Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 07, 21:10)
Ar aš ten nemoku ieškoti, ar ten visi varpeliai su angeliukais? g.gif

Reikia paspausti ant paskutinio skyriaus "Šventiniai suvenyrai", o ne ant "Varpeliai"
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 05 07, 21:17)
Šventinių suvenyrų galima užsisakyti pas keramikus http://dskeramika.com/ .

O kaip su atsiuntimu? Ar siunčia? Kokiam mieste jie įsikūrę? Kokia kaina siuntimo, nes nerandu info apie tai g.gif
Atsakyti
Zuzanėle, aš šiandien kalbėjau su tais pačiais keramikais. Jie įsikūrę Panevėžyje, siunčia į visus miestus ir siuntimo kaina pagal pašto išlaidas, tai nuo svorio priklauso. Ten nuo 100 g iki 500 g viena kaina, kilogramų kita.
Atsakyti
Sveikos merginos,
kaip jauciasi, kad uzsikasusios darbais visos.Nu nieko sviesa tunelio gale jau matyti. As tai gyvenu seimos sventes rupesciais. Nors darau menesio gale, bet...kai klasele atsilikusiu mokiniu tai yra ka veikt

Ar 22upeliuk22 , darysi tas vinis? Buvai klausus is kur medienos imt, bet tik dabar dasilo tau atsakyt (sory). Jei dar rupi sis klausimas brukstelk patarsiu, papasakosiu kaip as dariau.

Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 05 08, 14:55)
Ar 22upeliuk22 , darysi tas vinis? Buvai klausus is kur medienos imt, bet tik dabar dasilo tau atsakyt (sory). Jei dar rupi sis klausimas brukstelk patarsiu, papasakosiu kaip as dariau.

Man irgi įdomu. Brūkštelėk ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 05 08, 14:55)

Ar 22upeliuk22 , darysi tas vinis?

Taip darysiu, man labai patinka ši vinis, manau, kad maniškiams tikrai patiks, tėvai įvertins.

Dar nieko nepirkau, nešniukštinėjau. Planuoju savaitgalį nulėkti vinių paieškot. Būtų gerai išgirsti tavo patirtį .
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif

Atlikau...Sulaukiau vertintojų, pagaliau unsure.gif Stebėjo pamokas, atrodo viskas gerai ax.gif Tik esu vaikštanti bėda, vis sau neįtinku doh.gif Kažko graužiuos, atrodo galėjo geriau būti unsure.gif Vaikai truputį išsigandę buvo, nedrąsūs. Vertintojos stebėjosi mano ramybe doh.gif (taip ir nesupratau, ar čia pliusas ar minusas biggrin.gif )Bet šiaip, viskas gerai - praėjau baisumą vieną thumbup.gif

Į paštą įmesiu šios dienos pamokėlių reikaliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Jaša,2012 05 08, 15:55]
Sveikos merginos,
kaip jauciasi, kad uzsikasusios darbais visos.Nu nieko sviesa tunelio gale jau matyti.
Oi dar toli ta švieselė, darbų darbelių....
Net vakar Domasss gimtadienį pražiopsojom blush2.gif

DOMASSS happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Sveikatos ir sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uuuuppppppppppppsssssssssssss blush2.gif

Domasss, su tortadieniu, gražaus likusio pavasario, gražios artėjančios vasaros ir visa ko geriausio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 08, 17:49)
Dar nieko nepirkau, nešniukštinėjau. Planuoju savaitgalį nulėkti vinių paieškot. Būtų gerai išgirsti tavo patirtį .

Na tai pasakoju
As nuvaziavau i statybiniu medziagu parduotuve kur yra tokiu bruseliu (vyras vadina taip ta mediena), priejau prie salej dirbancio, nustaciau senbernaro akytes ir sakau ar butu galima man juos supjaustyt, nes zinojau, kad tokios parduotuves turi stakles su kuriom pjausto. Pasakiau kad atsilyginsiu. Tai va man tai kainavo 5Lt - vyrukui ant alaus. O kita karta man tevukas supjauste pas kaimyna su zeimeriu. O vinis tai rasit senukuose. Pirkit tokias dideles, siulyciau aukso spalvos. Kaladeles reikia nulakuoti, siulyciau lakuoti su vandens pagrindo laku, 1litras apie 10Lt kainuoja, jis nesmirdi. Vinis galima lankstyti, bet galima ir tiesias ikalt, tokias biski pakrypusias, graziau ziurisi. Kad jas sulankstyt reikia jau vyro dirbtuviu, kad galetum vini suspaust ir su replem palankstyt, bet nebutina ir tiesios gerai atrodys.
O papuosimui gelyciu ieskokit 1euro parduotuvese. Pora sakeliu smulkiu geliu paimi ir susikarpai. Jas greiciausiai pritvirtinsite priklijuodamos su moment ar karstais klijais. Ilgiau truksit jei raisiosit su siulais. Na o pabaigai tai ant kaladeles uzrasas - vaiko vardas, mokyklos pavadinimas, metai...Na jau cia ir pacios zinot ka norit uzrasyt.
sekmes darbuose.

ot driauges blush2.gif

user posted image
Su Tortadieniu DOMASSS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 08 gegužės 2012 - 19:07
Miela Domasss,
Metus skaičiuojam įvairiai:
medžių metus išduoda rievės,
Savo metus sparneliuose nešioja boružėlės...
O kaip savo metus turi skaičiuoti žmogus?
Skaičiuok juos pagal darbus,
pagal gerą išdalintą žodį,
pagal sukauptą patirtį,
medelį pasodintą,...
O pats geriausias būdas-
skaičiuoti pagal širdį,
Nes tiktai ji viena
tikrus metus atspindi.
Su gimimo diena!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 gegužės 2012 - 19:32
QUOTE(Betukas @ 2012 05 08, 19:27)
Sveikutės, mergaitės 4u.gif

Atlikau...Sulaukiau vertintojų, pagaliau  unsure.gif Stebėjo pamokas, atrodo viskas gerai  ax.gif  Tik esu vaikštanti bėda, vis sau neįtinku  doh.gif  Kažko graužiuos, atrodo galėjo geriau būti unsure.gif  Vaikai truputį išsigandę buvo, nedrąsūs. Vertintojos stebėjosi mano ramybe  doh.gif (taip ir nesupratau, ar čia pliusas ar minusas  biggrin.gif )Bet šiaip, viskas gerai - praėjau baisumą vieną  thumbup.gif

Į paštą įmesiu šios dienos pamokėlių reikaliukus  mirksiukas.gif

Šaunuolė, tris kart valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Betukas @ 2012 05 08, 19:58)
Uuuuppppppppppppsssssssssssss blush2.gif 

Domasss, su tortadieniu, gražaus likusio pavasario, gražios artėjančios vasaros ir visa ko geriausio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisidedu prie nuoširdžių sveikinimų user posted image ir atsiprašau, kad pražiopsojau doh.gif
Atsakyti