Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Smilga1972, kad čia šiaip ne eilinis gimtadienis, o gi jubiliejus 4u.gif , jei neklystu? Tad dar kartuką šypsenos tavo lūpose.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 04 30, 18:38)
Sveikutės,
Kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ar jau turite išleistuvių scenarijus? Ką ruošiate? Pasidalinkite mintimis. Aš jau beveik turiu scenarijų, bet iki galo niekaip negaliu užbaigti.

Gyvenu panašioj situacijoj. Aš išleistuvių ir nedarau. Darau netradicinę pamoką ir viskas.
Mane, tai nervina su ekskursija. Prašiau paklausti kiek tėvai skirtų, tai visi atsakė, kad apie 50 lt. Pradėjau siūlyti vieną ekskursiją - nepatiko, tada kitą. Pasiūlė jie patys, kad nori važiuoti į Rumšiškes, nes praeitą kartą nespėjom apžiūrėti visos ekspozicijos ir oras dar geras. Čia taip kalbėjo patys vaikai. Tada jau sutariau autobusą, parašiau tėvams lapelius. Na ir prasidėjo: doh.gif manęs neleidžia, nes jau buvom, aš buvau su tėvais ir t.t. unsure.gif Jei taip toliau, tai bus baigiamoji ekskurisja po gimtąjį miestą ir nesiplėšysiu.
Žinokit, kažkaip pradedu labaiu mylėti save ir savo šeimą, nei darbą. cool.gif Negerai taip, bet rankos svyra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 01 gegužės 2012 - 19:09
QUOTE(Mergelė @ 2012 05 01, 21:08)
Jei taip toliau, tai bus baigiamoji ekskurisja po gimtąjį miestą ir nesiplėšysiu.
Žinokit, kažkaip pradedu labaiu mylėti save ir savo šeimą, nei darbą. cool.gif Negerai taip, bet rankos svyra.

Pirmiausia reikia mylėti save ir savo šeimą wub.gif Mes ir taip daug sveikatos ir nervų atiduodam svetimiems vaikams, o kas mums sugrįžta?.. unsure.gif Amžinai nepatenkinti tiek vaikai, tiek tėvai. Jokios iniciatyvos, jokio noro kažką daryti, jokios pagarbos mokytojai...
Anksčiau organizuodavau daug renginių, važiuodavom į ekskursijas po Lietuvą. Net ačiū nepasakė, tik išgirsdavau priekaištų, kad daug kainavo. Jau su antra laida apsiriboju ekskursijom po savo rajoną ir miestą. Minimalios išlaidos, kažką pamato ir gerai. Neorganizuosiu mokslo metų pabaigoj ekskursijos. Jei tėvai sugalvos tolimesnės kelionės, tai ir patys turės viskuo pasirūpinti. Nes ant mano pečių ir taip daug darbų gegužį gula...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 gegužės 2012 - 19:35
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 01, 17:03)
Pasidariau tokį miksą.

Tai gal ir mes galėtumėm pasinaudot.... blush2.gif Jei ne šiais metais, tai kitais...
Atsakyti
Aš ir vėl su testais lendu. Dėl skaitymo paaiškinot, o sakykit rašinys jau per kitą pamoką ir per 45 min? Ar bandote rašyti standartizuotus testus, ar kuriate pačios? Ir kaip pas jus ketvirtokai rašo ar visų dalykų testus, ar apsiribojate kiekvieno dalyko baigiamaisiais testais, kaip pvz. Riešuto. Pasidalinkit, nes aktualu. O gal kas turite pasaulio pažinimo Gilės testą baigiamąjį ir galite atsiųsti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 05 01, 20:08)
Smilga1972, kad čia šiaip ne eilinis gimtadienis, o gi jubiliejus 4u.gif , jei neklystu? Tad dar kartuką šypsenos tavo lūpose.

Aha, tikrai taip, neklysti ax.gif mirksiukas.gif , ačiū už pastebėjimą lotuliukas.gif
Atsakyti

thumbup.gif seniai taip reikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 05 01, 21:44)
Tai gal ir mes galėtumėm pasinaudot.... blush2.gif Jei ne šiais metais, tai kitais...

Galiu įmesti į paštą, jei labai reikia, bet jis dar netobulas. Pasidariau tiek, kad su vaikais susirikiuotume šokius. Aš dar jį perdarysiu iki išleistuvių programos, nes jis man nepatinka, toks "nukąstom pabaigom" smile.gif Galutinį variantą tikrai atsiųsiu, nebent kam labai dabar reikia cool.gif ( Panaudoti šokiai "Oira", "Pjoviau šieną", "Malūnėlis")
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2012 05 01, 22:27)
thumbup.gif seniai taip reikejo 4u.gif

Aš jau mokausi tai daryti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 gegužės 2012 - 20:29
Smilga - labai gražus nickas bigsmile.gif - seniai norėjau tą pasakyti. Su gimtadieniu thumbup.gif - ir gerai, kad ne jubiliejus mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(elimak7 @ 2012 05 01, 18:58)
Internete yra tik pvz. Mes tikuosius pradesim rasyti jau si ketvirtadieni doh.gif todel labai pergyvenu.  Del skaitymo testo tai mokiniai turi atlikti tuos tris testus per 45 min. Yra nerealu, bet taip sukure protingieji zmones sedintys svietimo ministerijoje. Tai nezinau kaip cia mums seksis. g.gif  O daugiau kas is jusu raso siuos testus ar cia tik musu gimnazija tokia protinga su visais pasiulymais sutinka blink.gif

Labukas visoms bigsmile.gif
Seniai jau bebendravau ax.gif - vis paskaitydavau, vis mintimis kartu, bet darbai pečius užgulę - ir namuose , ir mokykloj.
Mano vaikai tai koncerto nori ir dar pakankamai normaliai darbuojamės. Aš tai specialiai nieko neruošiu. Stengiuosi dabar peržvelgti visų vaikų talentus ir paskutinį koncertą tipo ale mokinių talentų šou padarysiu - svarbiausia, kad gautų kiekvienas pasirodyti. Vienai mergaitei liepiau sukurti mini dramos kūrinuką iš klasės gyvenimo. Kitas berniukas labai gražiai piešia - tai jo užduotis - nupiešti kiekvieną klasės mokinį. Dar nesutarėm ar jam reiks nuotraukų, ar viską pieš pats. Žinot, kaip abiturientai darosi pusdiplomius. Tai čia kažką panašaus. Viena mergaitė sukūrė šokį. MOkys visus. Nu ir taip toliau. Manau, jog laiko pakaks. Tuo labiau, kad jau atsipūtėme. Maniškiai parašė ministerijos siūlomus testus. Žinot, mano pirmos mintys tokios pat- koks beprotis šitaip sugalvojo doh.gif Bet rezultatai netgi labai nustebino - neišlaikė trys mokiniai (bet jie žiopliukai ir buvo), net keturi gavo aukštesnyjį lygį. Gal tik keli nusirito žemiau, nei galėjo būti, bet tikrai patys kalti - buvo jau aptingę. Bet kuo toliau mąstau, tuo labiau pritariu tiems testams. Puikiai apgalvoti. Nieks nesurinko visus taškus - pas mane klasėje ir nėra vunderkingų. Taigi, manau, kad pritaikė visiems. Na, galėjo dar tiems pačiausiems mestelti lengvesnių klausimų. Juk vertinti pažymiais neleidžia dėl to, kad nesužlugdytume jų motyvacijos mokymuisi. O čia še tau... Bet tikrai, per tris klases daug neišlaikiusių nebuvo. Rašymo testas taip pat labai nustebino - išlaikė visi. To tai tikrai nesitikėjau drinks_cheers.gif Bet vedžiau visiems patenkinamus lygius už tai, kad supratau ką jie norėjo papasakoti : ir mintis buvo (nors ir ne pagal užduotį), ir sakiniai, ir pradžią bei pabaigą pas visus galėjai įžvelgti. Tad, jei tik mokytojas norėjo, šiame etape galėjo rasti už ką duoti taškus. O jų tereikėjo surinkt 4 patenkinamam lygmeniui. O matematikos taip pat išlaikė visi. Uždaviniai buvo ne tik paprasti, bet ir galvosūkių - gabesniems mokiniams. Atsiskleidė visi gražumu. Nežinau, gal kitaip kalbėčiau, jei nebūtų pakankamai gerai išlaikę vaikai egzaminų ax.gif Bet dabar jau atostogos kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 01, 21:30)
Galiu įmesti į paštą, jei labai reikia, bet jis dar netobulas. Pasidariau tiek, kad su vaikais susirikiuotume šokius. Aš dar jį perdarysiu iki išleistuvių programos, nes jis man nepatinka, toks "nukąstom pabaigom" smile.gif Galutinį variantą tikrai atsiųsiu, nebent kam labai dabar reikia cool.gif ( Panaudoti šokiai "Oira", "Pjoviau šieną", "Malūnėlis")
Papildyta:

Aš jau mokausi tai daryti  rolleyes.gif

Gal jau dabar nebebus laiko mokytis naujai, bet galutinio varianto tikrai lauksiu ax.gif Nors......, jei nesunku ir dabar atsiųsk, 4u.gif kaip ir kirba kažkokia mintelė
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 05 01, 22:49)
Gal jau dabar nebebus laiko mokytis naujai, bet galutinio varianto tikrai lauksiu ax.gif Nors......, jei nesunku ir dabar atsiųsk, 4u.gif  kaip ir kirba kažkokia mintelė

Kadangi mes šiuos šokius jau seniai mokam, tai belieka tik prisiminti.
Įmetu, bet primenu, kad tai tik juodraštis, ne galutinis variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Smilga1972, kad čia šiaip ne eilinis gimtadienis, o gi jubiliejus

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 01 gegužės 2012 - 21:13
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 01, 21:52)
Kadangi mes šiuos šokius jau seniai mokam, tai belieka tik prisiminti.
Įmetu, bet primenu, kad tai tik juodraštis, ne galutinis variantas rolleyes.gif

Aš supratau. Nuoširdžiai ačiū 4u.gif
Atsakyti