Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 05, 09:18)
Sveikos,

šiandien jau susivokiu kas ir kaip. Jau išsimiegojau. Vaikai euforijoje, sakė, kad taip nakvoti gali ir iki mokslo metų pabaigos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Naktis beveik nemiegota, pačiai pavyko pora valandų nusnūsti. Kaip ir nieko ypatingo neveikėm, vaikai tiesiog džiaugėsi buvimu kartu, bet tikrai buvo smagu  smile.gif .
Laiko liko tikrai nedaug.  Metas rimtai pradėti galvoti apie paskutinę pamoką.

Baltai pavydžiu tau tokio entuziazmo wub.gif , fantastiška mokytoja esi wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turite kokių padėkų tėvams - paruoštukų, kuriuos galima būtų pagal save pasikoreguoti ax.gif ? ax.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif .
Atsakyti
O aš tai ieškau minčių paskutiniam ketvirtokų tėvelių susirinkimui, išleistuvėms ir dovanėlei... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 05, 15:09)
O aš tai ieškau minčių paskutiniam ketvirtokų tėvelių susirinkimui, išleistuvėms ir dovanėlei... g.gif

Aš galvoju vaikams padovanoti po prisiminimų diską. Sudėsiu nuotraukas, nuskanuotus darbus pirmokiškus ir vėlesnius kai kuriuos, dar kokių minčių įterpsiu, nežinau tik, ar daryti kaip skaidres, ar kaip filmuką g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 05, 15:04)
Mergaitės, gal kas turite kokių padėkų tėvams - paruoštukų, kuriuos galima būtų pagal save pasikoreguoti  ax.gif ? ax.gif Būčiau labai dėkinga  4u.gif .

Nusiunčiau į paštą padėką tėvams. Ten tik šablonas, tekstą reikia įsirašyti pačiai. Dariau savo renginiui, tekstą ištryniau. Naudokis, jei patiks smile.gif

Pavydžiu visoms darbinės energijos, nes mano "kuras" kažkaip ne laiku baigėsi, laukiu atostogų kaip didžiausio išganymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 05 gegužės 2012 - 17:13
QUOTE(rityte @ 2012 05 05, 19:11)
Pavydžiu visoms darbinės energijos, nes mano "kuras" kažkaip ne laiku baigėsi, laukiu atostogų kaip didžiausio išganymo smile.gif

O "mano bakas" kaip tik pilnas degalų... Įgavau naujų jėgų. Norisi "prieš galą" pasispardyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 05, 19:26)
O "mano bakas" kaip tik pilnas degalų... Įgavau naujų jėgų. Norisi "prieš galą" pasispardyt  biggrin.gif

Gal paslaptį kokią žinai, kur tų degalų gauti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 05 05, 19:27)
Gal paslaptį kokią žinai, kur tų degalų gauti?  biggrin.gif

Kai jauti, jog tiksi paskutinės dienos mokykloj, ir žinai, kad laukia nežinomybė- ar dar teks kažkada dirbt mokytoja, tai atsiranda tarsi naujas įkvėpimas ir norisi kuo daugiau padaryt ir įgyvendint... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 05, 09:29)
Mano šventė vakar praėjo super. Noriu dar kartą padėkoti visoms mergaitėms padėjusioms dėl dainelių.  wub.gif

drinks_cheers.gif Jungiuosi prie padėkų už visas atsiųstas dainelių fonogramas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mūsų koncertas irgi liuks pavyko. Nušluostėm ir muzikui nosį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet po koncerto mamas su vaikais palikau vienus pasisėdėt ir lėkiau į anglų kursus. Ot maratonas!

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 05, 18:31)
Kai jauti, jog tiksi paskutinės dienos mokykloj, ir žinai, kad laukia nežinomybė- ar dar teks kažkada dirbt mokytoja, tai atsiranda tarsi naujas įkvėpimas ir norisi kuo daugiau padaryt ir įgyvendint... rolleyes.gif

Zuzanėlė, tu šaunuolė - stipruolė. Aš, žinodama, kad čia mano paskutinės... tikrai taip nesistengčiau schmoll.gif Sėkmės tau!
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 05 05, 18:11)
Nusiunčiau į paštą padėką tėvams. Ten tik šablonas, tekstą reikia įsirašyti pačiai. Dariau savo renginiui, tekstą ištryniau. Naudokis, jei patiks smile.gif

Ačiū 4u.gif , būtų gerai ir tekstas blush2.gif - norisi kažkaip gražiai surašyti, o minčių ne marios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 05 gegužės 2012 - 19:57
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 05, 15:09)

Aš praeitais metais savo ketvirtokams užsakinėjau dovanų po molinį varpelį. Ant jo buvo žodžiai "Prisiminimui nuo pirmosios mokytojos...."- mokyklos pav. ir mokslo metai, pvz.: 2008-2012 m.m. Simbolinė dovanėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 05 05, 20:03)
Zuzanėlė, tu šaunuolė - stipruolė. Aš, žinodama, kad čia mano paskutinės... tikrai taip nesistengčiau  schmoll.gif Sėkmės tau!

Buvau jau nuleidus rankas, niekas nebedomino, o dar per vieną savaitę užklupo krūva nemalonumų, tai vos atlaikiau. Bet... Iš kažkur atsirado stiprybės ir puoliau darbuotis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 05, 22:18)
Aš praeitais metais  savo ketvirtokams užsakinėjau dovanų po molinį varpelį. Ant jo buvo žodžiai "Prisiminimui nuo pirmosios mokytojos...."- mokyklos pav. ir mokslo metai, pvz.: 2008-2012 m.m. Simbolinė dovanėlė smile.gif

O kur užsakinėjai? Kokia kaina?
Atsakyti