Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 18, 19:43)
Oi, kaip čia gražu, atrodo net kvapas jaučiasi ir paukščiukų balsai girdėti  mirksiukas.gif . Ačiū peliukui už naujus namučius, o tai anuos pripliurpėm ir likom benamės  ax.gif ...

4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū peliukui už namučius ir smilgai už nuorodą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 19, 19:46)
Ką dar planuojat veikt Klaipėdoj?

Na mes dalyvavome projekte "Susitikime prie Baltijos" ir laimėjom kelionę į jūros muziejų. ax.gif Ten turėsime dar edukacinę pamokėlę. Nueisim prie jūros. Jei bus geras oras - bus puiku. Žinokit iš važiuojančių net pusė vaikų nėra buvę jūros muziejuj. Kadangi autobusą savo valioj turėsim visą dieną tai susiradom mini zoo. Bandysim aplankyti. Belieka klaipediškių paprašyti, kad užsakytumėt mums vilniečiams gerą ir saulėtą orą rolleyes.gif

o gmailas mane visvien nervina bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 20:20)
Na mes dalyvavome projekte "Susitikime prie Baltijos" ir laimėjom kelionę į jūros muziejų. ax.gif  Ten turėsime dar edukacinę pamokėlę. Nueisim prie jūros. Jei bus geras oras - bus puiku. Žinokit iš važiuojančių net pusė vaikų nėra buvę jūros muziejuj. Kadangi autobusą savo valioj turėsim visą dieną tai  susiradom mini zoo. Bandysim aplankyti. Belieka klaipediškių paprašyti, kad užsakytumėt mums vilniečiams gerą ir saulėtą orą  rolleyes.gif

Mes su vaikais prieš keturis metus buvome Kaune "Megoje" ir dalyvavome loterijoje. Tai tada irgi pasisekė, nes laimėjome kelionę į Klaipėdos jūrų muziejų mirksiukas.gif . Labai buvo smagi kelionė, tik kad kelias labai tolimas, tai negalėjome daug kur apsilankyti. Buvome pačiame muziejuje (gidė nemokamai, pietūs nemokamai visiems), delfinariume programa ir laisvas laikas prie jūros. Gaila, kad buvo lapkritis, jau šalta, bet vaikams vistiek labai patiko mirksiukas.gif . Niekada nelaimiu jokiose loterijose, o tada vos nuo kėdės nenuvirtau, kai paskambino ir pasakė, kad laimėjom lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 20:20)

Oho kaip bigsmile.gif vadinasi jau tikrai nervina lotuliukas.gif
Mes šnd buvom išvykoj. Lankėmės Panevėžy, lėlių vežimo teatre, po spektakliuko edukacinė pamokėlė. Tada skubėjom į gamtos mokyklą. Ten apžiūrėjom daug smulkių gyvūnų, viskas vyko lb betarpiškai. Vaikai galėjo glostyt... Tada dar nuvažiavom į meninio stiklo gamyklėlę. Stebėjom, kaip daromas grožis. Vaikams lb patiko, daug sužinojo naujo. Bet svarbiausia tai kad valgė ir valgė ir valgė visą kelią g.gif
Kuri čia klausė dėl garlaivio, tai mes užsisakėm nupiešti Indiją ir plaukiosim nemokamai, be to į pilį bilietai bus tik po 4 lt, kibinai 30 proc. pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 19 balandžio 2012 - 19:38
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 19:20)
Na mes dalyvavome projekte "Susitikime prie Baltijos" ir laimėjom kelionę į jūros muziejų. ax.gif  Ten turėsime dar edukacinę pamokėlę. Nueisim prie jūros. Jei bus geras oras - bus puiku. Žinokit iš važiuojančių net pusė vaikų nėra buvę jūros muziejuj. Kadangi autobusą savo valioj turėsim visą dieną tai  susiradom mini zoo. Bandysim aplankyti. Belieka klaipediškių paprašyti, kad užsakytumėt mums vilniečiams gerą ir saulėtą orą  rolleyes.gif

bigsmile.gif Kaip fainai thumbup.gif Mano klasėj yra mergaitė nemačiusi jūros...O svajoja wub.gif ...Nuvešiu kažkada vistiek wub.gif

Smilgut, super thumbup.gif Viskas jau praeity mirksiukas.gif

Aš gmaile nebuvau šimts metų, reik eit apsižvalgyti , kas ten daros unsure.gif

Būrelio prezentacija gali būt ir su gyvu pristatymu bigsmile.gif Stendas padarytas, foto reportažas. Jei tai muzikinis - tai ir parodyti dainą, vaidinimą ar kitą, na žiūrint kas per būrelis juk mirksiukas.gif Aš esu dariusi tokį pristatymą mokiniams, kad rinktųsi. Kadangi turėjau dainavimo būrelį, tai pamenu padariau iš vatmano lapo pianiną,išlanksčiau panašią formą, natų vietoje virš klaviatūros padėjau "natas", o tose natose eiliuotai parašyta ką mes veikiame, kaip linksma , smagu ir pan...Paskui rimtus tikslus, uždavinius, laukiamus rezultatus ir prisegiau lapą su lentele, kur jau rašėsi norintys lankyti ax.gif Tai kabojo koridoriuje ant sienos ir visi galėjo vartyti skaityti mirksiukas.gif
Papildyta:
g.gif Iškilo klausimas...tik nesijuokit blush2.gif
Kaip skelbiate pamokoje uždavinį? Na kaip viskas skamba? g.gif Dabar susimąsčiau, ar gerai aš tai darau unsure.gif

Ups doh.gif Aš kaip paršiukas - LABAS VISOMS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 19 balandžio 2012 - 19:40
Sveikutės, smagu, kad smilgai pasisekė. Na, kadangi jau tą audito malonumą senai praėjusi, bet galiu pasakyti, kad tik pirmadienis atrodo labai baisokai, o po to jau viskas paprasčiau. Taigi, smilga, savaitgalis ant nosies, tad pirmyn į „relaksacijos seansą“, o į kokį, tai pati sumąstysi, nes jau uždavinius po audito super moki kelti. Manau, kad nesunkiai išsikelsi uždavinį atsipalaidavimui.
Na, o man tik pažaliuot lieka, nes atviros pamokos dar priešaky.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 19, 19:20)

Esat šaunuoliai thumbup.gif . Edukacinė ten tikrai įdomi. Labai gaila, kad delfinariumas dabar nedirba. Ten irgi nuostabios edukacinės.

Bandysim užsakyt jums orą user posted image

Atsakyti
Keletas uždavinių: „Skaitydami prozos tekstą, mokiniai gebės išsamiai apibūdinti pagrindinį veikėją“, „Rašydami tekstą, mokiniai gebės taisyklingai skirti tiesioginę kalbą“. Čia kaip pavyzdys, o skelbdama uždavinį prisitaikysi mokiniams.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 19, 19:53)
Sveikutės, smagu, kad smilgai pasisekė. Na, kadangi jau tą audito malonumą senai praėjusi, bet galiu pasakyti, kad tik pirmadienis atrodo labai baisokai, o po to jau viskas paprasčiau. Taigi, smilga, savaitgalis ant nosies, tad pirmyn į „relaksacijos seansą“, o į kokį, tai pati sumąstysi, nes jau uždavinius po audito super moki kelti. Manau, kad nesunkiai išsikelsi uždavinį atsipalaidavimui.
Na, o man tik pažaliuot lieka, nes atviros pamokos dar priešaky.

doh.gif Ir manęs tas pats laukia doh.gif Kvaila, kad taip toli nukėliau, reikėjo anksčiau, nes minčių, jėgų - nulis sveikų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 19, 20:08)
Keletas uždavinių: „Skaitydami prozos tekstą, mokiniai gebės išsamiai apibūdinti pagrindinį veikėją“, „Rašydami tekstą, mokiniai gebės taisyklingai skirti tiesioginę kalbą“. Čia kaip pavyzdys, o skelbdama uždavinį prisitaikysi mokiniams.

Ačiū 4u.gif
Tai parašyt uždavinį moku, bet susimąsčiau, kaip jį įgarsinat jūs vaikams? Ir ar aš gerai darau...Kiek stebėjo pavaduotoja pamokas, neprikibo, sakė gerai, bet...kokiems auditoriams ar tiks? g.gif

Na pvz.: perskaitę tekstuką vadovėlyje, apibūdinsite 3-4- sakinukais pagrindinį veikėją... ? Gerai g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 19 balandžio 2012 - 20:24
QUOTE(Betukas @ 2012 04 19, 21:13)
Ačiū  4u.gif
Tai parašyt uždavinį moku, bet susimąsčiau, kaip jį įgarsinat jūs vaikams? Ir ar aš gerai darau...Kiek stebėjo pavaduotoja pamokas, neprikibo, sakė gerai, bet...kokiems auditoriams ar tiks?  g.gif

Na pvz.: perskaitę tekstuką vadovėlyje, apibūdinsite 3-4- sakinukais pagrindinį veikėją... ? Gerai g.gif ?

Jei pavaduotoja sakė, kad gerai, tai tikriausiai gerai smile.gif
Aš irgi panašiai uždavinį skelbiau per atvirą pamoką, tai mūsiškė pavaduotoja irgi sakė, kad gerai... smile.gif

Į paštą įmečiau kvietimą dalyvauti akcijoj "Gerumo paukštis". Gal kas susidomės..
Atsakyti
Labukas visoms,

skaitau ir džiaugiuosi už Smilga. Šaunuolė, o taip pergyvenai smile.gif
Ačiū už naujus namučius 4u.gif

Man kaip visada iškyla klausimų. Dabar norėčiau jūsų kompetetingos nuomonės apie gimtadienių šventimą klasėse. Kaip švenčiate, ką dovanojate? Nes man asmeniškai, jie nepatinka. Bet kadangi aš atėjau į klasę, kurioje buvo tos tradicijos, tai net nežinau, nes patirties praktiškai neturiu doh.gif
Atsakyti