Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Smilgut, su gimtadieniu mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(ninkute @ 2012 04 30, 20:38)
Sveikutės,
Kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ar jau turite išleistuvių scenarijus? Ką ruošiate? Pasidalinkite mintimis. Aš jau beveik turiu scenarijų, bet iki galo niekaip negaliu užbaigti.

Dar nepradėjau nieko, nes vaikai labai pasyvūs, nerodo jokių pastangų, nesimoko dainų žodžių, šokių doh.gif Darysiu kitą savaitę tėvų susirinkimą, tai pasakysiu kokia situacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 30, 20:16)
Žmogus visada ko nors ieško. Tarp žvaigždžių - žvaigždės, tarp žmonių - žmogaus. Lai ši žvaigždė, kurios tu ieškojai būtų kuo šviesesnė, o gyvenimo kely būtų kuo daugiau gerų žmonių. Nes netiesa, kad mes ieškome šviesos ir gėlių, šilumos ir meilės. Tai savęs mes ieškome tarp jų.

user posted image

Smilgute, su gimtadieniu!!!!!!!!!!!!!!!!

Ačiū už gražius žodžius, net susigraudinau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 30, 19:38)
Smilgut, su gimtadieniu mirksiukas.gif
user posted image

Jungiuosi prie sveikinimų!!! 4u.gif Smagaus gimtadienio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 30, 20:38)
Dar nepradėjau nieko, nes vaikai labai pasyvūs, nerodo jokių pastangų, nesimoko dainų žodžių, šokių doh.gif  Darysiu kitą savaitę tėvų susirinkimą, tai pasakysiu kokia situacija unsure.gif

wub.gif o as galvojau ,kad tik pas mane tokia sitacija. Dar ne su viena laida taip nebuvo - jau geguzis,o dar nieko ner...Kiek cia beliko.
Atsakyti
Smilgute,
Gyvenimas yra galimybė, pasinaudok ja.
Gyvenimas yra grožis, žavėkis juo.
Gyvenimas yra palaima, mėgaukis ja.
Gyvenimas yra svajonė, išpildyk ją.
Gyvenimas yra iššūkis, priimk jį.
Gyvenimas yra gyvenimas, kovok už jį.
(Motina Teresė)
Būk laiminga ir nuostabi. Gražaus gimtadienio!
user posted image
Atsakyti
Sakykit, ar jūsų ketvirtokai dovanos ką nors tėveliams per išleistuves. Kaip darote?
Atsakyti
Smilga 1972, ir nuo manes dideli ir silti sveikinimai! 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 30, 21:41)
Smilgute,
Būk laiminga ir nuostabi. Gražaus gimtadienio!

QUOTE(leliuko_mama @ 2012 04 30, 23:30)
Smilga 1972, ir nuo manes dideli ir silti sveikinimai!  4u.gif

Ačiū, mergaitės, kaip smagu, kai tiek daug gražių palinkėjimų tave pasiekia wub.gif wub.gif Džiaugiuosi, kad esu su jumis visom, nes jūs pačios draugiškiausios kolegės apie kokias tik galima svajoti 4u.gif wub.gif .
Atsakyti
Jungiuosi prie sveikinimu Smilgai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 04 30, 22:08)
wub.gif o as galvojau ,kad tik pas mane tokia sitacija. Dar ne su viena laida taip nebuvo - jau geguzis,o dar nieko ner...Kiek cia beliko.

Pirmą kartą tokia situacija per tiek laiko kiek dirbu mokykloj. Su kitais jau būdavau įpusėjus, o dabar... Nieko. Visiškai nieko. Nors kaip sakau: "Sukramtyta ir paduota". Bet... Jokio rezultato doh.gif

QUOTE(ninkute @ 2012 04 30, 23:06)
Sakykit, ar jūsų ketvirtokai dovanos ką nors tėveliams per išleistuves. Kaip darote?

Mano niekada nedovanoja...
Atsakyti
Smilgute, gražaus gimtadienio!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 01 gegužės 2012 - 09:29
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 30, 19:44)
Jungiuosi prie sveikinimų!!! 4u.gif  Smagaus gimtadienio.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nors ir pavėluotai, bet ir aš sveikinu SMILGUTĘ drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti