Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ajd @ 2012 04 25, 22:31)
Del pratybų supratau. Ačiū. Man patinka kai matau ką padaro gerai , ką blogai. Juolab kad regimoji atmintis, greičiau supranta rašydamas, nei klausydamas.nusipirksim, knygyne irgi būna.

Kaip gražu, kai tėvai į viską žvelgia supratingai. Domisi vaiko mokymosi. wub.gif Kad daugiau tokių tėvelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 25)
Lutute, norėjau paklaust, kokia programa padarytas ITEC filmukas apie kaštonus? Man labai patiko tie atsiverčiantys puslapiai, norėčiau išmokt...

Windows Movie Maker programa. Ją gali atsisiųsti:
http://www.brotherso...ovie-maker.html

Išmėgink. Jeigu ko nesuprasi-drąsiai klausk. Pagelbėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 26 balandžio 2012 - 12:47
QUOTE(naminukė @ 2012 04 25, 23:52)
Labas vakarėlis smile.gif

Drąsinausi drąsinausi ir galų gale nusprendžiau paprašyt.  blush2.gif Jau ketvertą mėnesių esu nuolatinė forumo skaitytoja, tai gal jau galėčiau ir į lobyną žvilgtelt?
Lutute, norėjau paklaust, kokia programa padarytas ITEC filmukas apie kaštonus? Man labai patiko tie atsiverčiantys puslapiai, norėčiau išmokt...

Oho, manau, kad senai reikejo uzsimint. Jei mano pritarimo reik as
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 26, 13:45)
Windows Movie Maker programa. Ją gali atsisiųsti:
http://www.brotherso...ovie-maker.html

Sveikutės! Dar spėjau ir prie jūsų prisigretint... biggrin.gif Gal klystu, bet man regis šita programa būna beveik visuose kompuose su windows'ais įrašyta. Gal ir klystu, bet prieš siunčiantis galima pasižiūrėt mirksiukas.gif
Su ja smagu dirbt ir daug pasidaryt galima biggrin.gif
Einu ruoštis pamokoms ir į anglų. Dar kol miestą pasieksiu. Taip nemėgstu vairuot. Čia bus vos ne pirmas savarankiškas mano važiavimas. brrr nemėgstu vairuot....
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 26, 14:50)
Einu ruoštis pamokoms ir į anglų. Dar kol miestą pasieksiu. Taip nemėgstu vairuot. Čia bus vos ne pirmas savarankiškas mano važiavimas. brrr nemėgstu vairuot....

Age-melage, sėkmės vairavime. O man vienas smagumėlis lėkt su vėjeliu. Be mašinos- kaip be rankų dideliam mieste rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 26, 13:50)
biggrin.gif Gal klystu, bet man regis šita programa būna beveik visuose kompuose su windows'ais įrašyta. Gal ir klystu, bet prieš siunčiantis galima pasižiūrėt mirksiukas.gif
Su ja smagu dirbt ir daug pasidaryt galima biggrin.gif

Neklysti, age. Retai kada nebūna su windows'ais. Naminuke, pasižiūrėk. Tikriausiai rasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, vėl mūsų lobynas tuštėja. Dar visai neseniai antrasis paštas buvo perpildytas, o štai šiandien ten beliko tik 67 %. Kur dingo likusi 30 % pašte buvusi svarbi ir reikalinga medžiaga? Gal aš ko nežinau gun_bandana.gif?

Naminuke, esi su mumis jau tikrai ilgą laiką, bet pašte tavo siuntinukų vos keli. Viena nepriimsiu sprendimo suteikti tau raktelį. Laukiu kitų narių pasisakymų, galbūt tu labiau padėjai savo patarimais ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 26 balandžio 2012 - 15:12
aš už, kad naminukė būtų pilnateisė lobyno naudotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 25, 20:35)
Kaip faina! Norėčiau ir aš papulti į tokius. wub.gif

Nusiunčiau į paštą dokumentą. Paskubėkite, kad pakliūtumėte į anglų kalbos studija ŠU.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 04 26, 17:05)
Nusiunčiau į paštą dokumentą. Paskubėkite, kad pakliūtumėte į anglų kalbos studija ŠU.

Šiaulietėms pasisekė smile.gif O vilnietėms panašių naujienų nėra? ax.gif
Papildyta:
Čia naujas fotografijų konkursas „Myliu savo senelius“:
http://www.savaite.l...=...as&hl=lt_LT

Vakar dalyvavau šauniame seminare "Kūrybiškas pradinukų ugdymas: pamokų ir švenčių organizavimas". Pašte rasite šiek tiek idėjų pamokoms smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 26, 17:09)
Mergaitės, vėl mūsų lobynas tuštėja. Dar visai neseniai antrasis paštas buvo perpildytas, o štai šiandien ten beliko tik 67 %. Kur dingo likusi 30 % pašte buvusi svarbi ir reikalinga medžiaga? Gal aš ko nežinau gun_bandana.gif?

Seniai bebuvau pašte, tad nieko ir nepastebėjau. Vis dar laukiam svečių, kurie neaišku kada atvažiuos ir ar iš vis atvažiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 26, 16:09)

O kokiu budu ten gali dingti? (klausiu is ziopliskumo). Maniau kad trinti ir pasta tvarkyti gali tik ji priziurintis g.gif
Atsakyti