Sveikutės, sakykit ar rašote su ketvirtokais standartizuotus testus? Ar čia internete esantys testai yra tokie kuriuos ministerija atsiunčia ar čia tik pavyzdžiai. Kaip suprasti skaitymo testą, ar galima pasirinkti kurį nori tekstą? Apšvieskit, nes noriu pabandyti su ketvirtokais. O rašymo testas tai rašinys?
QUOTE(R.@usra @ 2012 04 30, 16:49)
Nors ir paveluotai... bet prisidedu prie nuosirdziu sveikinimu... SU TORTADIENIU!
Gal turit šiuos šokių įrašus: "Oira", "Malūnėlis", Pjoviau šieną". Bandysiu pasidaryti miksą Aš darbe turiu, bet šiandien laiko yra, tai ir prireikė
QUOTE(ninkute @ 2012 04 30, 22:06)
Sakykit, ar jūsų ketvirtokai dovanos ką nors tėveliams per išleistuves. Kaip darote?
dovanojam tik dainą
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 01, 12:54)
Gal turit šiuos šokių įrašus: "Oira", "Malūnėlis", Pjoviau šieną". Bandysiu pasidaryti miksą Aš darbe turiu, bet šiandien laiko yra, tai ir prireikė
Labutis Turiu ,,Oira" ir ,,Pjoviau šieną" . Siunčiu... ,,Malūnėlis" neatsimenu kur...
QUOTE(ninkute @ 2012 04 30, 20:38)
Sveikutės,
Kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ar jau turite išleistuvių scenarijus? Ką ruošiate? Pasidalinkite mintimis. Aš jau beveik turiu scenarijų, bet iki galo niekaip negaliu užbaigti.
Kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ar jau turite išleistuvių scenarijus? Ką ruošiate? Pasidalinkite mintimis. Aš jau beveik turiu scenarijų, bet iki galo niekaip negaliu užbaigti.
Labukas, su ketvirtokais situacija daugiau nei ekstremali, dar nė vienų metų nebuvo, kad iki šiol nebūtumę ką nors sugalvoję, repetavę. Ko nesiimu, vis per sunku, neišeina, o ir nenori. Matyt padarysim mažą koncertuką, panaudosim ką esam išmokę, tegul tėveliai pasižiūri į savo šokančius stulpelius ir pasiklauso riaumojančių meškų. Gal per riebiai, bet iki šių vaikų neįsivaizdavau, kad taip gali būt suėję į krūvą nemokintini vaikai visom prasmėm: nei mokomieji dalykai, nei užklasinė veikla, nei elgesys...
Smilgute, su gimtadieniu, tikriausiai sveikatėlę jau pataisei?
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 01, 12:54)
Gal turit šiuos šokių įrašus: "Oira", "Malūnėlis", Pjoviau šieną". Bandysiu pasidaryti miksą
Šypsenėlė aplenkė mane Man beliko atsiųsti "Malūnėlį".
Smilgute, su gimtadieniu.
QUOTE(viga @ 2012 05 01, 16:18)
Labukas, su ketvirtokais situacija daugiau nei ekstremali, dar nė vienų metų nebuvo, kad iki šiol nebūtumę ką nors sugalvoję, repetavę. Ko nesiimu, vis per sunku, neišeina, o ir nenori. Matyt padarysim mažą koncertuką, panaudosim ką esam išmokę, tegul tėveliai pasižiūri į savo šokančius stulpelius ir pasiklauso riaumojančių meškų. Gal per riebiai, bet iki šių vaikų neįsivaizdavau, kad taip gali būt suėję į krūvą nemokintini vaikai visom prasmėm: nei mokomieji dalykai, nei užklasinė veikla, nei elgesys...
Pas mane su ketvirtokais labai panašiai
QUOTE(Snaudale @ 2012 05 01, 16:24)
Ačiū dar kartą už sveikinimus . Sveikatos ir nebuvau susigadinus , kultūringai švenčiau
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 05 01, 17:18)
Labutis Turiu ,,Oira" ir ,,Pjoviau šieną" . Siunčiu... ,,Malūnėlis" neatsimenu kur...
QUOTE(lutute1 @ 2012 05 01, 17:19)
Šypsenėlė aplenkė mane Man beliko atsiųsti "Malūnėlį".
Ačiū už pagalbą. Dar ir internete pasiknisau. Pasidariau tokį miksą. Žiūrėsim kaip pavyks jį įgyvendint. Labai jau nenoriu pati per koncertą groti
Ir kas su tais ketvirtokais darosi
As taip pat prisidediu prie siltu gimtadieniu sveikinimu :
Oi, kaip visada, cia gera ir smagu pabuti bei pasisnekuciuoti
Papildyta:
Oi, kaip visada, cia gera ir smagu pabuti bei pasisnekuciuoti
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 05 01, 11:16)
Sveikutės, sakykit ar rašote su ketvirtokais standartizuotus testus? Ar čia internete esantys testai yra tokie kuriuos ministerija atsiunčia ar čia tik pavyzdžiai. Kaip suprasti skaitymo testą, ar galima pasirinkti kurį nori tekstą? Apšvieskit, nes noriu pabandyti su ketvirtokais. O rašymo testas tai rašinys?
Internete yra tik pvz. Mes tikuosius pradesim rasyti jau si ketvirtadieni todel labai pergyvenu. Del skaitymo testo tai mokiniai turi atlikti tuos tris testus per 45 min. Yra nerealu, bet taip sukure protingieji zmones sedintys svietimo ministerijoje. Tai nezinau kaip cia mums seksis. O daugiau kas is jusu raso siuos testus ar cia tik musu gimnazija tokia protinga su visais pasiulymais sutinka