokos plane parašyti moksliškiau.

Auditui pamokos planų nereikia. Taip, kad uždavinys turi būti suformuluotas tik vaikams. Mes juk ir dirbam tik vaikams mirksiukas.gif Na nebent vadovai kvaištelėjo ir to reikalauja, bet tokie dalykai jau juokingi darosi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti ar visos gavot padėkos raštus ir paguodos dovanėles už dalyvavimą konkurse "Ilgiausias saldainių popierėrių kilimas"??? O kaip su akcija "Nedelsk" ar gavote padėkas???

Smilgute, SVEIKINU thumbup.gif - baigėsi Tavo baisioji savaitė. Gero Tau poilsios ir VISOMS linkiu NUOSTABAUS savaitgalio smile.gif PAILSĖKIT... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilsonyte: 20 balandžio 2012 - 13:28
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 04 20, 14:27)
Smilgute, SVEIKINU thumbup.gif - baigėsi Tavo baisioji savaitė. Gero Tau poilsios ir VISOMS linkiu NUOSTABAUS savaitgalio smile.gif PAILSĖKIT... 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti