Smilga - labai gražus nickas
- seniai norėjau tą pasakyti. Su gimtadieniu
- ir gerai, kad ne jubiliejus
QUOTE(elimak7 @ 2012 05 01, 18:58)
Internete yra tik pvz. Mes tikuosius pradesim rasyti jau si ketvirtadieni
todel labai pergyvenu. Del skaitymo testo tai mokiniai turi atlikti tuos tris testus per 45 min. Yra nerealu, bet taip sukure protingieji zmones sedintys svietimo ministerijoje. Tai nezinau kaip cia mums seksis.
O daugiau kas is jusu raso siuos testus ar cia tik musu gimnazija tokia protinga su visais pasiulymais sutinka
Labukas visoms
Seniai jau bebendravau
- vis paskaitydavau, vis mintimis kartu, bet darbai pečius užgulę - ir namuose , ir mokykloj.
Mano vaikai tai koncerto nori ir dar pakankamai normaliai darbuojamės. Aš tai specialiai nieko neruošiu. Stengiuosi dabar peržvelgti visų vaikų talentus ir paskutinį koncertą tipo ale mokinių talentų šou padarysiu - svarbiausia, kad gautų kiekvienas pasirodyti. Vienai mergaitei liepiau sukurti mini dramos kūrinuką iš klasės gyvenimo. Kitas berniukas labai gražiai piešia - tai jo užduotis - nupiešti kiekvieną klasės mokinį. Dar nesutarėm ar jam reiks nuotraukų, ar viską pieš pats. Žinot, kaip abiturientai darosi pusdiplomius. Tai čia kažką panašaus. Viena mergaitė sukūrė šokį. MOkys visus. Nu ir taip toliau. Manau, jog laiko pakaks. Tuo labiau, kad jau atsipūtėme. Maniškiai parašė ministerijos siūlomus testus. Žinot, mano pirmos mintys tokios pat- koks beprotis šitaip sugalvojo
Bet rezultatai netgi labai nustebino - neišlaikė trys mokiniai (bet jie žiopliukai ir buvo), net keturi gavo aukštesnyjį lygį. Gal tik keli nusirito žemiau, nei galėjo būti, bet tikrai patys kalti - buvo jau aptingę. Bet kuo toliau mąstau, tuo labiau pritariu tiems testams. Puikiai apgalvoti. Nieks nesurinko visus taškus - pas mane klasėje ir nėra vunderkingų. Taigi, manau, kad pritaikė visiems. Na, galėjo dar tiems pačiausiems mestelti lengvesnių klausimų. Juk vertinti pažymiais neleidžia dėl to, kad nesužlugdytume jų motyvacijos mokymuisi. O čia še tau... Bet tikrai, per tris klases daug neišlaikiusių nebuvo. Rašymo testas taip pat labai nustebino - išlaikė visi. To tai tikrai nesitikėjau
Bet vedžiau visiems patenkinamus lygius už tai, kad supratau ką jie norėjo papasakoti : ir mintis buvo (nors ir ne pagal užduotį), ir sakiniai, ir pradžią bei pabaigą pas visus galėjai įžvelgti. Tad, jei tik mokytojas norėjo, šiame etape galėjo rasti už ką duoti taškus. O jų tereikėjo surinkt 4 patenkinamam lygmeniui. O matematikos taip pat išlaikė visi. Uždaviniai buvo ne tik paprasti, bet ir galvosūkių - gabesniems mokiniams. Atsiskleidė visi gražumu. Nežinau, gal kitaip kalbėčiau, jei nebūtų pakankamai gerai išlaikę vaikai egzaminų
Bet dabar jau atostogos kvepia