Labas vakarėlis
šiandien beiškodama, kur būtų galima su vaikais nulėkti, radau neblogų ir sakyčiau gan pigių pasiūlymų. Vieną jau nusižiūrėjau
Dalinuosi, gal kam pravers
http://www.travel-sh...iams-lietuvoje/
Mergaitės, šiandien aš pabūsiu didžiąja kaulytoja. Gal turite kur savo archyvuose fonogramas Lauros Remeikienės dainos "Esu mažytė" ir Dolskio "Lietuvaitė".Laaaaabai reikia rytojui
Gaila, bet padėti negaliu, nes neturiu
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 02, 22:36)
Mergaitės, šiandien aš pabūsiu didžiąja kaulytoja. Gal turite kur savo archyvuose fonogramas Lauros Remeikienės dainos "Esu mažytė" ir Dolskio "Lietuvaitė".Laaaaabai reikia rytojui
Neradau ir as . Vakar visa diena knisausi Jau buvau nuejusi ir pas muzikes, bet deja Gaila kad negalejau padeti
Sveikutės, gal kuri turi natas ir žodžius "Spalvoti nykštukai" dainos.
Kaidaise šile,
šile po eggle
Kaidaise šile,
šile po eggle
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 03, 07:16)
Neradau ir as . Vakar visa diena knisausi Jau buvau nuejusi ir pas muzikes, bet deja Gaila kad negalejau padeti
Elimak, ačiū Tau širdingai už rūpestėlį ir pastangas. Vien žinojimas, kad rūpinaisi, ieškojai, stengeisi -mane kelia kaip ant sparnų
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 02, 21:36)
Mergaitės, šiandien aš pabūsiu didžiąja kaulytoja. Gal turite kur savo archyvuose fonogramas Lauros Remeikienės dainos "Esu mažytė"
Radau klasėje, kai būsiu namie, atsiųsiu, nes klasės kompiuteryje man neleidžia kopijuoti. Palauk dar trupurį.
Sveikutės
Kitą savaitę darau tėvelių susirinkimą. Gal turite minčių, kaip jį būtų galima pravesti, nes jau paskutinis (mokiniai ketvirtokai). Duodavau tėveliams parašyti savo vaikui laišką, kurį vaikas skaitydavo per paskutinę pamoką. Galvoju ir dabar, bet... Turiu tos pačios šeimos vaikų, tai gal ką kita pasiūlysit. Nesinori kartotis
Kitą savaitę darau tėvelių susirinkimą. Gal turite minčių, kaip jį būtų galima pravesti, nes jau paskutinis (mokiniai ketvirtokai). Duodavau tėveliams parašyti savo vaikui laišką, kurį vaikas skaitydavo per paskutinę pamoką. Galvoju ir dabar, bet... Turiu tos pačios šeimos vaikų, tai gal ką kita pasiūlysit. Nesinori kartotis
Įmečiau į paštą galutinį šokių mikso variantą Gal kam pravers...