Rityte, tu auksas . Milijonas ačiū tau už pagalbą, taip gražiai sukūrei , lieku skolinga
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 15:10)
Veiklos ir užduočių prisigalvojau pačių įvairiausių (lietus ir skėčiai)
Prašom smulkiau papasakoti apie lietų ir skėčius Pas mus dabar kaip tik liūtis už lango, tai suintrigavo šis metodas
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 06, 16:52)
Rityte, tu auksas . Milijonas ačiū tau už pagalbą, taip gražiai sukūrei , lieku skolinga
Rudenį grūdais atsilyginsi Džiaugiuosi, jei tiko, nes paskutiniu metu jaučiuosi visai nekūrybinga
QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 15:57)
Tai geriau jau iskarto keptais pyragais. Kam tau paciai vargti
QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 15:57)
Rudenį grūdais atsilyginsi Džiaugiuosi, jei tiko, nes paskutiniu metu jaučiuosi visai nekūrybinga
Aš apie save išvis patyliu , taip jaučiuosi išsisėmusi, kad nereikia ... Minčių nulis, dar gerai, kad turiu prisikaupusi jūsų idėjų, tai gelbsti, o jei ne, tai nežinau, kaip būtų ...
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 06, 16:28)
Grūdų būtų sunkoka gauti, o su pyragais lengviau
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 06, 17:41)
Aš čia kukliai grūdų užsiprašiau, o jei pyragų galiu gauti, tai išvis super
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 06, 17:28)
Nedrįsau iškart pyragų užsisakyti
Zuzanėle, o kodėl tokios pesimistinės nuotaikos dėl darbo. Ar tikrai nežinomybė dėl kitų metų?
QUOTE(Betukas @ 2012 05 06, 12:08)
Mano supratimu, mokytojo pareiga kažkaip gražiai atsisveikinti su vaikučiais mokykloje, o kiti planai (linksmoji dalis) - tėvelių reikalas. Neorganizuoja ir nereikia
Mano tokia pat nuomonė
Sveikos, mergaites
Pirmiausia sveikinu visas mamytes su musu svente
Kalbat apie isleistuves, tai vienoj temoj perskaiciau, atseit mokytoja "nusiplove "nuo isleistuviu ruosimo(sodybods ir t,t). Nu, bet atsiprasau, argi cia mokytoja turi tuo rupintis?? Ot mes islepine tevus, ane? tai jie turetu stengtis padaryti svente savo vaikams, ir opadekoti mokytojai, o ne mokytoja lakstyt ir ieskot jiems sodybos baliui, patyliu
Pirmiausia sveikinu visas mamytes su musu svente
Kalbat apie isleistuves, tai vienoj temoj perskaiciau, atseit mokytoja "nusiplove "nuo isleistuviu ruosimo(sodybods ir t,t). Nu, bet atsiprasau, argi cia mokytoja turi tuo rupintis?? Ot mes islepine tevus, ane? tai jie turetu stengtis padaryti svente savo vaikams, ir opadekoti mokytojai, o ne mokytoja lakstyt ir ieskot jiems sodybos baliui, patyliu
Va čia ir pamatom, kodėl vaikai tokie vartotojiški. Viską jiems paruošk. Tėvų pažiūros atsispindi.
Aš išleisdama ketvirtokus iš anksto pasakiau vaikams, kai pradėjo klasinėt apie išleistuves. Aš jus linksminau keturis metus, o dabar, jei jau jums reikia, tai prašykit tėvelių. Man tai nepriklauso. Tik iškilminga paskutinė pamoka. Tiesa, vietoj jos darėm ŠAUNIAUSIO KETVIRTOKO viktoriną.
Esu kažkada siuntus pristatymą. Turėtų būt pašte.
Aš išleisdama ketvirtokus iš anksto pasakiau vaikams, kai pradėjo klasinėt apie išleistuves. Aš jus linksminau keturis metus, o dabar, jei jau jums reikia, tai prašykit tėvelių. Man tai nepriklauso. Tik iškilminga paskutinė pamoka. Tiesa, vietoj jos darėm ŠAUNIAUSIO KETVIRTOKO viktoriną.
Esu kažkada siuntus pristatymą. Turėtų būt pašte.
QUOTE(ninkute @ 2012 05 06, 18:38)
Zuzanėle, o kodėl tokios pesimistinės nuotaikos dėl darbo. Ar tikrai nežinomybė dėl kitų metų?
Todėl, kad jau teiravausi ir nieko neturi pasiūlyt Kaip supratau, mano rūpestis susirast jį kur nors, nors aš ir ne savo noru netenku darbo... Niekam nerūpi ką aš veiksiu, tik akcentuoja, kad "labai jau būtų negerai, kad reiktų tau kompensaciją mokėt. Didelių pinigų įstaiga netektų"...
Dėl išleistuvių, tai pas mus jau įprasta, kad mokytoja ruošia atsisveikinimo šventę, paskutinę pamoką, o dėl linksmosios dalies net nesikišam į tuos reikalus.
Sakykit, ką dovanojat ketvirtokams? Mestelkit idėjų. Gal turite padėkos pavyzdžių vaikams ar nominacijų?
Sakykit, ką dovanojat ketvirtokams? Mestelkit idėjų. Gal turite padėkos pavyzdžių vaikams ar nominacijų?
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 06, 18:56)
Todėl, kad jau teiravausi ir nieko neturi pasiūlyt Kaip supratau, mano rūpestis susirast jį kur nors, nors aš ir ne savo noru netenku darbo... Niekam nerūpi ką aš veiksiu, tik akcentuoja, kad "labai jau būtų negerai, kad reiktų tau kompensaciją mokėt. Didelių pinigų įstaiga netektų"...
Siaubas kažkoks ... Pas mus tai šiemet dar labai geranoriškai mokės mokytojams išeitines kompensacijas, apskritai, mūsų direktorius šiuo klausimu labai palaiko mokytojus ir stengiasi dėl jų išpešti viską, kas įmanoma
P.S. Dėl linksmosios dalies sutinku 100% ir pasimokiau šiemet visiems ateinantiems metams į priekį . Kaip kokia durnė pasitariau su vaikais, pasiūliau išvyką, jiems labai patiko, tai užsakiau. Sužinojo tėvai, tai daugiau kaip pusė buvo nepatenkintų . Ir dėl ko? Ogi "kam to reikia? Suvalgytų tortą mokykloj ir užtenka" . Kadangi vaikams jau pažadėta, tai šiemet dar sukandus dantis tęsiu pažadus, bet kad aš daugiau gyvenime ką nors panašaus daryčiau ketvirtokams, tai nei už ką . Lyg man čia labiausiai reikėtų ...