QUOTE(Betukas @ 2012 04 19, 20:50)
Būrelio prezentacija gali būt ir su gyvu pristatymu Stendas padarytas, foto reportažas. Jei tai muzikinis - tai ir parodyti dainą, vaidinimą ar kitą, na žiūrint kas per būrelis juk Aš esu dariusi tokį pristatymą mokiniams, kad rinktųsi. Kadangi turėjau dainavimo būrelį, tai pamenu padariau iš vatmano lapo pianiną,išlanksčiau panašią formą, natų vietoje virš klaviatūros padėjau "natas", o tose natose eiliuotai parašyta ką mes veikiame, kaip linksma , smagu ir pan...Paskui rimtus tikslus, uždavinius, laukiamus rezultatus ir prisegiau lapą su lentele, kur jau rašėsi norintys lankyti Tai kabojo koridoriuje ant sienos ir visi galėjo vartyti skaityti
Skaitai mano mintis. Planuoju paįvairinti prezentaciją trumpu vaidinimu. Patiko, kaip vaizdžiai nupasakojai pianiną- reklamą. Gal ir man kažką panašaus padaryti? Jau baigiu ruošti prezentaciją. Parašiau, kaip Betukas ir Smilga patarė (tikslus, uždavinius, laukiamus rezultatus ir pridėjau foto iš įvairių vaiinimų). Truputį "sausai" atrodo, bet manau, kad kai vaikai suvaidins, tai bus
Ačiū, Betuk
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 20:20)
Na mes dalyvavome projekte "Susitikime prie Baltijos" ir laimėjom kelionę į jūros muziejų.
Čia tai bent Sveikinu! O dalyvavote tik viena klasė ar daugiau kolegių prisijungė?