Na ką, pamokos praėjo, galiu atsipūsti. Šiandieną stebėjo dvi pamokas. Viskas gerai, pamokos patiko.
QUOTE(ninkute @ 2012 04 27, 23:59)
Na ką, pamokos praėjo, galiu atsipūsti. Šiandieną stebėjo dvi pamokas. Viskas gerai, pamokos patiko.
O aš vis dar svečių laukiu kiekvieną dieną. Žaidžiu žaidimą "Bus- nebus"
[quote=22peliukas22,2012 04 27, 15:50]
SVEIKOS, GAL GALITE PASIDALINTI MINTIMIS APIE EKSKURSIJAS. sUGALVOJAU SAVIŠKIAMS DAR VIENA SUORGANIZUOT.
as siais metais vaziuosiu i kedainiu ledu fabrika. ieina stumbrynas,pietus kavineje,ledu fabrikas,kazkoks malunas.pati tame kraste nebuvau dar.gaila, kad tik tevu poziuris, kad uz 50lt galima prisipirkti be galo daug ledu ir vaiku tai kuriu neleidzia
SVEIKOS, GAL GALITE PASIDALINTI MINTIMIS APIE EKSKURSIJAS. sUGALVOJAU SAVIŠKIAMS DAR VIENA SUORGANIZUOT.
as siais metais vaziuosiu i kedainiu ledu fabrika. ieina stumbrynas,pietus kavineje,ledu fabrikas,kazkoks malunas.pati tame kraste nebuvau dar.gaila, kad tik tevu poziuris, kad uz 50lt galima prisipirkti be galo daug ledu ir vaiku tai kuriu neleidzia
QUOTE(ingredb @ 2012 04 28, 09:12)
Labas visoms besidžiaugiančioms saule ir šiluma
Turėtų būti visai smagi kelionė. Svarbiausia - ten dar nesu buvusi. Gal galėtum daugiau info ir kontaktus
O mes vakar buvome Klaipėdoj. Na oras buvo truputį netoks, kokį žadėjo, bet svarbiausia, kad nelijo. Edukacinės pamokėlės jūrų muziejuj tikrai puikios. Tiek 6-kai, tiek 2-kai klausė išsižioję
O jau jūra.... Būtent jos aš baltai pavydžiu klaipedietėms
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 28, 16:29)
Turėtų būti visai smagi kelionė. Svarbiausia - ten dar nesu buvusi. Gal galėtum daugiau info ir kontaktus
O mes vakar buvome Klaipėdoj. Na oras buvo truputį netoks, kokį žadėjo, bet svarbiausia, kad nelijo. Edukacinės pamokėlės jūrų muziejuj tikrai puikios. Tiek 6-kai, tiek 2-kai klausė išsižioję
Paklauskit, kuri klaipėdietė tą jūrą mato vasarą mūsų jūrinis sezonas tai tik iki birželio pliažų, o tada į trasą - prie ežerų
Tai jau taip. Prie jūros reik eit dar neprasidėjus kurortiniam sezonui. Nors aš labiausiai jūrą mėgstu naktį.
QUOTE(Beretė @ 2012 04 28, 11:10)
Kolegės,
noriu paklausti, ar į paštą siunčiate savo kurtus darbus ar ir kitų mokytojų? Jei siunčiate kitų, ar su jų sutikimu? Kaip pas jus šiuo klausimu?
noriu paklausti, ar į paštą siunčiate savo kurtus darbus ar ir kitų mokytojų? Jei siunčiate kitų, ar su jų sutikimu? Kaip pas jus šiuo klausimu?
siunčiam ir savo, ir rastų interneto platybėse.
QUOTE(daivajazz @ 2012 04 28, 16:04)
Paklauskit, kuri klaipėdietė tą jūrą mato vasarą mūsų jūrinis sezonas tai tik iki birželio pliažų, o tada į trasą - prie ežerų
Taip visada būna - kai turi, tai nevertini Jums Tai kasdienybė, o mums tai....net nežinau, kaip pasakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 04 28, 18:51)
Tai jau taip. Prie jūros reik eit dar neprasidėjus kurortiniam sezonui. Nors aš labiausiai jūrą mėgstu naktį.
Sutinku Teko dirbti stovykloj "Žilvity", tai labiausiai mėgdavau sėdėti vakarais temstant prie jūros ir sekti plaukiančius laivus, tiksliau jų švieseles
Jei pavyks, šiais metais vėl turėsiu tą galimybę
[quote=Vildinga,2012 04 28, 15:29]
cia organizuoja pramogu vejas
cia organizuoja pramogu vejas
QUOTE(ingredb @ 2012 04 28, 09:12)
as siais metais vaziuosiu i kedainiu ledu fabrika. ieina stumbrynas,pietus kavineje,ledu fabrikas,kazkoks malunas.
Ir mes ten su vaikais dumsim
Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 28, 22:34)
Teko dirbti stovykloj "Žilvity",
Sudomino O kaip tokią galimybę randi? Pasiūlo pažįstami kolegos ar pati?
Esu dirbusi stovykloje "Sveikos gyvensenos" Giruliuose. Bet jau seniai... Būtų smagu pasigėrėti jūra ir vėl Keletą paskutinių metų darbuojuosi "Varlinuko" stovykloje. Ten irgi smagu. Tik vietoj jūros- ežeras.
QUOTE(Aurute @ 2012 04 28, 19:51)
O dar nerealu būna per audrą, šitokia didybė galybė jaučiasi.
Ir žiemą labai faina šiaip savaitgaliui su arbata+kava pasičiūžinti nuo kopų.
O vasarą vienas vargas. Mūsų darželis buvo Giruliuose tai neduok dieve kai birželį reikėdavo važiuot pasiimt, kokios eilės