Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos mergaites, jau baisiai daug darbu uzgriuvo tai ieskojimam laiko neliko todel drisiu paprasyti gal kuri turit ka apie vaivorykste , nesvarbu ka, viskas tiktu.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 23, 15:08)
Sveikos mergaites. Gal kas is jusu mokyklu rasysite 4kl standartizuotas uzduotis? Gal turite kokiu naujienu mirksiukas.gif nes as tai pradedu labiau nei mano ketvirtokai nervintis. laiko tik 45 min. O matematikos uzduociu bus apie 33. rasinelis 100 zodziu per 45 min ir minimaliam lygiui ne daugiau 7 klaidu, o dar teksto suvokimas labai dideles apimties kaip suprantu bus ir tas tik per 45 min. Kosmaras doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Jau pradedu naktimis nemiegoti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Va cia yra dar vienas  http://www.nuotykiua...x.php?item_id=3  as noreciau su savo ketvirtokais ir teveliais kartu apsilankyti tik nezinau ar ten tikrai smagu, nes kartais uz tokius pinigus buna didelis snipstas schmoll.gif

Ačiū D. mums šita laimė nenusišvietė ax.gif , dėl šito nereikės drebėti, bet jau pradėjo valdžia judinti, kad pirmokų nebus reikiamo kiekio ir vienai reikės išeiti verysad.gif , tikiuosi ne man g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 23, 15:08)
Sveikos mergaites. Gal kas is jusu mokyklu rasysite 4kl standartizuotas uzduotis? Gal turite kokiu naujienu

Mūsų ketvirtokai jau atliko. Per daug nesigilinau, bet mokytojos tai visą savaitę dejavo. Mūsų valdžia liepė rašyti ir viskas.

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 04 23, 16:21)
Mūsų ketvirtokai jau atliko. Per daug nesigilinau, bet mokytojos tai visą savaitę dejavo. Mūsų valdžia liepė rašyti ir viskas.

Aš matemat. daviau ir nustebau. Mano silpnieji pralenkė stipriuosius. mergaitė, kuri buvo adaptuota surinko daugiau balų, negu keli pagal programą einantys.
jaučiu, kad mano gudročiams čia per lengva buvo, ieškojo jie ten gilesnės prasmės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 23 balandžio 2012 - 16:34
Sveikutės,
DIDELIS AČIŪ VISOMS UŽ BALSUS drinks_cheers.gif
Per kančias į žvaigždes - TELEFONĄ MES LAIMĖJOM clap.gif

Štai, ką rašo 15 min.:
Konkurso organizatoriai sulaukė laiškų su prašymais papildomai peržiūrėti balsavimo rezultatus. Žmonėms sukėlė įtarimų tai, kad laimi dalyvis, kurio vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas mažiau kartų, nei už jį atiduota balsų...."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 23 balandžio 2012 - 16:50
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 17:47)
Sveikutės,

Štai, ką rašo 15 min.:
Konkurso organizatoriai sulaukė laiškų su prašymais papildomai peržiūrėti balsavimo rezultatus. Žmonėms sukėlė įtarimų tai, kad laimi dalyvis, kurio vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas mažiau kartų, nei už jį atiduota balsų...."

Valioooooooooooooooooooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 04 23, 16:33)
Aš matemat. daviau ir nustebau. Mano silpnieji pralenkė stipriuosius. mergaitė, kuri buvo adaptuota surinko daugiau balų, negu keli pagal programą einantys.
jaučiu, kad mano gudročiams čia per lengva buvo, ieškojo jie ten gilesnės prasmės biggrin.gif

Sveikos,
Iš kur jūs imat testus? g.gif
Smilga1972, kiek jūs turit pirmokų prašymų ir kiek ruošiasi komplektuoti klasių?
Atsakyti

Visas vaišinu tortu - telefonu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 23 balandžio 2012 - 17:05
Ninkute, peržiūrėjau tavo matematikos skaidres pašte. thumbup.gif Kaip suprantu čia tik dalis pamokos? ax.gif Kaip tu suplanavusi dirbti: poromis ar kolektyviai?

Dar norėjau paklausti visų, kaip jūs atliekate pamokos įsivertinimą? Man uždavinys, tai kaip uždavinys, bet įsivertinimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 18:04)
Visas vaišinu tortu - telefonu  mirksiukas.gif

user posted image

4u.gif SVEIKINU, gerai kad viskas teisingai baigesi, nes burbuliavau visa diena del neteisybes
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 16:47)
Sveikutės,

4u.gif Kaip smagu ir džiugu. Jau dieną buvo paskelbtas nugalėtojas - kai perskaičiau vardą - net palengvėjo, juk vakar tiek diskutavote apie klastojamus balsus. lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 23, 18:00)
Smilga1972, kiek jūs turit pirmokų prašymų ir kiek ruošiasi komplektuoti klasių?

Apie 50 prašymų ir bus 2 pirmos klasės ax.gif .

QUOTE(Vildinga @ 2012 04 23, 18:04)
Visas vaišinu tortu - telefonu  mirksiukas.gif

user posted image

Ačiū, žiauriai fainas tortas mirksiukas.gif
Atsakyti