Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 05, 21:55)
Ačiū  4u.gif , būtų gerai ir tekstas  blush2.gif  - norisi kažkaip gražiai surašyti, o minčių ne marios  blush2.gif

O už ką norėtum tėvams dėkoti? O gal čia vaikai tėvams už kažką dėkoja? Mestelk mintį už ką toji padėka, gal ką nors bendromis jėgomis sukursime smile.gif
Atsakyti
as saviskiams ketvirtokams dovanoju nuotrauku diskus ir medali molini su mokyklos pavadinimu. Medalis 4 formos su mokinuku nesanciu kuprine.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 05, 21:19)
O kur užsakinėjai? Kokia kaina?

Radau internete p. Kazimiero kontaktus: 868254432
Pasiskambinau ir sutariau dėl kainos. Pernai mokėjau po 6 Litus, nors pradžioj prašė 8 Lt.
Tiesa, dar dovanojau kiekvienam po filmuką "Gražiausių mokyklinių akimirkų". Prieš tai kiekvieną mokinį atskirai filmavau, užduodama tą patį klausimą: "Kokią profesiją pasirinks užaugęs ir kodėl? Įsimintiniausia diena mokykloje? Labiausiai patikusi išvyka?" Dariau su movie maker, parinkau foninės muzikos ir t.t.
Per išleistuves šį filmuką parodžiau, o po to kiekvienam padovanojau po diską ( sumaketavau po spalvotą užrašą+ įdėjau klasės foto) ant disko viršelio. Dabartiniai penktokai sako, kad ir dabar dar akį užmeta ir džiaugiasi šia dovana wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 05 gegužės 2012 - 22:37
[quote=lutute1,2012 05 05, 23:27]
Pasiskambinau ir sutariau dėl kainos. Pernai mokėjau po 6 Litus, nors pradžioj prašė 8 Lt.
Tiesa, dar dovanojau kiekvienam po filmuką "Gražiausių mokyklinių akimirkų". Prieš tai kiekvieną mokinį atskirai filmavau, užduodama tą patį klausimą: "Kokią profesiją pasirinks užaugęs ir kodėl? Įsimintiniausia diena mokykloje? Labiausiai patikusi išvyka?" Dariau su movie maker, parinkau foninės muzikos ir t.t.
Per išleistuves šį filmuką parodžiau, o po to kiekvienam padovanojau po diską ( sumaketavau po spalvotą užrašą+ įdėjau klasės foto) ant disko viršelio. Dabartiniai penktokai sako, kad ir dabar dar akį užmeta ir džiaugiasi šia dovana wub.gif
[/quote

thumbup.gif Šaunuolė mokytoja. Aš taip nesugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 05, 23:27)
Pasiskambinau ir sutariau dėl kainos. Pernai mokėjau po 6 Litus, nors pradžioj  prašė 8 Lt.

Tas ponas dar turi savo internetinį puslapį
http://cera.lt/index...ra/lt/varpeliai
Mes taip pat iš jo varpelius perkam dvyliktokams. Užsakėm virš 100, tai mums dar pigiau kainuos.

Vis žaviuosi jūsų kūrybingumu ir kiek gerų minčių atrandu.. Dabar galvoju švęst pirmos klasės gimtadienį. Gal irgi pasiskolinsiu mintį pakalbint ir pafilmuot vaikus... Gal dar kas šventė klasės gimtadienius? Kažkada forume buvo apie tai kalbama, bet pašte nieko apie tai neradau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 06 gegužės 2012 - 08:01
QUOTE(rityte @ 2012 05 05, 21:25)
O už ką norėtum tėvams dėkoti? O gal čia vaikai tėvams už kažką dėkoja? Mestelk mintį už ką toji padėka, gal ką nors bendromis jėgomis sukursime smile.gif

Už rūpestį, pagalbą mokytojai, atidumą ir t.t. Ko gero neišeis visiems įteikti po padėką, nes buvo pusė ar daugiau kaip pusė, kuriems niekas nerūpėjo, niekuo nepadėjo ir užkulisiuose reiškė nepasitenkinimą bet kuo ir komentavo tai, kas jų nuomone buvo ne taip. Bet buvo tokių, kurie visą širdį įdėjo, net neklausdami, ko reikia, patys ėmėsi iniciatyvos, suko galvas kaip man padėti vienu ar kitu atveju. Dabar ruošiamės išleistuvinei išvykai tai viena mama tiesiog iš kailio neriasi, kad tik vaikams būtų kuo įsimintiniau mirksiukas.gif . Tai va tokiems ir norisi padėkoti iš visos širdies ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 06, 10:27)
Tai va tokiems ir norisi padėkoti iš visos širdies  ax.gif .

Šaunūs tėvai. O aš tokių neturiu. Nė pirštelio nepajudina. Net nepasiteirauja, ar ko reikia, gal pagalbos... Vienai mamai dar šiek tiek rūpi, o kitiems... unsure.gif Todėl ir aš nesiverčiu per galvą. Nors išleistuvės ant nosies, bet niekas nepasigedo susirinkimo. O aš specialiai neskubu jo daryti. Galvoju gal kas užklaus... Nė vienas. Gal visai jo nedaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 06, 08:40)
Šaunūs tėvai. O aš tokių neturiu. Nė pirštelio nepajudina. Net nepasiteirauja, ar ko reikia, gal pagalbos... Vienai mamai dar šiek tiek rūpi, o kitiems... unsure.gif Todėl ir aš nesiverčiu per galvą. Nors išleistuvės ant nosies, bet niekas nepasigedo susirinkimo. O aš specialiai neskubu jo daryti. Galvoju gal kas užklaus... Nė vienas. Gal visai jo nedaryt? g.gif

Labukas 4u.gif
Liūdna, kad toks požiūris verysad.gif Maniškiai irgi nepuola į pagalbą, bet yra pora mamyčių, kurios neatsako niekad wub.gif Bet jau aišku reik pačiai pršyt doh.gif

Mano supratimu, mokytojo pareiga kažkaip gražiai atsisveikinti su vaikučiais mokykloje, o kiti planai (linksmoji dalis) - tėvelių reikalas. Neorganizuoja ir nereikia cool.gif

Uch, aš vargstu ruošiuos aantradieniui...O bijau, siaubas baubas kažkoks unsure.gif Mergaitės, patarkite, o jei per matetmatiką tądien aš neimsiu vadovėlio, savaippravesiu pamoką, juk nieko tokio g.gif Svarbu tema išlieka ta, o kaip - jau mano reikalas, ane? unsure.gif Bijau, kad per paprastai nebūtų, bet kita vertus - juk dar tik antrokai, labai irgi neišmandravosi.
Gal turite kokių įdomybių pasiūlyti refleksijai? Panikuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 06, 09:40)

Pas mus tai susirinkimų datą nustato valdžia ir pas visas vienu laiku būna, bet jei to nebūtų, tai aš tikrai vietoj tavęs nedaryčiau - jei nereikia tėvams, tai nereikia ir mokytojai ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 05 06, 13:08)
Mergaitės, patarkite, o jei per matetmatiką tądien aš neimsiu vadovėlio, savaippravesiu pamoką, juk nieko tokio g.gif Svarbu tema išlieka ta, o kaip  - jau mano reikalas, ane?  unsure.gif

Betuk, tai yra privalumas, jei pamoką gebi pravesti įdomiai nenaudodama vadovėlio ir pratybų sąs. Atsiskleidžia mokytojos kūrybiškumas ir inovatyvumas. smile.gif
Aš vedžiau tokiu būdu matematikos pamoką pirmokams. Veiklos ir užduočių prisigalvojau pačių įvairiausių ( Loto, dėlionė, lietus ir skėčiai, kauliuko mintinas žaidimas ir kt.), Mokiniai skaidrėse stebėjo užduotis+ gaudavo įvairių personažų užduotis vokuose. Refleksijai susirinkome į ratą su šviesoforu. Pasidalinome savo įspūdžiais ( ką sužinojau naujo? ką norėčiau dar patobulinti?) ir uždegėme kiekvienas savo švieselę. Kadangi žalių švieselių buvo dauguma, tai pasidžiaugėme puikiai pavykusia pamoka ir šauniomis vaikų žiniomis drinks_cheers.gif
Betuk, kuo didžiausios sėkmės antradienį! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 06, 14:10)
Betuk, tai yra privalumas, jei pamoką gebi pravesti įdomiai nenaudodama vadovėlio ir pratybų sąs. Atsiskleidžia mokytojos kūrybiškumas ir inovatyvumas. smile.gif
Aš vedžiau tokiu būdu matematikos pamoką pirmokams. Veiklos ir užduočių prisigalvojau pačių įvairiausių ( Loto, dėlionė, lietus ir skėčiai, kauliuko mintinas žaidimas ir kt.), Mokiniai skaidrėse  stebėjo užduotis+ gaudavo įvairių personažų užduotis vokuose. Refleksijai susirinkome į ratą su šviesoforu. Pasidalinome savo įspūdžiais ( ką sužinojau naujo? ką norėčiau dar patobulinti?) ir uždegėme kiekvienas savo švieselę. Kadangi žalių švieselių buvo dauguma, tai pasidžiaugėme puikiai pavykusia pamoka ir šauniomis vaikų žiniomis drinks_cheers.gif
Betuk, kuo didžiausios sėkmės antradienį! 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 06, 10:27)
Už rūpestį, pagalbą mokytojai, atidumą ir t.t. Ko gero neišeis visiems įteikti po padėką, nes buvo pusė ar daugiau kaip pusė, kuriems niekas nerūpėjo, niekuo nepadėjo ir užkulisiuose reiškė nepasitenkinimą bet kuo ir komentavo tai, kas jų nuomone buvo ne taip. Bet buvo tokių, kurie visą širdį įdėjo, net neklausdami, ko reikia, patys ėmėsi iniciatyvos, suko galvas kaip man padėti vienu ar kitu atveju. Dabar ruošiamės išleistuvinei išvykai tai viena mama tiesiog iš kailio neriasi, kad tik vaikams būtų kuo įsimintiniau  mirksiukas.gif . Tai va tokiems ir norisi padėkoti iš visos širdies  ax.gif .

Nusiunčiau į paštą tą pačią padėką su įrašytu tekstu smile.gif Jei kažkuri mintis netiks, pasitobulinsi 4u.gif
Atsakyti