Zuzanėle, tai ką dovanosit?
Aš esu dovanojusi varpelius, kurie yra pakabinami tokie spalvoti iš vamzdelių sudaryti ir dar prikabinta tai žuvytė, tai kažkoks gyvūnėlis. Tai gal tokius pirkti?
Aš irgi užsakiau molinius varpelius su užrašu. Praeitoj laidoj dovanojau, tai vaikams labai patiko, dabar aišku bus kitokie, nes ta meistrė daro kasmet vis kitokius- o tai man labai patinka (tuo labiau, kad visai pigiai - po 3 Lt). Dar plius CD, nominaciniai diplomai tai manau, kad dovanos nepigiai išeis .
Aš pernai dovanojau ketvirtokams molinius varpelius, tai kai kurie net namo nesinešė, mokykloje paliko. Net ir mamos nepaėmė, paliko ant suolų gulėti. Apmaudu (pirkau už savo pinigus), bet jau pradedu išmokti dirbti tik tiems, kam to reikia. O abejingų buvo ir bus. Manau, kad verta dėl gerųjų pasistengti, o abejingieji tegul gyvena taip, kaip jiems norisi.
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 07, 18:26)
Aš irgi užsakiau molinius varpelius su užrašu. Praeitoj laidoj dovanojau, tai vaikams labai patiko, dabar aišku bus kitokie, nes ta meistrė daro kasmet vis kitokius- o tai man labai patinka (tuo labiau, kad visai pigiai - po 3 Lt).
Kaina išties verta dėmesio. Gal turi meistrės kontaktus?
Sveikos, mergaitės darbštuolės Jau nepilnas mėnuo liko darbuotis, tada atsipūsim. Mamyčių diena praėjo puikiai. Po bendros pradinukų programos klasėse dar padeklamavom kelis posmeliu, pdainavom, o tada surengėm Šauniausios mamytės rinkimus. Jos turėjo piešti savo vaiko portretą, ant galvos užsidėjusios lapą (šauniausia dailininkė), iš rašysenos atpažinti jai skirtą atviruką (puikiausia ekstrasensė), padainuoti dainelę (nuostabiausia dainininkė) bei iš figūrų kartu su vaiku sudėlioti savjonių mokyklą (originaliausia projektuotoja). Vaikai turėjo nuspręsti, kieno mamytė buvo šauniausia. Bet niekaip neišrinkom, nes visos buvo šaunios, tad visoms įteikėm po diplomą. Paskui mokinukai joms paserviravo stalą - atnešė arbatos ar kavos puodelį bei padėjo lėkštelę su savo suteptais sumuštiniais. Na, o mamos vaikus vaišino tortu, ir mokytojos nepamiršo
O dabar noriu jūsų paprašyti, gal kuri turit ir galit atsiųsti "Dainų gatvelės" cd?
O dabar noriu jūsų paprašyti, gal kuri turit ir galit atsiųsti "Dainų gatvelės" cd?
QUOTE(vaiduuse @ 2012 05 07, 19:00)
Mamyčių diena praėjo puikiai. Po bendros pradinukų programos klasėse dar padeklamavom kelis posmeliu, pdainavom, o tada surengėm Šauniausios mamytės rinkimus. Jos turėjo piešti savo vaiko portretą, ant galvos užsidėjusios lapą (šauniausia dailininkė), iš rašysenos atpažinti jai skirtą atviruką (puikiausia ekstrasensė), padainuoti dainelę (nuostabiausia dainininkė) bei iš figūrų kartu su vaiku sudėlioti savjonių mokyklą (originaliausia projektuotoja). Vaikai turėjo nuspręsti, kieno mamytė buvo šauniausia. Bet niekaip neišrinkom, nes visos buvo šaunios, tad visoms įteikėm po diplomą. Paskui mokinukai joms paserviravo stalą - atnešė arbatos ar kavos puodelį bei padėjo lėkštelę su savo suteptais sumuštiniais. Na, o mamos vaikus vaišino tortu, ir mokytojos nepamiršo
Šauni šventė! Smagu, kad viskas taip sklandžiai praėjo!
Šventinių suvenyrų galima užsisakyti pas keramikus http://dskeramika.com/ . Ketvirtokams dovanojau tokį vamzdelį, į kurį įdėjau palinkėjimą, o šiemet abėcėlės šventei pirkau pigiai raideles po 2 Lt. Kiekvienam vaikui padarė jo vardo pirmąją raidelę ir dar berniukams raidelės su kepurėlėmis, o mergaitėms su kaspinėliais. Pažiūrėkite, gal ir jums patiks.
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 07, 18:59)
Kaina išties verta dėmesio. Gal turi meistrės kontaktus?
Pas mus Jaunimo kūrybos centre yra keramikų būrelis, tai jo vadovė ir gamins . Kontaktų neturiu, nes kolegė ten dažnai būna, tai užėjusi užsakė sau ir man ... Paieškosiu internetiniame puslapyje, gal ką rasiu, tai parašysiu į až
QUOTE(ninkute @ 2012 05 07, 19:21)
Zuzanėle, tai ką dovanosit?
Dar esu ieškojimuose... Niekaip neapsisprendžiu
Ačiū už keramikų nuorodą.
Ar aš ten nemoku ieškoti, ar ten visi varpeliai su angeliukais?
QUOTE(vaiduuse @ 2012 05 07, 19:00)
Sveikutės
Vaiduuse, turiu šį CD. Jei nebus vėlu, rytoj pasistengsiu atsiųsti