Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labas vakarėlis smile.gif
šiandien beiškodama, kur būtų galima su vaikais nulėkti, radau neblogų ir sakyčiau gan pigių pasiūlymų. Vieną jau nusižiūrėjau mirksiukas.gif
Dalinuosi, gal kam pravers
http://www.travel-sh...iams-lietuvoje/
Atsakyti
Mergaitės, šiandien aš pabūsiu didžiąja kaulytoja. Gal turite kur savo archyvuose fonogramas Lauros Remeikienės dainos "Esu mažytė" ir Dolskio "Lietuvaitė".Laaaaabai reikia rytojui blush2.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Gaila, bet padėti negaliu, nes neturiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 05 02, 22:51)
Gaila, bet padėti negaliu, nes neturiu sad.gif

cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 02, 22:36)
Mergaitės, šiandien aš pabūsiu didžiąja kaulytoja. Gal turite kur savo archyvuose fonogramas Lauros Remeikienės dainos "Esu mažytė" ir Dolskio "Lietuvaitė".Laaaaabai reikia rytojui blush2.gif  gun_bandana.gif

Neradau ir as . Vakar visa diena knisausi g.gif Jau buvau nuejusi ir pas muzikes, bet deja schmoll.gif Gaila kad negalejau padeti
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri turi natas ir žodžius "Spalvoti nykštukai" dainos.

Kaidaise šile,
šile po eggle
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 03, 07:16)
Neradau ir as . Vakar visa diena knisausi g.gif Jau buvau nuejusi ir pas muzikes, bet deja schmoll.gif  Gaila kad negalejau padeti

Elimak, ačiū Tau širdingai už rūpestėlį ir pastangas. Vien žinojimas, kad rūpinaisi, ieškojai, stengeisi -mane kelia kaip ant sparnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 02, 21:36)
Mergaitės, šiandien aš pabūsiu didžiąja kaulytoja. Gal turite kur savo archyvuose fonogramas Lauros Remeikienės dainos "Esu mažytė"

Radau klasėje, kai būsiu namie, atsiųsiu, nes klasės kompiuteryje man neleidžia kopijuoti. Palauk dar trupurį.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 05 03, 11:03)

Lutute, pažiūrėk pašte, kažkaip gal ir pavyko
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kitą savaitę darau tėvelių susirinkimą. Gal turite minčių, kaip jį būtų galima pravesti, nes jau paskutinis (mokiniai ketvirtokai). Duodavau tėveliams parašyti savo vaikui laišką, kurį vaikas skaitydavo per paskutinę pamoką. Galvoju ir dabar, bet... Turiu tos pačios šeimos vaikų, tai gal ką kita pasiūlysit. Nesinori kartotis g.gif
Atsakyti
Įmečiau į paštą galutinį šokių mikso variantą rolleyes.gif Gal kam pravers...
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 05 03, 12:24)
Lutute, pažiūrėk pašte, kažkaip gal ir pavyko

b.s. radau Tavo siuntinuką pašte. thumbup.gif Labai Tau dėkoju, kad esi puiki draugė ir pagalbininkė
user posted image
Atsakyti