Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 15:57)
Prašom smulkiau papasakoti apie lietų ir skėčius  smile.gif Pas mus dabar kaip tik liūtis už lango, tai suintrigavo šis metodas smile.gif

Šis metodas tinka dirbant grupėmis ir siekiant įtvirtinti mintiną skaičiavimą. Galima pasigaminti kelis plakatus-skėčius arba paprastuoju būdu- nupiešti lentoje tiek skėčių,kiek bus komandų. Ant skėčio užrašyti tiek veiksmų, kiek grupėje vaikų. Atsakymus vaikai rašo į lašelius, kurie nupiešti po veiksmais. Jei klasėje yra gabesnių vaikų, tai po lašeliu dar pripiešiu po balą ir prirašau papildomą veiksmą ( sudėties arba atimties).
Azartiškas žaidimas, skatina sveiką konkurenciją, komandinį darbą, bendradarbiavimą grupėse. thumbup.gif Baigusi darbą , pirmoji komanda turi galimybę ištaisyti klaidas tol, kol darbo nebaigs paskutinioji komanda.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 19:09)
Šis metodas tinka dirbant grupėmis ir siekiant įtvirtinti mintiną skaičiavimą. Galima pasigaminti kelis plakatus-skėčius arba paprastuoju būdu- nupiešti lentoje tiek skėčių,kiek bus komandų. Ant skėčio užrašyti tiek veiksmų, kiek grupėje vaikų. Atsakymus vaikai rašo į lašelius, kurie nupiešti po veiksmais. Jei klasėje yra gabesnių vaikų, tai po lašeliu dar pripiešiu po balą ir prirašau papildomą veiksmą ( sudėties arba atimties).
Azartiškas žaidimas, skatina sveiką konkurenciją, komandinį darbą, bendradarbiavimą grupėse. thumbup.gif Baigusi darbą , pirmoji komanda turi galimybę ištaisyti klaidas tol, kol darbo nebaigs paskutinioji komanda.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 19:09)

Sveikutės biggrin.gif Lutute, skaitau ir, atrodo, tu vis dar pilna noro dirbt bigsmile.gif pavydžiu tokios energijos
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 05 06, 19:17)
Sveikutės biggrin.gif Lutute, skaitau ir, atrodo, tu vis dar pilna noro dirbt  bigsmile.gif pavydžiu tokios energijos

Sveikute, age-melage. Net pati stebiuosi, kad šis pavasaris man toks darbingas bigsmile.gif Nors vienu metu buvo nusėdusios ir mano baterijos)))
Mergaitės, visoms stiprybės ir šypsenėlių, nes greit bus nerealus išsvajotas poilsis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 20:09)

Būtinai išbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 19:26)
Būtinai išbandysiu  thumbup.gif

Rityte, ar galiu pasinaudoti tavo svetainėje esančiais diktantais? Norėčiau juos įkelti į savo svetainę, bet be tavo palaiminimo nedrįstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 20:38)
Rityte, ar galiu pasinaudoti tavo svetainėje esančiais diktantais? Norėčiau juos įkelti į savo svetainę, bet be tavo palaiminimo nedrįstu ax.gif

Gali, bet nusikopijuoti ko gero tau neis. Aš tuoj juos į mūsų paštą atsiųsiu ir gali kelti smile.gif Mano tėvai tai labai jais patenkinti (tie, kurie savo vaikų žinioms neabejingi).

Jau nusiunčiau į mūsų bendrą paštą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 06 gegužės 2012 - 19:12
Nepamenu kuri rašėte, kad ketvirtokams dovanojate nuotraukų diskus. O sakykit, ar foto renkate kiekvienam vaikui, kad būtų asmeniškesnės foto ar bendrai visos klasės dedate?
Atsakyti
[quote)
Dėl išleistuvių, tai pas mus jau įprasta, kad mokytoja ruošia Sakykit, ką dovanojat ketvirtokams? Mestelkit idėjų. Gal turite padėkos pavyzdžių vaikams ar nominacijų?
[/quote]

Nominacijų buvau nuskiuntusi į paštą. Galima prisitaikyti. Jei nerasi, galėsiu pakartoti siuntinį.
Atsakyti
Sveikutės vėl 4u.gif

Nugarą jau paskaudo nuo sėdėjimo prie kompo...Ot esu lėtapėdė...Reik 4 pamokikėms pasiruošt, o aš atrodo, kad metams daryčiau doh.gif

Ir , aišku, vėl reik jūsų patarimo... blush2.gif Sakykit, kokios formos turi būti mano tų pamokų planai? g.gif Ar jau tokius labai išsamius pasidaryt? Dabar susimečiau, kaip man patogu, prisidirbau šio to...Ir pagalvojau, jei paprašys, kad gėdos nebūtų g.gif
Atsakyti
[quote=Iruciukass,2012 05 06, 20:38]
[quote)
Dėl išleistuvių, tai pas mus jau įprasta, kad mokytoja ruošia Sakykit, ką dovanojat ketvirtokams? Mestelkit idėjų. Gal turite padėkos pavyzdžių vaikams ar nominacijų?
[/quote]

Nominacijų buvau nuskiuntusi į paštą. Galima prisitaikyti. Jei nerasi, galėsiu pakartoti siuntinį.
[/quote]

Į paštą nusiunčiau nominacijas šiek tiek kitokias nei buvau siuntusi anksčiau. Gal prisitaikysi ką tinkamo.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 20:08)
Gali, bet nusikopijuoti ko gero tau neis. Aš tuoj juos į mūsų paštą atsiųsiu ir gali kelti smile.gif Mano tėvai tai labai jais patenkinti (tie, kurie savo vaikų žinioms neabejingi).
Jau nusiunčiau į mūsų bendrą paštą  smile.gif

Ačiū širdingai. 4u.gif Turiu rūpestingų tėvelių, kurie tikrai apsidžiaugs šiais diktantais, nes yra manęs prašę to anksčiau.
Atsakyti