Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 22:59)
Ačiū širdingai. 4u.gif  Turiu rūpestingų tėvelių, kurie tikrai apsidžiaugs šiais diktantais, nes yra manęs prašę to anksčiau.

Aš į savo puslapį įdėjau diktantus, nes tėvai padejavo, jog internete neranda ką savo vaikams padiktuoti.
Atsakyti
Iručiuk, ačiū už nominacijas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 06, 20:32)
Nepamenu kuri rašėte, kad ketvirtokams dovanojate nuotraukų diskus. O sakykit, ar foto renkate kiekvienam vaikui, kad būtų asmeniškesnės foto ar bendrai visos klasės dedate?

Aš visiems bendrai darau. Pasidarau vieną rinkinuką ir visiems padauginu... Kur ten kiekvienam išrinksi...
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 22:45)
Aš į savo puslapį įdėjau diktantus, nes tėvai padejavo, jog internete neranda ką savo vaikams padiktuoti.

Gal ir aš galėčiau į savo įsidėt? ax.gif nebereiktų rinkti... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 05 07, 09:33)

Domasss. ar galėčiau užsukti į tavo svetainę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 06, 20:32)
Nepamenu kuri rašėte, kad ketvirtokams dovanojate nuotraukų diskus. O sakykit, ar foto renkate kiekvienam vaikui, kad būtų asmeniškesnės foto ar bendrai visos klasės dedate?

as sudedu visas
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 05 07, 08:33)

Atsiųsk į mūsų paštą nuorodą savo svetainės.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 05 07, 16:21)
Atsiųsk į mūsų paštą nuorodą savo svetainės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 05 07, 10:33)

Taip, žinoma. Kam vargti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Kaip senai buvau prisijungusi paplepėti, vis laiko nėra ax.gif Mes su vaikais padarėme mamytėms dovanėles, labai daug dirbome, bet gavosi gražiai. Rytoj nufotografuosiu ir į paštą atsiųsiu. Išleistuvėms nieko neruošiu, bus tik paskutinė pamoka ir bendras renginys pradinukams. Kad jau vaikai nebenori mokytis, aš jiems siūliau. Dabar tik reikia dabar paskutinę pamoką sugalvoti. Ačiū visoms už nuostabias mintis, pati jau išsisėmiau blush2.gif Dar net nežinau ką dovanosiu ketvirtokams. Kompaktus tai tikrai, bet visiems įrašysiu vienodas nuotraukas, vaidinimus. Galvoju ir per paskutinę pamoką rodyti ant sienos.
Atsakyti
Labutis,
Sakykite ar ketvirtokams verta būtų dovana varpeliai su užrašu, nes kažkuri rašėte, kad buvote užsisakę. Įdomu, ar vertins tokią dovaną?
Patarkit, ką būtų galima padovanoti pirmokams, nes reikia juos pasveikinti su mokslo metų baigimu ir abėcėlės švente.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 07, 19:07)
Labutis,
Sakykite ar ketvirtokams verta būtų dovana varpeliai su užrašu, nes kažkuri rašėte, kad buvote užsisakę. Įdomu, ar vertins tokią dovaną?

Aš varpelių nedovanosiu. Nes vienai laidai kai dovanojau, dar nespėjo po šventės namo parsinešt- keli sukūlė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 gegužės 2012 - 17:18