Labas vakaras
[quote=Aurute,2012 04 24, 17:48]
Labas vakaras
Vildinga,[/color][/b] sveikinimai supersūneliui
. Šaunuolis jis pas tave. Jei ne tas konkursas, nežinotum, kiek jis turi draugų. Juk tai turtas.
[/quote]
Ačiū
Tai jau tikrai - tiek sūnus, tiek aš tikrai pamatėm, kiek gerumo yra aplinkui.
Aurute, orą atrodo man užsakei penktadieniui
Skambinau šiandien į Klaipėdą, tai sakė, kad vaikučiams nepasisekė, nes labai smarkiai lijo. Tikiuosi, Dievulio ir Aurutės dėka oras bus puikus
[quote=R.@usra,2012 04 24, 22:55]
[quote=Aurute,2012 04 24, 17:48]
Sveikinimai šauniai mamytei ir svajonių sūneliui
, [/quote]
Ačiū
[quote=simba3,2012 04 25, 21:52]
Or as , mergaites, atejau pasidziaut, mano berniukas vienas is 12 surinkusiu visus balus Kenguroje, taip kad pirma vieta respublikoje,va
O rajone turim 1 ir 2 vietas.
Papildyta:
Matyt mokytoja nusprende, kad netikslinga pirkt Gile, jai sis pratybu sasiuvinis nereikalingas, gal ji ruosia papildomas uzduotis?
O del Pupos, jums, kaip mamai labai verta tikrinti, aiskintis su vaiku, nes ka idesit, tz turesit. Mokykloj visko neismokys, beto jus padirbsit su savo vienu vaiku, o mokytoja dirba su 24.
[/quote]
Super mokytoja. Sveikinimai didžiausi
O dėl pratybų sąsiuvinių pirkimo arba ne, tai įdomus dalykas gaunasi. Jei perki visus - atsiranda bambančių, kad daug kainuoja. Jei bandai taupyti tėvelių pinigus - klausia, kodėl neperki.
Dėl taisymo - bent jau mūsų mokyloje sąsiuvinių taisymui mums skirta tik 1 val. per mėnesį. Už tiek ir moka. Galų gale, grįžusios namo mes juk turime savo šeimas, savo vaikučius, kuriems reikia patikrinti sąsiuvinukus ir jei reikia padirbėti papildomai.
Papildyta:
Kažkaip nepavyko tvarkingai atsakyti