Sveikos mergaites, jau baisiai daug darbu uzgriuvo tai ieskojimam laiko neliko todel drisiu paprasyti gal kuri turit ka apie vaivorykste , nesvarbu ka, viskas tiktu.
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 23, 15:08)
Sveikos mergaites. Gal kas is jusu mokyklu rasysite 4kl standartizuotas uzduotis? Gal turite kokiu naujienu nes as tai pradedu labiau nei mano ketvirtokai nervintis. laiko tik 45 min. O matematikos uzduociu bus apie 33. rasinelis 100 zodziu per 45 min ir minimaliam lygiui ne daugiau 7 klaidu, o dar teksto suvokimas labai dideles apimties kaip suprantu bus ir tas tik per 45 min. Kosmaras Jau pradedu naktimis nemiegoti
Papildyta:
Va cia yra dar vienas http://www.nuotykiua...x.php?item_id=3 as noreciau su savo ketvirtokais ir teveliais kartu apsilankyti tik nezinau ar ten tikrai smagu, nes kartais uz tokius pinigus buna didelis snipstas
Papildyta:
Va cia yra dar vienas http://www.nuotykiua...x.php?item_id=3 as noreciau su savo ketvirtokais ir teveliais kartu apsilankyti tik nezinau ar ten tikrai smagu, nes kartais uz tokius pinigus buna didelis snipstas
Ačiū D. mums šita laimė nenusišvietė , dėl šito nereikės drebėti, bet jau pradėjo valdžia judinti, kad pirmokų nebus reikiamo kiekio ir vienai reikės išeiti , tikiuosi ne man ...
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 23, 15:08)
Sveikos mergaites. Gal kas is jusu mokyklu rasysite 4kl standartizuotas uzduotis? Gal turite kokiu naujienu
Mūsų ketvirtokai jau atliko. Per daug nesigilinau, bet mokytojos tai visą savaitę dejavo. Mūsų valdžia liepė rašyti ir viskas.
QUOTE(domassss @ 2012 04 23, 16:21)
Mūsų ketvirtokai jau atliko. Per daug nesigilinau, bet mokytojos tai visą savaitę dejavo. Mūsų valdžia liepė rašyti ir viskas.
Aš matemat. daviau ir nustebau. Mano silpnieji pralenkė stipriuosius. mergaitė, kuri buvo adaptuota surinko daugiau balų, negu keli pagal programą einantys.
jaučiu, kad mano gudročiams čia per lengva buvo, ieškojo jie ten gilesnės prasmės
Sveikutės,
DIDELIS AČIŪ VISOMS UŽ BALSUS
Per kančias į žvaigždes - TELEFONĄ MES LAIMĖJOM
Štai, ką rašo 15 min.:
Konkurso organizatoriai sulaukė laiškų su prašymais papildomai peržiūrėti balsavimo rezultatus. Žmonėms sukėlė įtarimų tai, kad laimi dalyvis, kurio vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas mažiau kartų, nei už jį atiduota balsų...."
Štai, ką rašo 15 min.:
Konkurso organizatoriai sulaukė laiškų su prašymais papildomai peržiūrėti balsavimo rezultatus. Žmonėms sukėlė įtarimų tai, kad laimi dalyvis, kurio vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas mažiau kartų, nei už jį atiduota balsų...."
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 17:47)
Sveikutės,
Štai, ką rašo 15 min.:
Štai, ką rašo 15 min.:
Valioooooooooooooooooooooooo
QUOTE(vai2 @ 2012 04 23, 16:33)
Aš matemat. daviau ir nustebau. Mano silpnieji pralenkė stipriuosius. mergaitė, kuri buvo adaptuota surinko daugiau balų, negu keli pagal programą einantys.
jaučiu, kad mano gudročiams čia per lengva buvo, ieškojo jie ten gilesnės prasmės
Sveikos,
Iš kur jūs imat testus?
Smilga1972, kiek jūs turit pirmokų prašymų ir kiek ruošiasi komplektuoti klasių?
Visas vaišinu tortu - telefonu
Ninkute, peržiūrėjau tavo matematikos skaidres pašte. Kaip suprantu čia tik dalis pamokos? Kaip tu suplanavusi dirbti: poromis ar kolektyviai?
Dar norėjau paklausti visų, kaip jūs atliekate pamokos įsivertinimą? Man uždavinys, tai kaip uždavinys, bet įsivertinimas
Dar norėjau paklausti visų, kaip jūs atliekate pamokos įsivertinimą? Man uždavinys, tai kaip uždavinys, bet įsivertinimas
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 18:04)
SVEIKINU, gerai kad viskas teisingai baigesi, nes burbuliavau visa diena del neteisybes
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 16:47)
Sveikutės,
Kaip smagu ir džiugu. Jau dieną buvo paskelbtas nugalėtojas - kai perskaičiau vardą - net palengvėjo, juk vakar tiek diskutavote apie klastojamus balsus. Šaunuoliai
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 23, 18:00)
Smilga1972, kiek jūs turit pirmokų prašymų ir kiek ruošiasi komplektuoti klasių?
Apie 50 prašymų ir bus 2 pirmos klasės .
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 18:04)
Ačiū, žiauriai fainas tortas