Ilgiausių metų ilgiausių!
Jubiliatei triskart valio!!!
((Smilga, koks jausmas, kai toks jubiliejus? Man šis skaičiukas irgi ne už kalnų)))
padariau ir nusiunčiau į paštą plakatėlį mamyčių dienai (eilėraštukas su paveikslėliu), gal panaudosit. Aš kabinsiu prie parodėlės .
QUOTE(vai2 @ 2012 05 01, 22:18)
padariau ir nusiunčiau į paštą plakatėlį mamyčių dienai (eilėraštukas su paveikslėliu), gal panaudosit. Aš kabinsiu prie parodėlės .
O kodėl į antrą paštą? Kaip ir pirmuoju labiau naudojamės
QUOTE(agė-melagė @ 2012 05 01, 21:24)
O kodėl į antrą paštą? Kaip ir pirmuoju labiau naudojamės
Nežinau kodėl
Labutis visoms . Pailsėjot, pašventėt, o dabar į darbą .
Žinok, dar nepajaučiau nieko . Man nesitiki, kad tiek metų, realiai, o niekas ir neduoda tiek , tai ir jaučiuosi vistiek kokiais penkiais mažiau
Ačiūūūūūūū
P.S. Gimtadienis buvo rimtas, bet švęsti neleido problemos namuose ir sveikata (čia iškart du viename, nes antra priežastis kyla iš pirmos), taip kad susirinkau sveikinimus iš kolegių, draugų, jūsų, mielosios, su dukryte nukeliavome iki kavinukės ir tiek. Rimčiau švęsiu vėliau, kai atsistosiu ant kojų ir geriau jausiuosi .
QUOTE(rutagra @ 2012 05 01, 21:37)
Smilga - labai gražus nickas - seniai norėjau tą pasakyti. Su gimtadieniu - ir gerai, kad ne jubiliejus
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 01, 22:13)
((Smilga, koks jausmas, kai toks jubiliejus? Man šis skaičiukas irgi ne už kalnų)))
Žinok, dar nepajaučiau nieko . Man nesitiki, kad tiek metų, realiai, o niekas ir neduoda tiek , tai ir jaučiuosi vistiek kokiais penkiais mažiau
QUOTE(staben @ 2012 05 01, 22:17)
Smilgute, nors ir gerokai pavėluotai, bet leisk tave pasveikint su gimtadieniu, visko gero, linksmo, smagaus, o svarbiausia, geros sveikatos:)
Ačiūūūūūūū
P.S. Gimtadienis buvo rimtas, bet švęsti neleido problemos namuose ir sveikata (čia iškart du viename, nes antra priežastis kyla iš pirmos), taip kad susirinkau sveikinimus iš kolegių, draugų, jūsų, mielosios, su dukryte nukeliavome iki kavinukės ir tiek. Rimčiau švęsiu vėliau, kai atsistosiu ant kojų ir geriau jausiuosi .
Skubiai reikia fonogramų Lauros Remeikienės dainų "Nai nai nai" ir "Esu mažytė" bei Dolskio "Lietuvaitė". Prašau pagelbėti
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 02, 13:51)
Skubiai reikia fonogramų Lauros Remeikienės dainų "Nai nai nai" ir "Esu mažytė" bei Dolskio "Lietuvaitė". Prašau pagelbėti
Nai nai nai jau ikeliau i pasta, bet man atrodo kad ji ten ir buvo, o kitu reikia paieskoti
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 02, 14:07)
Nai nai nai jau ikeliau i pasta, bet man atrodo kad ji ten ir buvo, o kitu reikia paieskoti
Atrodo, kad atidžiai peržiūrėjau, bet neradau pašte Ačiū, elimak, už tokią greitą pagalbą. Dar labai lauksiu kitų dviejų
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 02, 12:51)
Gal dainelė MAŽUTIS? nusiųsiu - paklausyk
QUOTE(b.s @ 2012 05 02, 14:18)
Gal dainelė MAŽUTIS? nusiųsiu - paklausyk
Ne, ne šita. Ten žodžiai: "Žinau, žinau esu mažytė".
Sveikutės Šimtas metų be šių metų ....
Nebėr laiko visai čia užsukt O kai reik pagalbos, kur daugiau besikreipsi Gal žinot kokį žaidimuką ar eilėraštuką , ar ką nors apie vaiduokliuką ir pan...? Mano vertintojai atvažiuoja, o pas mane vat štai tokia temelė VAIDENSIMĖS
Nebėr laiko visai čia užsukt O kai reik pagalbos, kur daugiau besikreipsi Gal žinot kokį žaidimuką ar eilėraštuką , ar ką nors apie vaiduokliuką ir pan...? Mano vertintojai atvažiuoja, o pas mane vat štai tokia temelė VAIDENSIMĖS