Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikinimai didžiausi Smilgutei happybday.gif Ta proga rytoj visiems nedarbo diena clap.gif Vienu žodžiu - švęs visa Lietuva essen.gif gathering.gif alc.gif doctor.gif

Aurute, tai vėl kartu darbuosimės mirksiukas.gif
Atsakyti
SMILGA SU TORTADIENIU!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 04 30, 15:49)
SMILGA SU TORTADIENIU!
user posted image

Jungiuos prie sveikinimų.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 30, 15:03)
Dėkui už pasiūlymą  mirksiukas.gif Nei buitis, nei darbas manęs negąsdina. Bet vat tavęs aš negąsdinsiu su dviem vaikais ir visą mėnesį bigsmile.gif

Nei kiek. Ne žinduolis esi, ant rankų nešiot nereiks... mirksiukas.gif Dar ir Ritytė gundėsi pasiūlymu, gal kartu drinks_cheers.gif . Visai linksma būtų drinks_cheers.gif .

QUOTE(daivajazz @ 2012 04 30, 15:46)
Aurute, tai vėl kartu darbuosimės mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smilga, su gražiausiais linkėjimais, švęsk ir džiaukis gražia diena, o rytoj tavo proga Lietuvoje išeiginė. Ne tokia jau ir bloga mūsų vyriausybė, tiesa?
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus mirksiukas.gif . Tokią karštą dieną visoms statau ledų user posted image ir dar šio to user posted image mirksiukas.gif . O šią dieną man visada būna užsakytas geras oras - kiek save pamenu, nebuvo nė vieno gimtadienio, per kurį lytų lietus schmoll.gif . Gali būti ryte šiek tiek apsiniaukę, bet nuo pietų išsigiedrina ir saulė plieskia mirksiukas.gif . Naudokitės visaliaudine mano švente, tad rytoj į darbą nereikės ir nebijokite padauginti user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
4u.gif Su gimtadieniu, Smilga !!!

Reikės pasinaudot tavo pasiūlymu - user posted image

Į tavo sveikatą!

Atsakyti
happybday.gif happybday.gif happybday.gif Miela Smilga, LAIMES, STIPRYBES IR SVEIKATOS
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 04 30, 18:43)
4u.gif Su gimtadieniu, Smilga !!!

Reikės pasinaudot tavo pasiūlymu
Į tavo sveikatą!

QUOTE(janiku @ 2012 04 30, 18:52)
happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif Miela Smilga, LAIMES, STIPRYBES IR SVEIKATOS

Ačiū mirksiukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip ketvirtokų mokytojų nuotaikos? Ar jau turite išleistuvių scenarijus? Ką ruošiate? Pasidalinkite mintimis. Aš jau beveik turiu scenarijų, bet iki galo niekaip negaliu užbaigti.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 04 23, 18:54)
Mergaitės, labas vakaras. Mes mokykloje norėtume pradėti naudoti elektrononį dienyną.Pasidalinkite savo mintimis apie tokio dienyno naudojimą.

Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 04 23, 18:54)
Mergaitės, labas vakaras. Mes mokykloje norėtume pradėti naudoti elektrononį dienyną.Pasidalinkite savo mintimis apie tokio dienyno naudojimą.

Dienynas labai naudingas dalykas, visa informacija tėvus pasiekia čia ir dabar, nereikia rašyti, klijuoti įvairių lapelių, naudotis labai paprasta ir nesudėtinga, visas ataskaitas padaro pats TAMO. Jei reikia tėvų nuomonės, galima sužinoti per vakarą "Apklausose". Sutaupomas laikas, galima daryti "Copy".Man patinka. Nebijokite ir būtinai naudokitės,bet yra kas ir peikia, bet gal visko neišbando, o gal... Na,bet man patinka...
Atsakyti
Žmogus visada ko nors ieško. Tarp žvaigždžių - žvaigždės, tarp žmonių - žmogaus. Lai ši žvaigždė, kurios tu ieškojai būtų kuo šviesesnė, o gyvenimo kely būtų kuo daugiau gerų žmonių. Nes netiesa, kad mes ieškome šviesos ir gėlių, šilumos ir meilės. Tai savęs mes ieškome tarp jų.

user posted image

Smilgute, su gimtadieniu!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 30 balandžio 2012 - 19:21