Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 24, 13:57)
Sveikutės 4u.gif
Ateinu pasidžiaugti. Jau yra matematikos kengūros rezultatai. Mano mokinė papuolė į geriausių moksleivių 50 respublikoje thumbup.gif Ji ir dar vienas mano mokinukas tarp dešimties geriausių rajone thumbup.gif

Sveikinam, sveikinam, sveikinaaaaaaaaaaam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 24, 14:57)
Ateinu pasidžiaugti. Jau yra matematikos kengūros rezultatai. Mano mokinė papuolė į geriausių moksleivių 50 respublikoje thumbup.gif Ji ir dar vienas mano mokinukas tarp dešimties geriausių rajone thumbup.gif

Džiaugiuosi ir spaudžiu dešinę. Esi puiki mokytoja. thumbup.gif
Mano kieme šiandien irgi šventė. Mano pirmokiukė irgi pateko į Lietuvos geriausiųjų 50-tuką. smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Zuzanelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 04 23, 20:20)
Pas mus ateina 4 ar 5 pirmokai verysad.gif kaime nebėra jaunų žmonių...vien alkoholikai.

drinks_cheers.gif pas mus irgi tik 5 pirmokėliai
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 24, 13:57)
Sveikutės 4u.gif

sveikinu, džiaugiuosi už jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 24, 22:05)
Džiaugiuosi ir spaudžiu dešinę. Esi puiki mokytoja. thumbup.gif
Mano kieme šiandien irgi šventė. Mano pirmokiukė irgi pateko į Lietuvos geriausiųjų 50-tuką. smile.gif

Šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Seniai apie tai svajojau. Vis vyliausi, kad gal kada pasiseks ir mano mokiniui ar mokinei rolleyes.gif Labai mane nudžiugino. Šauni mano mergaitė. Užsitarnavo ji šio rezultato savo pastangomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 24, 21:57)
Seniai apie tai svajojau. Vis vyliausi, kad gal kada pasiseks ir mano mokiniui ar mokinei rolleyes.gif Labai mane nudžiugino. Šauni mano mergaitė. Užsitarnavo ji šio rezultato savo pastangomis 4u.gif

Šaunu, kad svajonės pildosi wub.gif įdomu, ar padėkos šiems vaikams bus kitokios ar įprastinės?
Atsakyti
Sveikinu, Zuzanele, isties labai smagu, kai savas vaikas laimi smile.gif

Padiskutuokim dar kartelį apie ekskursijas. Niekaip neapsisprendžiu kur vykti su klase. unsure.gif Šokolade ir žvakėse buvom. Nu ką dar sugalvoti. Kas svarbiausia tėvai nori išvykų, bet pinigų skiria labai mažai. Ir sukurk, kad gudrus. doh.gif

Va, butent, patys tevai nori kazko ypatingo, bet pinigeliu - tai visiskia nenori skirti,,,visi juk nori vos ne uz dyka, MAN pvz. su vaikais butu smagu i kokia sodyba, kur nors i gamta nuvaziuoti, kad ir pas kokia mociute i kaima, kuri iskeptu visiems kokio bulviu plokstainio ar isvirtu sriubos. Galima ivairiausiu zaidimu prisigalvoti...na, is tiesu, viskas priklauso nuo to, kam ko reikia biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Ieškau medžiagos tema "Naminiai gyvūnai.Ūkininko sodyboje". Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte ax.gif
Atsakyti
[quote=Aurute,2012 04 24, 17:48]

Aurute, abipusė simpatija ir Jums.user posted image Ilgiuosi pasivaikščiojimo Palangos tiltu ir pavakarojimo.

Sveikutės 4u.gif
Sveikinimai šauniai mamytei ir svajonių sūneliui thumbup.gif , mergaitėms, turinčioms puikius vaikus- matematikus clap_1.gif .
Puoliau ir aš ieškoti rezultatų. Respublikos mastu maniškiai nematomi tongue.gif , bet rajone net trys tupi dešimtuke. Laiminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 24, 22:49)
Ieškau medžiagos tema "Naminiai gyvūnai.Ūkininko sodyboje". Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte ax.gif

http://www.kalbosnam...gyvunu_spalvos/
http://mkp.emokykla....nukai/index.php

Čia žaidimai, bet gal ką demonstravimui išeitų panaudot...
Atsakyti
Labas rytas. Artėja mamyčių diena, ką galvojat daryt? Sėsiu savaitgalį rimtam darbui - susidėliosiu konkurso scenarijų (iš pradžių darysim bendrą koncertą salėje, po to pasikviesim savo mamytes į klasę). Dovanosim pačių sukurtą pirmąją knygelę, ir paruošiu užduotis šauniuasios mamytės rinkimamas. Aišku viena, kad nugalės visos mamytės! Tik va dar suku galvą, kokias gėles padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 24, 21:49)

Pažiūrėkčia
Atsakyti