Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės, sakykit ar rašote su ketvirtokais standartizuotus testus? Ar čia internete esantys testai yra tokie kuriuos ministerija atsiunčia ar čia tik pavyzdžiai. Kaip suprasti skaitymo testą, ar galima pasirinkti kurį nori tekstą? Apšvieskit, nes noriu pabandyti su ketvirtokais. O rašymo testas tai rašinys?
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 04 30, 16:49)
SMILGA SU TORTADIENIU!
user posted image

Nors ir paveluotai... bet prisidedu prie nuosirdziu sveikinimu... SU TORTADIENIU!
Atsakyti
Gal turit šiuos šokių įrašus: "Oira", "Malūnėlis", Pjoviau šieną". Bandysiu pasidaryti miksą rolleyes.gif Aš darbe turiu, bet šiandien laiko yra, tai ir prireikė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 30, 22:06)
Sakykit, ar jūsų ketvirtokai dovanos ką nors tėveliams per išleistuves. Kaip darote?

dovanojam tik dainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 01, 12:54)
Gal turit šiuos šokių įrašus: "Oira", "Malūnėlis", Pjoviau šieną". Bandysiu pasidaryti miksą rolleyes.gif Aš darbe turiu, bet šiandien laiko yra, tai ir prireikė ax.gif

Labutis smile.gif Turiu ,,Oira" ir ,,Pjoviau šieną" . Siunčiu... 4u.gif ,,Malūnėlis" neatsimenu kur... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 30, 20:38)
Sveikutės,
Kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ar jau turite išleistuvių scenarijus? Ką ruošiate? Pasidalinkite mintimis. Aš jau beveik turiu scenarijų, bet iki galo niekaip negaliu užbaigti.

Labukas, su ketvirtokais situacija daugiau nei ekstremali, dar nė vienų metų nebuvo, kad iki šiol nebūtumę ką nors sugalvoję, repetavę. Ko nesiimu, vis per sunku, neišeina, o ir nenori. Matyt padarysim mažą koncertuką, panaudosim ką esam išmokę, tegul tėveliai pasižiūri į savo šokančius stulpelius ir pasiklauso riaumojančių meškų. Gal per riebiai, bet iki šių vaikų neįsivaizdavau, kad taip gali būt suėję į krūvą nemokintini vaikai visom prasmėm: nei mokomieji dalykai, nei užklasinė veikla, nei elgesys... doh.gif
Smilgute, su gimtadieniu, tikriausiai sveikatėlę jau pataisei?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 01, 12:54)
Gal turit šiuos šokių įrašus: "Oira", "Malūnėlis", Pjoviau šieną". Bandysiu pasidaryti miksą rolleyes.gif

Šypsenėlė aplenkė mane mirksiukas.gif Man beliko atsiųsti "Malūnėlį".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 01 gegužės 2012 - 15:20
Smilgute, su gimtadieniu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 05 01, 16:18)
Labukas, su ketvirtokais situacija daugiau nei ekstremali, dar nė vienų metų nebuvo, kad iki šiol nebūtumę ką nors sugalvoję, repetavę. Ko nesiimu, vis per sunku, neišeina, o ir nenori. Matyt padarysim mažą koncertuką, panaudosim ką esam išmokę, tegul tėveliai pasižiūri į savo šokančius stulpelius ir pasiklauso riaumojančių meškų. Gal per riebiai, bet iki šių vaikų neįsivaizdavau, kad taip gali būt suėję į krūvą nemokintini vaikai visom prasmėm: nei mokomieji dalykai, nei užklasinė veikla, nei elgesys... doh.gif
Smilgute, su gimtadieniu, tikriausiai sveikatėlę jau pataisei?

Pas mane su ketvirtokais labai panašiai drinks_cheers.gif
QUOTE(Snaudale @ 2012 05 01, 16:24)
Smilgute, su gimtadieniu.

user posted image

Ačiū dar kartą už sveikinimus 4u.gif . Sveikatos ir nebuvau susigadinus lotuliukas.gif , kultūringai švenčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 05 01, 17:18)
Labutis  smile.gif  Turiu ,,Oira" ir ,,Pjoviau šieną" . Siunčiu...  4u.gif  ,,Malūnėlis" neatsimenu kur...  blush2.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 05 01, 17:19)
Šypsenėlė aplenkė mane mirksiukas.gif Man beliko atsiųsti "Malūnėlį".

Ačiū už pagalbą. Dar ir internete pasiknisau. Pasidariau tokį miksą. Žiūrėsim kaip pavyks jį įgyvendint. Labai jau nenoriu pati per koncertą groti ax.gif

Ir kas su tais ketvirtokais darosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 gegužės 2012 - 16:03
As taip pat prisidediu prie siltu gimtadieniu sveikinimu : 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oi, kaip visada, cia gera ir smagu pabuti bei pasisnekuciuoti smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 05 01, 11:16)
Sveikutės, sakykit ar rašote su ketvirtokais standartizuotus testus? Ar čia internete esantys testai yra tokie kuriuos ministerija atsiunčia ar čia tik pavyzdžiai. Kaip suprasti skaitymo testą, ar galima pasirinkti kurį nori tekstą? Apšvieskit, nes noriu pabandyti su ketvirtokais. O rašymo testas tai rašinys?

Internete yra tik pvz. Mes tikuosius pradesim rasyti jau si ketvirtadieni doh.gif todel labai pergyvenu. Del skaitymo testo tai mokiniai turi atlikti tuos tris testus per 45 min. Yra nerealu, bet taip sukure protingieji zmones sedintys svietimo ministerijoje. Tai nezinau kaip cia mums seksis. g.gif O daugiau kas is jusu raso siuos testus ar cia tik musu gimnazija tokia protinga su visais pasiulymais sutinka blink.gif
Atsakyti