Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(b.s @ 2012 05 09, 15:54)
Su gimtadieniu - nesvarbu, kad ir vėliau
user posted image

Ačiū labai !

Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 05 09, 20:37)
Regis pavėlavau, kada tortą valgėt  mirksiukas.gif
Niekis - atsinešiau savo smile.gif

SU GIMTADIENIU DOMASSSSSSSS
user posted image

Ačiū.
Tai čia aš turėjau visoms iškepti... ax.gif Bet kad nesu didelė kepėja.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 05 06, 08:56)
Tas ponas dar turi savo internetinį puslapį
http://cera.lt/index...ra/lt/varpeliai
Mes taip pat iš jo varpelius perkam dvyliktokams. Užsakėm virš 100, tai mums dar pigiau kainuos.

Vis žaviuosi jūsų kūrybingumu ir kiek gerų minčių atrandu.. Dabar galvoju švęst pirmos klasės gimtadienį. Gal irgi pasiskolinsiu mintį pakalbint ir pafilmuot vaikus... Gal dar kas šventė klasės gimtadienius? Kažkada forume buvo apie tai kalbama, bet pašte nieko apie tai neradau..

Sveikos mergaitės, pas mus Ukmergėje varpelius daro po 2-3 Lt. Daro ir medalius. Žodžiu molio darbai tikrai gražūs ir nėra brangūs. smile.gif
Atsakyti
"Aš policijos bičiulis" respublikiniame konkurse paėmėm second.gif vietą sokiai.gif
pas mane klasėje tik 7vaikai, esam provincija. net Vilnių aplenkėm
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 05 09, 21:55)
"Aš policijos bičiulis" respublikiniame konkurse paėmėm  second.gif vietą sokiai.gif

Šaunuoliai. thumbup.gif O kaip sekėsi Ukmergės komandai?
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 05 09, 21:00)
Šaunuoliai. thumbup.gif  O kaip sekėsi Ukmergės komandai?

Jie užėmė pirmą vietą smile.gif
Atsakyti
"Aš policijos bičiulis" respublikiniame konkurse paėmėm  second.gif vietą sokiai.gif

Spaudžiu dešinę prizininkams. Super rezultatai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 05 09, 22:55)

Šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 09, 21:03)
Aš jau parašiau su vaikais testus, dabar suvedinėju rezultatus. (Testai iš interneto).
matematikos ir skaitymo jau ištaisiau. Rezultatai nenuvylė, tik vienas kitas persistengė... Dar laukiai rašymo testų taisymas. Negaliu apie juos net pagalvot doh.gif
Suvestines pasidarysiu tik sau, o vaikams įklijuosiu į knygelės jų testų įvertinimus.

O mes rasem sviezius sviezutelius ir niekur neskelbtus neskelbtus doh.gif ir taisyti negali klasiu mokytojai, sudaryta spec. komisija. Matematikos buvo 34 uzduotys, tai puse velnio, nors oficialiu rezultatu dar nezinau. Rasinys irgi nieko, manau kad nebuvo labai sunki tema. Ko maziausiai bijojau tai teksto suvokimo, o cia ir susimove. Viena vaika net supykino po sio patikrinimo , toki stresa patyre. Nes skaityti buvo 2 psl A4 formato ir dar puse psl. bei atsakyti man atrodo i 12 kl. bei bbutinai pagristi savo mintis, kodel taip manai ir dar buvo antras tekstas bet jis trumpesnis. Taciau labai ilgai uztruko prie pirmo tai antram beveik neliko laiko. Nesuprantu ka jie nori patikrinti su tokiomis uzduotimis. Kiek mokiniai gali isspausti is saves??? Mokiniu darbo tempa.
Nes del matematikos uzuociu tai pas mus matematika jas perverte ir pasake, jog galvoti ner kada jeigu tik automatikos budu, nes vienai uzduociai 1min su trupuciu.

tai as tokia pikta ant tu profesoriu kurie sedi ir kuria visas tas nesamones doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 10, 07:49)

tai as tokia pikta ant tu profesoriu kurie sedi ir kuria visas tas nesamones doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš manau, kad ten sėdi tokie žmonės, kurie nedirba su pradinėm klasėm ir nežino, kiek vaikas gali ir sugeba padaryt. Jie tik kuria testus, bet jų neišbando, o paskui užkrauna vaikams doh.gif
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuoliai thumbup.gif

QUOTE(elimak7 @ 2012 05 10, 06:49)
O mes rasem sviezius sviezutelius ir niekur neskelbtus neskelbtus doh.gif ir taisyti negali klasiu mokytojai, sudaryta spec. komisija. Matematikos buvo 34 uzduotys, tai puse velnio, nors oficialiu rezultatu dar nezinau. Rasinys irgi nieko, manau kad nebuvo labai sunki tema. Ko maziausiai bijojau tai teksto suvokimo, o cia ir susimove. Viena vaika net supykino po sio patikrinimo , toki stresa patyre. Nes skaityti buvo 2 psl A4 formato ir dar puse psl. bei atsakyti man atrodo i 12 kl. bei bbutinai pagristi savo mintis, kodel taip manai ir dar buvo antras tekstas bet jis trumpesnis. Taciau labai ilgai uztruko prie pirmo tai antram beveik neliko laiko. Nesuprantu ka jie nori patikrinti su tokiomis uzduotimis. Kiek mokiniai gali isspausti is saves??? Mokiniu darbo tempa.
Nes del matematikos uzuociu tai pas mus matematika jas perverte ir pasake, jog galvoti ner kada jeigu tik automatikos budu, nes vienai uzduociai 1min su trupuciu.

tai as tokia pikta ant tu profesoriu kurie sedi ir kuria visas tas nesamones doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Siaubas kažkoks doh.gif , gerai, kad mes nerašėm ax.gif blink.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 10, 06:52)
Aš manau, kad ten sėdi tokie žmonės, kurie nedirba su pradinėm klasėm ir nežino, kiek vaikas gali ir sugeba padaryt. Jie tik kuria testus, bet jų neišbando, o paskui užkrauna vaikams doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes po tokiu testu visos piktos bunam, bet merginos sutikit pabambam ir viskas. To bambejimo nieks negirdi. Cia reiketu uzversti svietimiecius laiskais. Isivaizduokit kaip sukrustu aiskintis kas negerai jei toki teksta kuri cia paraset pasipiktinusios isgirstu visi per zinias.O dar jei ir tevai pradetu saukt kad ju vaikus kankina. Ir ne vienas koks miestelis, o is visos lietuveles..As beveik isitikinusi, kad koks svietimietis spresdamas pats 4 kl. testa visu balu nesurinktu. Man tai ziauriai norisi viesumo siuo klausimu
siandien as piktas rrrrrrr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 10 gegužės 2012 - 12:07
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 10, 06:49)

O gal būtų galima pamatyti tuos testus?
Atsakyti