Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 20:30)
Nekaip jaučiuosi, kad pas sūnų buvo nemažai "blogų" balsų. Juos jam suveikė draugai, kai prasidėjo sukčiavimai. Draugai net į 15min. redakciją laiškus rašė. Na suprantu ir juos - tikri draugai. Vėliau jau pats sūnus jų paprašė, kad daugiau nebebalsuotų. Tai vat... Na bet TIKRŲJŲ  balų jam užteko, kad laimėtų

Šiais laikais jau tampa vertybe nuoširdumas ir sąžiningumas. Džiaugiuosi, Vildinga, kad buvau su mumis sąžininga ir atvira. thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už Vildingą... 4u.gif

Atsakyti
Ar niekas po ranka neturite spalvinimo užduočių(antonimų)?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 04 23, 22:50)
Ar niekas po ranka neturite spalvinimo užduočių(antonimų)?

Sveika, peržiūrėjau 4 klasei skirtą "Spalvinu ir mokausi", bet ten su antonimais nieko nėra. verysad.gif Iki kada tau reikia? Galima pabandyti padaryti - susirasti paveiklėlį ir ant jo surašyti žodžius. Mokėtum? Jei ką, galiu padėti. Šiandien šiek tiek laiko turėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 04 23, 21:54)
JEI NEKLYSTU MŪSŲ KETVIRTOKĖS JUOS ĖMĖ IŠ ČIA:

My Webpage

As galvojau gal jau tikrasias uzduotis turite mirksiukas.gif blush2.gif Is cia ir as zinau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ateinu pasidžiaugti. Jau yra matematikos kengūros rezultatai. Mano mokinė papuolė į geriausių moksleivių 50 respublikoje thumbup.gif Ji ir dar vienas mano mokinukas tarp dešimties geriausių rajone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 24, 13:57)
Sveikutės 4u.gif
Ateinu pasidžiaugti. Jau yra matematikos kengūros rezultatai. Mano mokinė papuolė į geriausių moksleivių 50 respublikoje thumbup.gif Ji ir dar vienas mano mokinukas tarp dešimties geriausių rajone thumbup.gif

Šaunu.
Reikia pažiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 24 balandžio 2012 - 14:38
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 23, 21:54)
Padiskutuokim dar kartelį apie ekskursijas. Niekaip neapsisprendžiu kur vykti su klase. unsure.gif Šokolade ir žvakėse buvom. Nu ką dar sugalvoti. Kas svarbiausia tėvai nori išvykų, bet pinigų skiria labai mažai. Ir sukurk, kad gudrus. doh.gif

Tai jei tėvai neskiria tam lėšų, tai kam tada tau plėšytis. Manau būtų galima pasakyti - nenorit - nereikia.

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 24, 14:57)
Sveikutės 4u.gif

thumbup.gif Smagu, ir pačiai širdelę paglosto.
Ir aš lendu žiūrėti, kokia situacija su nuosavu ir su valdiškais smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Smagu kai gali pasidziaugti darbo rezultatais - Vaiku laimejimais. Man siam dziaugsmui turbut reikes palaukti kitos kartos.

Norejau paklausti gal jusu vaikai yra vaidine reklamas, gal mesteltumet keleta minciu.
Atsakyti
Šiandien gavau gervelių lankstymo akcijos "Nedelsk" pagyrimo raštą bei labai gražius lankstinukus mokinių mamos, kuriuose mamas kviečia pasitikrinti nuo įvairiausių ligų.
Smagu, kad sulaukėme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 04 24, 17:45)
Šiandien gavau gervelių lankstymo akcijos "Nedelsk" pagyrimo raštą bei labai gražius lankstinukus mokinių mamos, kuriuose mamas kviečia pasitikrinti nuo įvairiausių ligų.
  Smagu, kad sulaukėme  thumbup.gif

Kaip smagu wub.gif Paštu atsiuntė į mokyklą? Kam adresuota padėka? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras sunglasses2.gif

Aš jau po seminaro Palangoje. AČIŪ, R.@usra , už malonų vakarą. Negaliu atsidžiaugti pabendravimu. Lauksiu sekančios seminaro dalies.

Vildinga,
sveikinimai supersūneliui supermama.gif . Šaunuolis jis pas tave. Jei ne tas konkursas, nežinotum, kiek jis turi draugų. Juk tai turtas.
Atsakyti