Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 25, 20:04)
įsijungiu į anglų kalbos kursus. Du mėnesius prakaituosiu. Vakar sudalyvavau pirmą kartą (kitos jau apsipratę, nes mokosi nuo vasario pradžios) ir labai patiko atmosfera. Dėstytoja taip aiškiai artikuliuoja garsus, kad net pačiai pradeda lengviau vyniotis liežuvis lotuliukas.gif Tikiuosi daug išmoksiu biggrin.gif

Age-melage, Tu tikra entuziastė thumbup.gif Iš kur sužinai apie tokius kursus? Kas apie juos skelbia ? ir ar už juos Tau reikia mokėti? Labai norėčiau ir aš patobulinti savo anglų k. žinias.
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2012 04 25, 16:18)
Medžiaga jau pašte. Tikiuosi ką nors tinkamo rasite. Sėkmės.

Ačiūūūūūūūūūū! Radau tai, ko reikėjo clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 balandžio 2012 - 19:27
Sveikutės,
Gal kas nors turite po ranka 4 kl. (3 d.) PUPOS mokytojo knygą ir galėtumėte nuskanuoti psl. , kur yra apie antonimus?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 25, 20:26)
Age-melage, Tu tikra entuziastė thumbup.gif Iš kur sužinai apie tokius kursus? Kas apie juos skelbia ? ir ar už juos Tau reikia mokėti? Labai norėčiau ir aš patobulinti savo anglų k. žinias.

Šitie kurais buvo paskelbti rajono švietimo centre jau prieš metus. Jie europiniai. Bet tik šiemet pagaliau susitvarkė popierius ir prasidėjo mokslai. Iš mūsų devynios liepą važiuos mėnesiui į angliją tęsti mokslo stažuotėje. Aš mokausi su ta grupele, bet nevažiuosiu tikrai. Nes manęs laukia dukrytė amerikoj. Reiks skristi pas ją . Tik dar nesusitariam kada. Bet kalbą griebiu už ragų. Tik nežinia kas iš to gausis. Bet vis daugiau išmoksiu nors truputį pasimokydama, negu nieko neveikdama.
Beje, tokie pat seminarai buvo jau mūsų mokykloj prieš tris metus. Tik tada gavom dvi knygas. Raudoną ir mėlyną. O dabar dar ir trečią - žalią. Joje daugiau dėmesio skiriama kalbėjimui.
Taigi mokausi, mokausi, bet vis dar ne ką moku. Ne tie metai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 25, 20:30)
Šitie kurais buvo paskelbti rajono švietimo centre jau prieš metus. Jie europiniai. Bet tik šiemet pagaliau susitvarkė popierius ir prasidėjo mokslai. Iš mūsų devynios liepą važiuos mėnesiui į angliją tęsti mokslo stažuotėje. Aš mokausi su ta grupele, bet nevažiuosiu tikrai. Nes manęs laukia dukrytė amerikoj. Reiks skristi pas ją . Tik dar nesusitariam kada. Bet kalbą griebiu už ragų. Tik nežinia kas iš to gausis. Bet vis daugiau išmoksiu nors truputį pasimokydama, negu nieko neveikdama.
Beje, tokie pat seminarai buvo jau mūsų mokykloj prieš tris metus. Tik tada gavom dvi knygas. Raudoną ir mėlyną. O dabar dar ir trečią - žalią. Joje daugiau dėmesio skiriama kalbėjimui.
Taigi mokausi, mokausi, bet vis dar ne ką moku. Ne tie metai lotuliukas.gif

Kaip faina! Norėčiau ir aš papulti į tokius. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 04 25, 09:27)
Laba diena, noriu mokytojų paklausti apie pratybas. Mokytoja nepirko antros dalies Gilės( nežinau kodėl, kita vertus vistiek ji jų netikrina), matomai mokytojai kaip nori taip dirba. Ar tos pratybos vistik yra geras naudingas dalykas, ir mums nusipirkti namuose ir pasidaryti kaip papildoma darba, ar neverta nieko naudingo iš jų nėra vaikui?
Ir dar jei galima: jeigu mokytoja netikrina pupos pratybų(gal 2-3 kartus per visą sąsiuvinį), verta man mamai sėdėti ir tikrinti ir aiškintis kalidas ar jau bus pavėluota , ar čia tos pratybos apskritai netikslingas mokymas ir neverta su jomis gaišti laiko?Ačiū

Kodėl Jūs neklausiat mokytojos, kodėl ji nepirko Gilės pratybų? Kiekvienose pratybose yra gerų dalykų. Tad, jeigu atliksite šių pratybų užduotis, vaiko kompetencijos tikrai patobulės. O dėl pratybų tikrinimo - tai labai mažai naudos iš to, kad mokytoja jas surenka, ištaiso ir vėl grąžina. Klaidas reikia taisyti kartu su vaiku, t.y. padedi vaikui surasti klaidą ir ją paaiškini.
Atsakyti
Or as , mergaites, atejau pasidziaut, mano berniukas vienas is 12 surinkusiu visus balus Kenguroje, taip kad pirma vieta respublikoje,va ax.gif
O rajone turim 1 ir 2 vietas. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2012 04 25, 09:27)
Laba diena, noriu mokytojų paklausti apie pratybas. Mokytoja nepirko antros dalies Gilės( nežinau kodėl, kita vertus vistiek ji jų netikrina), matomai mokytojai kaip nori taip dirba. Ar tos pratybos vistik yra geras naudingas dalykas, ir mums nusipirkti namuose ir pasidaryti kaip papildoma darba, ar neverta nieko naudingo iš jų nėra vaikui?
Ir dar jei galima: jeigu mokytoja netikrina pupos pratybų(gal 2-3 kartus per visą sąsiuvinį), verta man mamai sėdėti ir tikrinti ir aiškintis kalidas ar jau bus pavėluota , ar čia tos pratybos apskritai netikslingas mokymas ir neverta su jomis gaišti laiko?Ačiū

Matyt mokytoja nusprende, kad netikslinga pirkt Gile, jai sis pratybu sasiuvinis nereikalingas, gal ji ruosia papildomas uzduotis?

O del Pupos, jums, kaip mamai labai verta tikrinti, aiskintis su vaiku, nes ka idesit, tz turesit. Mokykloj visko neismokys, beto jus padirbsit su savo vienu vaiku, o mokytoja dirba su 24.
Atsakyti
aš tai užsikroviau sau papildomą darbą - taisau visų 15 vaikų matematikos ir lietuvių k. pratybas (ir visus puslapius). Jei yra klaidų, pažymiu tą puslapį lipduku ir taisom. Man tai atima daugybę laiko, bet vaikus priverčia padirbėt. Jei kas prirenka daugiau lipdukų, dirbam po pamokų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 04 25, 21:53)
aš tai užsikroviau sau papildomą darbą - taisau visų 15 vaikų matematikos ir lietuvių k. pratybas (ir visus puslapius). Jei yra klaidų, pažymiu tą puslapį lipduku ir taisom. Man tai atima daugybę laiko, bet vaikus priverčia padirbėt. Jei kas prirenka daugiau lipdukų, dirbam po pamokų  doh.gif

As taisau me tik pratybas, bet ir klases darba sasiuvinyje.
Man lengviau, turiu mokytoja- padejeja. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

[quote=Aurute,2012 04 24, 17:48]
Labas vakaras sunglasses2.gif
Vildinga,[/color][/b] sveikinimai supersūneliui supermama.gif . Šaunuolis jis pas tave. Jei ne tas konkursas, nežinotum, kiek jis turi draugų. Juk tai turtas.
[/quote]

Ačiū 4u.gif Tai jau tikrai - tiek sūnus, tiek aš tikrai pamatėm, kiek gerumo yra aplinkui.

Aurute, orą atrodo man užsakei penktadieniui mirksiukas.gif Skambinau šiandien į Klaipėdą, tai sakė, kad vaikučiams nepasisekė, nes labai smarkiai lijo. Tikiuosi, Dievulio ir Aurutės dėka oras bus puikus thumbup.gif

[quote=R.@usra,2012 04 24, 22:55]
[quote=Aurute,2012 04 24, 17:48]

Sveikinimai šauniai mamytei ir svajonių sūneliui thumbup.gif , [/quote]

Ačiū 4u.gif

[quote=simba3,2012 04 25, 21:52]
Or as , mergaites, atejau pasidziaut, mano berniukas vienas is 12 surinkusiu visus balus Kenguroje, taip kad pirma vieta respublikoje,va ax.gif
O rajone turim 1 ir 2 vietas. blush2.gif
Papildyta:

Matyt mokytoja nusprende, kad netikslinga pirkt Gile, jai sis pratybu sasiuvinis nereikalingas, gal ji ruosia papildomas uzduotis?

O del Pupos, jums, kaip mamai labai verta tikrinti, aiskintis su vaiku, nes ka idesit, tz turesit. Mokykloj visko neismokys, beto jus padirbsit su savo vienu vaiku, o mokytoja dirba su 24.
[/quote]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super mokytoja. Sveikinimai didžiausi clap.gif

O dėl pratybų sąsiuvinių pirkimo arba ne, tai įdomus dalykas gaunasi. Jei perki visus - atsiranda bambančių, kad daug kainuoja. Jei bandai taupyti tėvelių pinigus - klausia, kodėl neperki.
Dėl taisymo - bent jau mūsų mokyloje sąsiuvinių taisymui mums skirta tik 1 val. per mėnesį. Už tiek ir moka. Galų gale, grįžusios namo mes juk turime savo šeimas, savo vaikučius, kuriems reikia patikrinti sąsiuvinukus ir jei reikia padirbėti papildomai.
Papildyta:
Kažkaip nepavyko tvarkingai atsakyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 25 balandžio 2012 - 21:24
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 25, 21:25)
Labas vakaras smile.gif

Dėl taisymo - bent jau mūsų mokyloje sąsiuvinių taisymui mums skirta tik 1 val. per mėnesį. Už tiek ir moka. Galų gale, grįžusios namo mes juk turime savo šeimas, savo vaikučius, kuriems reikia patikrinti sąsiuvinukus ir jei reikia padirbėti papildomai.Papildyta:
Kažkaip nepavyko tvarkingai atsakyti ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 25 balandžio 2012 - 21:54
Del pratybų supratau. Ačiū. Man patinka kai matau ką padaro gerai , ką blogai. Juolab kad regimoji atmintis, greičiau supranta rašydamas, nei klausydamas.nusipirksim, knygyne irgi būna.
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif

Drąsinausi drąsinausi ir galų gale nusprendžiau paprašyt. blush2.gif Jau ketvertą mėnesių esu nuolatinė forumo skaitytoja, tai gal jau galėčiau ir į lobyną žvilgtelt?

Lutute, norėjau paklaust, kokia programa padarytas ITEC filmukas apie kaštonus? Man labai patiko tie atsiverčiantys puslapiai, norėčiau išmokt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 25 balandžio 2012 - 22:58