Labutis,
Na ką dar viena dienelė liko atvirų pamokų ir pagaliau košmariškos dienos baigsis. Tada jau galėsiu atsipūsti ir pabendrauti su Jumis, ko labai trūksta, nes kaip jau rašiau, tai man kažkokia atgaiva paplepėti šiuose namučiuose.
Kaip sekasi ruoštis ketvirtokų išleistuvėms. Gal kas turite gražią dainą pabaigai šventės? Pasidalinkite idėjomis, o nuo rytdienos pažadu įsijungti į plepaliukų forumą.
QUOTE(Jaša @ 2012 04 26, 18:46)
O kokiu budu ten gali dingti? (klausiu is ziopliskumo). Maniau kad trinti ir pasta tvarkyti gali tik ji priziurintis
Taip, trinti gali tik prižiūrintys nariai, bet ...... kaip visada yra įstatymas, yra ir apstatymas
Liūdna, kai tokie dalykai dedasi.
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 26, 21:31)
Taip, trinti gali tik prižiūrintys nariai, bet ...... kaip visada yra įstatymas, yra ir apstatymas
Sveikos, dabar man suprantama kodel forume skaitau kad nusiuntet o paste nrandu, galvojau kad glusa esu
laba
seniai paste buvau, laiko truksta, o bijau ir pagalvot, kas bus kai i darba reikes, nes dabar visa diena namie ir nieko nespeju...
cia man tokia mintis kilo - o kazi knygas kai i kitus pastus kilnojo, jas paliko pradinukiu paste ar istryne? gal jei tryne tai todel sumazejo...
seniai paste buvau, laiko truksta, o bijau ir pagalvot, kas bus kai i darba reikes, nes dabar visa diena namie ir nieko nespeju...
cia man tokia mintis kilo - o kazi knygas kai i kitus pastus kilnojo, jas paliko pradinukiu paste ar istryne? gal jei tryne tai todel sumazejo...
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 04 26, 21:21)
laba
Ne ne ne - nieko kilnodama netryniau. Pažiūrėkit, turi viskas būti vietoje.
QUOTE(ninkute @ 2012 04 26, 20:08)
Labutis,
Na ką dar viena dienelė liko atvirų pamokų ir pagaliau košmariškos dienos baigsis. Tada jau galėsiu atsipūsti ir pabendrauti su Jumis
Na ką dar viena dienelė liko atvirų pamokų ir pagaliau košmariškos dienos baigsis. Tada jau galėsiu atsipūsti ir pabendrauti su Jumis
Ninkute, ar gyva? Kaip šiandien praėjo dienelė? Kiek teko vesti atvirų pamokų? Pasidalink įspūdžiais
QUOTE(ninkute @ 2012 04 26, 20:08)
Kaip sekasi ruoštis ketvirtokų išleistuvėms. Gal kas turite gražią dainą pabaigai šventės? Pasidalinkite idėjomis, o nuo rytdienos pažadu įsijungti į plepaliukų forumą.
As isleistuviu nedarau. Mes ruosiames intensyviai ketvirtoku patikrinimui. O pabaigai jeigu tevai nores,tai suorganizuosim bendra ekskursija ir uzteks
SVEIKOS, GAL GALITE PASIDALINTI MINTIMIS APIE EKSKURSIJAS. sUGALVOJAU SAVIŠKIAMS DAR VIENA SUORGANIZUOT.
Mąstau apie dzūkiją (ten dar nebuvom, tik nežinau ką įdomaus ten galim pamatyt), Vilioja Biržai ir info apie smegduobes, tik ką ten dar be to galima veikti (tolokai važiuot tik dėl jų). Gal galit patarti ?
Mąstau apie dzūkiją (ten dar nebuvom, tik nežinau ką įdomaus ten galim pamatyt), Vilioja Biržai ir info apie smegduobes, tik ką ten dar be to galima veikti (tolokai važiuot tik dėl jų). Gal galit patarti ?
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 27, 15:50)
SVEIKOS, GAL GALITE PASIDALINTI MINTIMIS APIE EKSKURSIJAS. sUGALVOJAU SAVIŠKIAMS DAR VIENA SUORGANIZUOT.
labai graži Biržų pilis bei Astravo dvaras, į kurį einame ilgu tiltu virš ežero (kaip į Trakų pilį)
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 27, 14:50)
Mano vaikystes miestas, nostalgija apėmė paskaičius.
http://www.kelionesi...mogos.lt/?p=113
http://www.muziejai....cija_seloje.htm
Tilto per ežerą ilgis - 525 m; plotis - 2,45 m
Informacija turistui ir lankytinos vietos (radau info, tik nežinau ar nepasikeitę telefonai):
Biržų TIC, Vytauto g. 27, tel. 8 450 33496
Biržų krašto muziejus "Sėla", J.Radvilos g. 3, tel.: 8 450 33397, 333 90
Astravas - grafų Tiškevičių dvaro kompleksas, Biržai, tel. 8 450 33496
525 m ilgio pėsčiųjų tiltas per seniausią Lietuvoje dirbtinį Širvėnos ežerą
Karstinė įgriuva "Karvės ola", Karajimiškio k., Biržų r.
Aviacijos sporto klubas, Biržų vienkiemis, tel. 8 450 31948
Rinkuškių alaus darykla, Alyvų g. 8, Biržų kaimas, tel. 8 450 35293
Biržų regioninis parkas, Ramunių g. 2, Biržai, tel. 8 450 34264
Dar šalia Biržų yra tokia sodyba įdomi. Ji sukurta vienos močiutės, rankomis iškasti tvenkinukai ir aplinka išpuoselėta, aš ten nebuvus, bet kas buvę, tai sakė, kad sunku patikėti, kad taip rankomis viską padaryti galima.
Jei ką domintų, galėčiau išsiaiškinti, kur tai yra.
Dar šalia Biržų yra tokia sodyba įdomi. Ji sukurta vienos močiutės, rankomis iškasti tvenkinukai ir aplinka išpuoselėta, aš ten nebuvus, bet kas buvę, tai sakė, kad sunku patikėti, kad taip rankomis viską padaryti galima.
Jei ką domintų, galėčiau išsiaiškinti, kur tai yra.
[/quote]
Buvom toj sodyboj Nuostabu, neapsakomas grožis Tik gal reikėtų važiuot vasarą, kai žydi gėlės. Pasaka ten Ji yra Pabiržėj, važiuojant į Likėnus
[quote=simba3,2012 04 25, 21:52]
Or as , mergaites, atejau pasidziaut, mano berniukas vienas is 12 surinkusiu visus balus Kenguroje, taip kad pirma vieta respublikoje,va
O rajone turim 1 ir 2 vietas.
Papildyta:
Nuoširdžiai sveikinu ir pavydžiu, kad tokius protingus pirmokus turi. Mano nei vienas nedalyvavo, nes dar per menki skaitymo įgūdžiai buvo.
Or as , mergaites, atejau pasidziaut, mano berniukas vienas is 12 surinkusiu visus balus Kenguroje, taip kad pirma vieta respublikoje,va
O rajone turim 1 ir 2 vietas.
Papildyta:
Nuoširdžiai sveikinu ir pavydžiu, kad tokius protingus pirmokus turi. Mano nei vienas nedalyvavo, nes dar per menki skaitymo įgūdžiai buvo.