Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(R.@usra @ 2012 05 03, 20:37)
Bet ten bus dainos įrašas, o ne natos unsure.gif Ar tiks?

Jei Tau nesudaro didelių sunkumų, tai atsiųsk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 05 03, 21:40)
Jei Tau nesudaro didelių sunkumų, tai atsiųsk ax.gif

Būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mažumėlė pasiguosiu ..Man rytoj dviguba "šventė"- tėvų susirinkimas ir Mamos dienai koncertas. Laukia salės puošimas, parodos vietos parengimas, etikečių eksponatams maketavimas, mikrofonų ir muzikinio centro pajungimas, padėkų maketavimas ir t.t. Jau nekalbu apie 80 kėdžių salėje sutampymą. doh.gif Turbūt ropom namo sugrįšiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 03 gegužės 2012 - 21:20
Tą patį, tik mažesnei auditorijai ir aš šiandien ,,apturėjau"... Dariau savo klasės mamoms. Irgi užteko rūpestėlių... smile.gif Dar daug darbelių mūsų laukia iki galo... g.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 05 03, 22:26)
Tą patį, tik mažesnei auditorijai ir aš šiandien ,,apturėjau"... Dariau savo klasės mamoms. Irgi užteko rūpestėlių... smile.gif  Dar daug darbelių mūsų laukia iki galo... g.gif

Norėčiau, kad šiandien jau būtų man po visko. Pavydžiu baltai Tau, domassss. Ramiai miegosi po toookių darbelių smile.gif
Atsakyti
Lutute, o kodėl tau reikia kėdes tampyti? O kur mokiniai? Niekada kėdžių netampome, nes yra vaikai ir jiems tik pasakyk, kad reikia kėdes sunešti, tai griūdami lekia.
Atsakyti
Latute, laikykis, tikrai viska susitvarkysi ir pasidarysi, smile.gif svarbiausia nesinervuot ir viskas eisis kaip is pypkes biggrin.gif
Tiesa, merginos, gal apsvieskite mane del tu naktu mokykloje, jusu vadovybe leidzia tokius renginukus daryti???ar kaip cia?
Atsakyti
Dėl naktų vadovybė leidžia ir jokių problemų nebūna. Apšvieskit mane dėl ketvirtokų standartizuotų testų. Ar tikrai gerai suprantu, kad skaitymo visi testai reikia atlikti per 45 min. O gal galima rinktis tekstą vieną, paaiškinkit, nes atsiprašau, bet kažkokia nesąmonė, jei tai visus reikia atlikti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 03, 22:09)
Lutute, o kodėl tau reikia kėdes tampyti? O kur mokiniai? Niekada kėdžių netampome, nes yra vaikai ir jiems tik pasakyk, kad reikia kėdes sunešti, tai griūdami lekia.

Aš tai nejudinu piršto, juk vakai gali viską sunešti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 03, 23:19)
Dėl naktų vadovybė leidžia ir jokių problemų nebūna. Apšvieskit mane dėl ketvirtokų standartizuotų testų. Ar tikrai gerai suprantu, kad skaitymo visi testai reikia atlikti per 45 min. O gal galima rinktis tekstą vieną, paaiškinkit, nes atsiprašau, bet kažkokia nesąmonė, jei tai visus reikia atlikti.

ŠM duotus testus reikia atlikti per 45 minutes ir visus. Vaikai labai normaliai viską spėja ir rezultatai, bent mūsų mokykloje, labai LABAI normalūs - t.y. atšviečiantys realią būsėną. Trys, kurie neišlaikė, to ir buvo verti schmoll.gif
Visus testus reikia atlikti per pamoką. Patikėk, vaikai sugeba atlikti ir per trumpesnį laiką. Pvz., matematiką. Rezultatai jų , žinoma, nedžiugina, bet ką daryt smile.gif
Atsakyti
labas rytas. Mes šiandien irgi turim dvigubą šventę, tik klasėje mamytėms patarnaus vaikai, kad mokytojai nereikėtų lakstyt.Aš tik užduotis paruošiau mamoms, o vaikai vaišins jas pačių pagamintais sumuštiniais ir kava (arbata). Susakiau viską, ko reikia, atsinešt, žiūrėsim, ar nepamiršo. O iš pat ryto vėl repeticija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 03, 23:19)

Mes vakar raseme matematika. Tikrai buvo ne tie testai kurie duoti internetiniame puslapyje. Buvo kitos 34 užduotys per 45 min.

Su lietuviu kalba viena diena rasinys per 45 min ir kita diena teksto suvokimas tik per 45 min. Kiek yra skaitymo testu valdzia nesako. Bet pagal pvz kur duota trys testai 45 min. Nes trecio testo keli klausimai yra is visu triju tekstu.
Papildyta:
Ir astuntokai rase teksto suvokima , tai buvo ideti du tekstai. Pirmas labai ilgas o kitas trumpesnis doh.gif
Atsakyti