Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Rityte, tu auksas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Milijonas ačiū tau už pagalbą, taip gražiai sukūrei wub.gif wub.gif wub.gif , lieku skolinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 15:10)
Veiklos ir užduočių prisigalvojau pačių įvairiausių (lietus ir skėčiai)

Prašom smulkiau papasakoti apie lietų ir skėčius smile.gif Pas mus dabar kaip tik liūtis už lango, tai suintrigavo šis metodas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 06, 16:52)
Rityte, tu auksas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Milijonas ačiū tau už pagalbą, taip gražiai sukūrei  wub.gif  wub.gif  wub.gif , lieku skolinga  mirksiukas.gif

Rudenį grūdais atsilyginsi lotuliukas.gif Džiaugiuosi, jei tiko, nes paskutiniu metu jaučiuosi visai nekūrybinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 06 gegužės 2012 - 14:55
QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 15:57)

Papildyta:

Rudenį grūdais atsilyginsi  lotuliukas.gif 

Tai geriau jau iskarto keptais pyragais. Kam tau paciai vargti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 05 06, 15:57)
Rudenį grūdais atsilyginsi  lotuliukas.gif  Džiaugiuosi, jei tiko, nes paskutiniu metu jaučiuosi visai nekūrybinga  smile.gif

Aš apie save išvis patyliu doh.gif , taip jaučiuosi išsisėmusi, kad nereikia doh.gif ... Minčių nulis, dar gerai, kad turiu prisikaupusi jūsų idėjų, tai gelbsti, o jei ne, tai nežinau, kaip būtų blush2.gif ...

QUOTE(elimak7 @ 2012 05 06, 16:28)
Tai geriau jau iskarto  keptais pyragais. Kam tau paciai vargti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Grūdų būtų sunkoka gauti, o su pyragais lengviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 06, 17:41)

drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Grūdų būtų sunkoka gauti, o su pyragais lengviau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš čia kukliai grūdų užsiprašiau, o jei pyragų galiu gauti, tai išvis super bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 06, 17:28)
Tai geriau jau iskarto  keptais pyragais. Kam tau paciai vargti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nedrįsau iškart pyragų užsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
Zuzanėle, o kodėl tokios pesimistinės nuotaikos dėl darbo. Ar tikrai nežinomybė dėl kitų metų?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 05 06, 12:08)
Mano supratimu, mokytojo pareiga kažkaip gražiai atsisveikinti su vaikučiais mokykloje, o kiti planai (linksmoji dalis) - tėvelių reikalas. Neorganizuoja ir nereikia  cool.gif

Mano tokia pat nuomonė drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

Pirmiausia sveikinu visas mamytes su musu svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kalbat apie isleistuves, tai vienoj temoj perskaiciau, atseit mokytoja "nusiplove "nuo isleistuviu ruosimo(sodybods ir t,t). Nu, bet atsiprasau, argi cia mokytoja turi tuo rupintis?? Ot mes islepine tevus, ane? tai jie turetu stengtis padaryti svente savo vaikams, ir opadekoti mokytojai, o ne mokytoja lakstyt ir ieskot jiems sodybos baliui, patyliu doh.gif
Atsakyti
Va čia ir pamatom, kodėl vaikai tokie vartotojiški. Viską jiems paruošk. Tėvų pažiūros atsispindi.

Aš išleisdama ketvirtokus iš anksto pasakiau vaikams, kai pradėjo klasinėt apie išleistuves. Aš jus linksminau keturis metus, o dabar, jei jau jums reikia, tai prašykit tėvelių. Man tai nepriklauso. Tik iškilminga paskutinė pamoka. Tiesa, vietoj jos darėm ŠAUNIAUSIO KETVIRTOKO viktoriną.
Esu kažkada siuntus pristatymą. Turėtų būt pašte.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 06, 18:38)
Zuzanėle, o kodėl tokios pesimistinės nuotaikos dėl darbo. Ar tikrai nežinomybė dėl kitų metų?

Todėl, kad jau teiravausi ir nieko neturi pasiūlyt unsure.gif Kaip supratau, mano rūpestis susirast jį kur nors, nors aš ir ne savo noru netenku darbo... Niekam nerūpi ką aš veiksiu, tik akcentuoja, kad "labai jau būtų negerai, kad reiktų tau kompensaciją mokėt. Didelių pinigų įstaiga netektų"...
Atsakyti
Dėl išleistuvių, tai pas mus jau įprasta, kad mokytoja ruošia atsisveikinimo šventę, paskutinę pamoką, o dėl linksmosios dalies net nesikišam į tuos reikalus.
Sakykit, ką dovanojat ketvirtokams? Mestelkit idėjų. Gal turite padėkos pavyzdžių vaikams ar nominacijų?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 06, 18:56)
Todėl, kad jau teiravausi ir nieko neturi pasiūlyt unsure.gif Kaip supratau, mano rūpestis susirast jį kur nors, nors aš ir ne savo noru netenku darbo... Niekam nerūpi ką aš veiksiu, tik akcentuoja, kad "labai jau būtų negerai, kad reiktų tau kompensaciją mokėt. Didelių pinigų įstaiga netektų"...

Siaubas kažkoks blink.gif ... Pas mus tai šiemet dar labai geranoriškai mokės mokytojams išeitines kompensacijas, apskritai, mūsų direktorius šiuo klausimu labai palaiko mokytojus ir stengiasi dėl jų išpešti viską, kas įmanoma mirksiukas.gif
P.S. Dėl linksmosios dalies sutinku 100% ir pasimokiau šiemet visiems ateinantiems metams į priekį doh.gif . Kaip kokia durnė pasitariau su vaikais, pasiūliau išvyką, jiems labai patiko, tai užsakiau. Sužinojo tėvai, tai daugiau kaip pusė buvo nepatenkintų doh.gif . Ir dėl ko? Ogi "kam to reikia? Suvalgytų tortą mokykloj ir užtenka" doh.gif . Kadangi vaikams jau pažadėta, tai šiemet dar sukandus dantis tęsiu pažadus, bet kad aš daugiau gyvenime ką nors panašaus daryčiau ketvirtokams, tai nei už ką gun_bandana.gif . Lyg man čia labiausiai reikėtų doh.gif blink.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 06 gegužės 2012 - 18:05