Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Aurute @ 2012 04 29, 13:08)
Žadi vasarą darbuotis? Pailsėk geriau.

Dėkui už rūpestį 4u.gif
Pati dar labai blaškausi - ir noriu, ir ne. Tačiau kai pagalvoji, kad turėsiu galimybę pasidžiaugt jūra, tai taip vilioja. Kartu galiu ir savo mažesnįjį pasiimti - tai taip pat gera proga. Žodžiu, jei tik pasakys, kad reikia, tai ir varysiu. Atvažiuosi pas mane į svečius mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos !

Galvoju, bus merginos prikalbėjusios per savaitgalį, tai nespėsiu skaityt... Bet nieko, žiūriu visos ilsėjomės ir gražiais orais džiaugėmės. Man pavyksta jau antrą savaitgalį taip atsijungti nuo darbų, kad ir smagu , ir sąžinė šiek tiek kirba... blush2.gif Bet, manau, smegenys tai man dėkingos... biggrin.gif

Geros darbo dienos visoms ryt !

Atsakyti
Ačiū peliuk, už pavasarinę puokštę. Taip miela. Vaiduuse, tikrai jau atlaikiau visas patikras.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 29, 17:47)
Naminuke, raktelis jau skrieja pas tave smile.gif Įsirašyk save kontaktuose, taip gausi info apie naują temą smile.gif

Labai dėkui už parodytą pasitikėjimą. Pasistengsiu būti naudinga. 4u.gif
Žvilgtelėjau į lobyną ir "apšalau", ohoho, kiek visko prikaupėt.. swoon.gif
O svarbiausia, nustebino ideali tvarka, viskas taip gražiai surūšiuota. Įtariu, Peliukas nemažai laiko praleidžia viską taip sutvarkydamas. Tikrai dėkui už darbą bendram labui mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

SMILGA 1972, Gimtadienio proga daug sveikatos, laimės ir sėkmės clap.gif clap.gif clap.gif
O visoms-geros dienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Su gimtadieniu SMILGA 1972. Pailsėk šiandien ir būk laiminga. Su gražia pavasario ir tavo švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 30 balandžio 2012 - 06:26
QUOTE(b.s @ 2012 04 30, 06:24)
user posted image

Su gimtadieniu SMILGA 1972. Pailsėk šiandien ir būk laiminga. Su gražia pavasario ir tavo švente.

prisidedu prie sveikinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 04 30, 11:11)
prisidedu prie sveikinimo smile.gif

Labukas, ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai atsiprašau, kad neturiu laiko paplepėti, daug renginių ir projektų užgriuvo, gal kaip nors įveiksiu doh.gif
Kai čia rašot apie jūrą, taip tikroviškai jaučiu kvapą, kad nors dabar lėk, bet man reikia šilumos vacation4.gif , per šį savaitgalį atsigavau.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 30, 07:24)
user posted image

Prisidedu ir as 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
user posted image]

Su gimtadieniu sveikinu ir is savo kiemo

Jauciasi pavasaris musu namuciuose. Vienos gamtoj turbut, kitos issekusios. O as ir prie tu ir prie kitu. Greiciau ta vasarike, is manes tinginys jau verzte verziasi.

o cia siaip, kad tik ne apie darba smile.gif

Vyksta pamoka. Mokytoja klausia:
- Ko nėra klasėje?
Petriukas atsako:
- Gražių mergų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 30 balandžio 2012 - 14:31
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 29, 13:18)
Pabandyk susirasti "header and footer". Man atrodo čia. Ieškok viršuje "text".

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 29, 16:47)
Dėl skaidrių, senesnėje versijoje reikia meniu juostoje rinktis VIEW - > Master -> Slide master

Siunčiu į paštą nuotrauką, gal bus aiškiau.

AČIŪ, merginos. Dabar jau aišku. Tik pavadinimo per visas taip ir nepaleidau. pacopinau... papastinau ir taip man buvo greičiau.
Bet vis vien šio to išmokau. mirksiukas.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 29, 18:43)
Kad pavadinimas eitų per visas skaidres viršuje - nežinau  g.gif
Kaip apačioj įdėti tekstą nusiunčiau į paštą. Dar pašniukštinėsiu.

TĄ LAUKELĮ (nuotraukoje jį apibraukiau raudonai)GALIMA PERKELTI IŠ APAČIOS Į VIRŠŲ, JEI REIKIA - LEIDŽIA IR REDAGUOTI TEKSTĄ, DYDĮ IR PAN.

aciuks.gif

QUOTE(Vildinga @ 2012 04 29, 20:28)
Pati dar labai blaškausi - ir noriu, ir ne. Tačiau kai pagalvoji, kad turėsiu galimybę pasidžiaugt jūra, tai taip vilioja. Kartu galiu ir savo mažesnįjį pasiimti - tai taip pat gera proga. Žodžiu, jei tik pasakys, kad reikia, tai ir varysiu. Atvažiuosi pas mane į svečius  mirksiukas.gif  smile.gif

Jei tik jūra pasidžiaugt, tai gali ir pas mane atvaryt. Jei tik negąsdina mano paprasta buitis blush2.gif Nebūsi niekam įpareigota, kaip dirbdama. Nebent labai nori vasarą darbuotis... doh.gif

Su gimtadieniu SMILGA 1972 happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
SMILGA su tortadieniu4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif

Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2012 04 30, 15:43)
Jei tik jūra pasidžiaugt, tai gali ir pas mane atvaryt. Jei tik negąsdina mano paprasta buitis   blush2.gif  Nebūsi niekam įpareigota, kaip dirbdama. Nebent labai nori vasarą darbuotis...  doh.gif

Dėkui už pasiūlymą mirksiukas.gif Nei buitis, nei darbas manęs negąsdina. Bet vat tavęs aš ngąsdinsiu su dviem vaikais ir visą mėnesį bigsmile.gif
Atsakyti