Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 23, 17:24)
Apie 50 prašymų ir bus 2 pirmos klasės  ax.gif .

Aš galvojau, kad jūsų mokykla tikrai surinks 3 klases. Juk naujas rajonas. Eina sau, baisuma.
Atsakyti
Mergaitės, labas vakaras. Mes mokykloje norėtume pradėti naudoti elektrononį dienyną.Pasidalinkite savo mintimis apie tokio dienyno naudojimą.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 17:47)
Sveikutės,
DIDELIS AČIŪ VISOMS UŽ BALSUS drinks_cheers.gif
Per kančias į žvaigždes - TELEFONĄ MES LAIMĖJOM clap.gif

Štai, ką rašo 15 min.:
Konkurso organizatoriai sulaukė laiškų su prašymais papildomai peržiūrėti balsavimo rezultatus. Žmonėms sukėlė įtarimų tai, kad laimi dalyvis, kurio vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas mažiau kartų, nei už jį atiduota balsų...."

Sveikinu ir džiaugiuosi už jus. Teisingumas nugali, tik reikia tikėti. Valio!
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 04 23, 15:51)
Sveikos mergaites, jau baisiai daug darbu uzgriuvo tai ieskojimam laiko neliko todel drisiu paprasyti gal kuri turit ka apie vaivorykste , nesvarbu ka, viskas tiktu.

Išsiunčiau šį tą į paštą. Viena pateiktis rusų kalba. Taigi jei supranti, galima išsiversti. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 04 23, 17:54)
Mergaitės, labas vakaras. Mes mokykloje norėtume pradėti naudoti elektrononį dienyną.Pasidalinkite savo mintimis apie tokio dienyno naudojimą.

Kaip mokytoja dar irgi tik pradėsiu naudoti. Naudoju kaip mama. MAn TAMO thumbup.gif . Juo džiaugias ir mano sūnus.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 04 23, 17:54)

Mes naudojamės Mano dienynas - tai g.gif Yra pradinukams pritakytas Spiral dienynas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 17:47)
Per kančias į žvaigždes - TELEFONĄ MES LAIMĖJOM clap.gif

clap.gif clap.gif clap.gif Sveikinimai dideliausi!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 23, 18:11)
Dar norėjau paklausti visų, kaip jūs atliekate pamokos įsivertinimą?

Buvau viename seminare, kur buvo pateiktos kelios idėjos įsivertinimui.
Viena idėja. Buvo pasiūlyta nupiešti apskritimą, tai veidas. Nupiešti kairę akį tokio dydžio, kiek matė mokytoją, dešinę - kiek matė draugą, burną reikia nupiešti tokio dydžio, kiek kalbėjo, ausis - kiek klausė mokytojos, plaukus - kiek naujo sužinojo.
Antra idėja darbo grupėj įsivertinimui. Kiekvienas vaikas gauna obuolį ir padalina į tiek dalių, kiek grupėj narių. Dalis - kiekvieno nario indėlis į grupės veiklą.
Trečia idėja žinomesnė - šviesoforas. Vaikai pakelia korteles. Žalia - suprato, geltona - dar pasimokyt, raudona - raudona - nesuprato.
Ketvirta idėja panaši į trečią, tik pakelia nykščius. Aukštyn - viską suprato, žemyn - daug kas neaišku.
Dar viena idėja parašyti lape 3 dalykus, ko išmoko, 2 dalykus, ko pasimokyti, 1 - ko nesuprato.

Na, gal kas pravers smile.gif

P.s. dideliausi sveikimai Vildingos sūnui. Nesupratau, negi tas gražusis tortas tikras? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 23 balandžio 2012 - 18:27
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 23, 17:00)
Sveikos,
Iš kur jūs imat testus? g.gif
Smilga1972, kiek jūs turit pirmokų prašymų ir kiek ruošiasi komplektuoti klasių?

Galiu atsiųst, jei reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 04 23, 19:03)
Išsiunčiau šį tą į paštą. Viena pateiktis rusų kalba. Taigi jei supranti, galima išsiversti. Sėkmės.

AČIŪŪŪŪŪŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 04 23, 18:25)
Buvau viename seminare, kur buvo pateiktos kelios idėjos įsivertinimui.
Viena idėja. Buvo pasiūlyta nupiešti apskritimą, tai veidas. Nupiešti kairę akį tokio dydžio, kiek matė mokytoją, dešinę - kiek matė draugą, burną reikia nupiešti tokio dydžio, kiek kalbėjo, ausis - kiek klausė mokytojos, plaukus - kiek naujo sužinojo.
Antra idėja darbo grupėj įsivertinimui. Kiekvienas vaikas gauna obuolį ir padalina į tiek dalių, kiek grupėj narių. Dalis - kiekvieno nario indėlis į grupės veiklą.
Trečia  idėja žinomesnė - šviesoforas. Vaikai pakelia korteles. Žalia - suprato, geltona - dar pasimokyt, raudona - raudona - nesuprato.
Ketvirta idėja panaši į trečią, tik pakelia nykščius. Aukštyn - viską suprato, žemyn - daug kas neaišku.
Dar viena idėja parašyti lape 3 dalykus, ko išmoko, 2 dalykus, ko pasimokyti, 1 - ko nesuprato.

Na, gal kas pravers  smile.gif

P.s. dideliausi sveikimai Vildingos sūnui. Nesupratau, negi tas gražusis tortas tikras? blush2.gif

Dėkui.
4u.gif

QUOTE(vai2 @ 2012 04 23, 18:26)
Galiu atsiųst, jei reikia smile.gif

Atsiųsk, duosiu šiaip įdomumo dėlei.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 23, 18:11)
Ninkute, peržiūrėjau tavo matematikos skaidres pašte.  thumbup.gif Kaip suprantu čia tik dalis pamokos?  ax.gif Kaip tu suplanavusi dirbti: poromis ar kolektyviai?

Mano skaidrėse tik dalis pamokos, o daugiau užduočių padalomojoje medžiagoje ir dirbsime iš vadovėlio, pratybos bus namuose. Dirbsime grupėmis po 2.
Papildyta:
Sveikutės, prašau patarimo. Ar 4 kl. naują tekstą gali skaityti mokytoja prieš tai davusi prieštekstinį klausimą ar reikia, kad skaitytų patys vaikai. Patarkit, nes ant nosies atvira pamoka.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 23, 18:46)
Aš galvojau, kad jūsų mokykla tikrai surinks 3 klases. Juk naujas rajonas. Eina sau, baisuma.

Nu kur gi, juk mūsų mokykla per kelią turi konkurentę irgi pagrindinę mokyklą, tai kur jau čia bus tų vaikų doh.gif ... Dar ir tai mes čia gerai surenkam g.gif ... Ką padarysi, nėra tų vaikų ir stebuklingai neatsiras verysad.gif ... Trūksta 6 vaikų iki trijų klasių, o iš kur juos paimti verysad.gif ??? Jau ėjau per namus, butus, žeminausi, nu kiek galima doh.gif ... Kaip bus, taip bus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 04 23, 20:19)
Mano skaidrėse tik dalis pamokos, o daugiau užduočių padalomojoje medžiagoje ir dirbsime iš vadovėlio, pratybos bus namuose. Dirbsime grupėmis po 2.
Papildyta:
Sveikutės, prašau patarimo. Ar 4 kl. naują tekstą gali skaityti mokytoja prieš tai davusi prieštekstinį klausimą ar reikia, kad skaitytų patys vaikai. Patarkit, nes ant nosies atvira pamoka.

Aš jau nebeskaitau su vaikais garsiai - arba patys namie perskaito arba duodu užduotį ir patys tyliai persiskaito klasėj ax.gif
Atsakyti